7 aplikasi kanggo entuk manfaat paling saka Instagram

Instagram

Mangkat plancong lan bisa njupuk gambar bermutu karo piranti seluler kaya ngono, mula ora bisa dipikirake, nanging saiki kasunyatane nomer akeh terminal sing kasedhiya ing pasar kanthi kamera bermutu sing ngidini kita entuk gambar sing ora duwe meri utawa meri sing dijupuk nganggo kamera kompak utawa uga kamera refleks.

Bebarengan karo paningkatan kamera piranti seluler, ing aplikasi kanggo smartphone sing gegandhengan karo fotografi. Salah siji sing paling populer lan sing tuwuh dadi wates sing ora dikarepake yaiku Instagram, aplikasi kasebut kanthi jiwa jaringan sosial sing ngidini kita nuduhake gambar favorit karo kanca-kanca, nyritakake liwat filter lan opsi menarik liyane.

Sanajan aplikasi iki nawakake macem-macem opsi lan panyesuaian, kita kudu mbutuhake, kayata, bisa ngontrol rong akun Instagram sekaligus utawa ngowahi format menyang foto supaya ora bisa dipotong. Mangkono Dina iki, kita arep nawakake 7 aplikasi kanggo mupangat apa sing bisa dadi salah sawijining aplikasi sing ana gandhengane karo fotografi paling populer ing pasar.

Sadurunge miwiti, sampeyan kudu ngerti manawa Instagram kasedhiya kanggo macem-macem platform seluler, kalebu Android lan iOS uga versi desktop, sing sawetara dina kepungkur dianyari kanthi dandan sing apik lan ditampilake sapisan kanggo aplikasi minangka aplikasi level sing padha karo sing kasedhiya kanggo piranti seluler.

Yen sampeyan pangguna Instagram biasa, cathet aplikasi kasebut amarga sampeyan mesthi bakal seneng banget.

VSCO Orange

Instagram

VSCO Orange Mesthine minangka salah sawijining aplikasi panyuntingan foto sing paling populer sing kasedhiya kanggo diunduh, sanajan mesthine ora entuk popularitas Instagram. Thanks kanggo iku, kita bisa nyunting foto kanthi macem-macem filter lan sawetara opsi retouching sing ora bakal ditemokake ing aplikasi liyane.

Akeh wong nggunakake aplikasi iki kanggo retouch gambar sadurunge diunggah menyang Instagram kanggo menehi tutul liyane kanthi cara sing gampang lan paling gampang.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
VSCO: Photo & Video Editor
VSCO: Photo & Video Editor
Pangembang: VSCO
Price: free

instagram

Salah siji opsi sing ora diidini Instagram yaiku ngatur rong akun sekaligus, sing dadi gangguan kanggo akeh pangguna lan ora bisa nggunakake akun pribadi lan akun profesional kanthi bebarengan saka aplikasi resmi. Masalah iki bisa ditanggulangi berkat aplikasi resmi sing diarani instagram lan sing ngidini ngatur rong akun kanthi cara paling gampang.

Kaya sing wis diandharake, dudu aplikasi resmi dadi sampeyan ora bakal bisa nemokake ing toko aplikasi. Nanging sampeyan bisa ndownload kanthi aman, kanggo Android, saka ing ngisor iki pranala.

hyperlapse

Kita kabeh ngerti Instagram ngidini pangguna kanggo ngunggah video kanthi durasi tartamtu. Yen sampeyan pengin nuduhake sesuatu sing luwih suwe, sampeyan bisa nggawe kelas wektu utawa sing padha karo video sing dawa, digawe cepet kaya sing dikepengini lan supaya bisa ditampilake ing aplikasi editing foto.

Kanggo iki, kita bisa nggunakake aplikasi resmi Instagram dhewe, dibaptis kanthi jeneng Hyperlaps, lan sayangé saiki mung kasedhiya kanggo piranti iOS liwat App Store.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

Repost kanggo Instagram

Instagram

Yen salah sawijining kanca wis ngirim foto sampeyan utawa sing misuwur ing pirang-pirang sing seneng Instagram wis nerbitake gambar sing disenengi lan pengin dituduhake karo kontak sampeyan, sampeyan ora bakal kudu njupuk screenshot maneh, motong potret kasebut lan bali kanggo nerbitake. Proses sing angel iki bisa digawe luwih cendhek amarga aplikasi kasebut Respon kanggo Instagram, apa sing bisa kita ucapake Babagan paling cedhak yaiku nggawe retweet salah sawijining gambar sing wis diterbitake wong.

Kasedhiya kanggo piranti Android lan iOS, mesthine dadi salah sawijining aplikasi sing kudu diinstal para penggemar lan penggemar Instagram.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Repost kanggo Instagram
Repost kanggo Instagram
Pangembang: Kaktus Abang
Price: free

InstaSave

Sayange Instagram ora menehi pilihan kanggo nyimpen utawa ndownload gambar sing ditampilake, uga kita utawa kontak liyane, nanging akeh pangembang sing wis tanggung jawab ngluncurake aplikasi sing ngidini sampeyan nyimpen gambar utawa video pangguna liyane kanthi cepet lan gampang.

InstaSave Iki minangka salah sawijining aplikasi sing kasedhiya, nanging kita mutusake tetep karo sing iki amarga bisa diunduh kanthi gratis, kasedhiya ing Google Play lan ing App Store lan uga amarga cukup gampang digunakake.

Sampeyan wis ngerti, yen sampeyan pengin nyimpen gambar dhewe utawa kanca, InstaSave bisa nulungi sampeyan.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Crowdfire

Yen sampeyan pengin ngontrol kabeh kedadeyan ing akun Instagram lan ngerti contone, pinten pengikut sampeyan lan sawetara data babagan iki, uga ndeleng sapa sing sampeyan tindakake lan sapa sing ora ngetutake sampeyan, Crowdfire bisa uga app sing cocog kanggo sampeyan.

Mesthi wae, rekomendasi supaya sampeyan ora kepengin banget karo jinis aplikasi kasebut amarga pungkasane sampeyan bakal edan ndeleng statistik sing ditawakake kapan wae. Nikmati Intagram lan lali babagan statistik, sing jarene mesthi rusak.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store

InstaQuote

Instagram

Yen sampeyan salah siji sing ngunggah kabeh jinis foto menyang Instagram, kalebu sing nganggo kuotasi terkenal sing wis diucapake dening sawetara wong sing paling misuwur ing sejarah, aplikasi iki dibaptis nganggo jeneng InstaQuote mesthi kanggo sampeyan.

Lan iku amarga aplikasi iki kasedhiya kanggo Android lan iOS, kita bakal bisa nggawe gambar kanthi kutipan terkenal lan latar mburi sing apik banget. Kita uga bisa motong gambar pungkasan kanthi sawetara opsi editing sing cukup menarik.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
InstaQuote - teks ing foto
InstaQuote - teks ing foto
Pangembang: Kaktus Abang
Price: free+

Iki minangka 7 aplikasi sing becik kanggo bisa ngencet Instagram, sanajan ana puluhan aplikasi sing padha utawa sing ngidini sampeyan nindakake perkara liyane. Kita wis nuduhake aplikasi sampeyan dadi sampeyan saiki wayahe sampeyan ngandhani aplikasi sing sampeyan gunakake minangka pelengkap Instagram. Kanggo nindakake iki, kaya biasane, sampeyan bisa nggunakake ruangan sing dicawisake kanggo komentar utawa nindakake liwat jaringan sosial sing saiki.

Siap metu lan luwih seneng Instagram?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)