5 Aplikasi kanggo ngontrol biaya utawa penghasilan

Pribadi pribadi

Ponsel cerdas nyedhiyakake akeh kemungkinan supaya ora bisa telpon lan ngirim pesen, nanging uga bisa ngakses jaringan sosial, mriksa email utawa nikmati kemungkinan aplikasi olahpesen cepet. Kajaba iku lan thanks kanggo macem-macem aplikasi, sampeyan uga bisa ngontrol finansial kanthi lengkap.

Kanthi akeh aplikasi sing kasedhiya ing Google Play sing ana gandhengane karo finansial pribadi, kita bisa ngontrol biaya, cepet golek penghasilan lan ngrencanakake saben dina, minggu utawa wulan babagan dhuwit.

Amarga ngerti yen sampeyan seneng ngontrol kabeh dhuwit, dina iki kita arep nawakake 5 aplikasi sing bisa ditindakake tanpa masalah. lan kanthi cara sing gampang tanpa komplikasi.

Tonik

Tonik

Rekomendasi pisanan yaiku Tonik lan bisa uga paling misuwur, amarga kampanye iklan sing beda-beda lan uga meh kabeh aplikasi paling apik ing jinis iki sing kasedhiya saiki.

Matur suwun karo Fintonic Kita bakal bisa ngontrol total biaya lan penghasilan meh kabeh, uga nyambung karo akun bank kanggo ngerti saiki lan kanthi rinci kabeh gerakan sing bisa kedadeyan ing dheweke. Kanggo sing paling ora percoyo, proses sambungan iki ditindakake kanthi cara sing aman lan tanpa ana masalah apa wae sing bakal muncul kanggo pangguna.

Salah sawijining kaluwihan gedhe saka aplikasi iki yaiku kesederhanaan lan kemungkinan ndeleng meh kabeh data kanthi visual liwat grafik lan diagram. Kajaba iku, iki uga ngidini kita ndeleng ramalan biaya, sing ngidini kita ngerti yen penghasilan sing bakal diduweni cukup kanggo tekan pungkasan wulan.

Tonik

Kasedhiya, gratis, kanggo piranti iOS lan Android sing mesthi kauntungan gedhe. Kajaba iku, kita uga bisa nggunakake versi desktop saka browser web apa wae.

Fintonic | Simpen lan keuangan (Link AppStore)
Fintonic | Ngirit lan keuanganfree

MyValue

MyValue

MyValue minangka aplikasi liyane kanggo ngontrol keuangan pribadi sing wis bisa nggayuh dhasar ing piranti seluler saka pangguna. Kasedhiya kanggo Android lan iOS, ngidini kita ngontrol kabeh biaya lan penghasilan kanthi cara sing aman. Sing duwe tanggung jawab aplikasi biasane umuk manawa dheweke luwih aman tinimbang bank apa wae.

Kanthi cara cepet lan gampang, kita bisa ngerteni kabeh kedadeyan ing kanthong lan bisa nggolongake, ngerti lan ngontrol finansial. Kajaba iku, kita bisa nindakake kanthi cara sing visual banget lan tanpa angel.

Kaya aplikasi liyane saka jinis iki, kita uga bisa nemtokake tujuan penghasilan lan biaya lan uga menehi ramalan babagan apa wae sing ana gandhengane karo dhuwit.

Pungkasan, penting kanggo dicathet yen dheweke duwe dhukungan saka Menteri Ekonomi lan Daya Saing, sing wis mbantu dheweke nambah wiwit taun 2010, nalika nampa dhukungan kasebut.

Aplikasi kasebut ora kasedhiya maneh ing App Store
MyValue
MyValue

Keuangan Kula

Keuangan kula minangka aplikasi liyane sing pengin dilamar saiki lan uga wis misuwur. Kaya umume jinis iki, kita bakal ngontrol finansial kanthi gampang lan efisien.

Ora kaya aplikasi liyane iki Iki bakal ngidini kita nggawe buku akun sing dipersonalisasi kanthi gedhe lan ngelingake banget nalika nggawe akuntansi ing buku-buku akun sing dikenal. Semono uga bisa disinkronake karo sawetara aplikasi kayata Kalender Google lan sing bakal ngidini, kayata, mriksa maneh biaya sing ditundha ing tanggalan.

Keuangan Kula

Aplikasi iki bisa didownload kanthi gratis saka toko aplikasi Google resmi utawa sing padha karo Google Play. Kanggo sing mbutuhake kemungkinan sing luwih akeh, versi Pro uga kasedhiya. Sayange, ora kasedhiya kanggo platform liyane saiki.

Keuangan Kula
Keuangan Kula
Pangembang: Minhas Finanças
Price: free

Kontrol Dhuwit

Kontrol Dhuwit

Yen sampeyan butuh aplikasi kanggo ngontrol obligasi lan bisa digunakake ing piranti apa wae sing bisa dibayangake, Kontrol Dhuwit Sampeyan kudu dadi pilihan lan uga menehi pilihan akeh kasedhiya kanggo iOS, OS X, Android, PC-Windows, Windows Phone lan Windows 8.

Keuntungan gedhe liyane yaiku ora kaya aplikasi liyane, sing wis kita waca ing artikel iki, kayata Fintonic ora prelu nggawe akun bank kita, sing mesthi salah sawijining perkara sing paling mbuwang pangguna aplikasi kasebut maneh. dheweke bisa nindakake operasi sing ora dikarepake kanthi dhuwit.

Saka Moneycontrol, kita bisa ngucapake Minangka sing paling cedhak kanggo njaga akuntansi ing buku kucing lan penghasilan, nanging kanthi cara sing luwih gampang lan visual.

Yen sampeyan ora pengin nyusahake urip lan mesthi kuwatir babagan keamanan utawa data pribadi sampeyan, aplikasi iki kudu dadi pilihan sampeyan tanpa mangu-mangu. Kaya biasane, bisa didownload kanthi gratis, sanajan duwe versi mbayar kaping pindho lan kanthi pilihan lan fungsi sing luwih akeh.

Beban lan Penghasilan MoneyControl (Link AppStore)
Biaya lan Penghasilan MoneyControlfree

Informasi liyane lan download Kene.

Biaya saben dinane

Yen sampeyan ngupayakake kesederhanaan supaya keuangan finansial sampeyan tetep anyar, kita uga duwe aplikasi sing sampurna. Biaya saben dina bakal ngidini sampeyan ngatur biaya lan penghasilan, ngrekam tanggal saben cara kanthi cepet lan gampang tanpa kakehan fungsi, yen ing tembe pungkasan kita bakal nggunakake sethithik banget.

Kapan pengin, kita bisa nggambar total sajrone dina, seminggu, wulan utawa periode wektu sing pengin dirujuk. Kajaba iku, salah sawijining kaluwihan yaiku kasedhiya ing pirang-pirang basa (Spanyol, Inggris, Portugis, Jerman, Prancis, Rusia, Cina, Italia, Ukraina, Indonesia.) Utawa, kita bisa nyelehake widget ing desktop piranti Android kita saka ing. Kita kudu ngawasi finansial kanthi luwih tliti.

Biaya saben dinane

Ing wayahe dadi mung kasedhiya gratis kanggo piranti sing nganggo sistem operasi Android.

Biaya saben dina 3
Biaya saben dina 3

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Miguel Navarro ngandika

    Wis pirang-pirang wulan nggunakake Fintonic lan aku langganan: iku paling apik. Kabeh akun lan kertu kanthi ngeklik, menehi tandha marang gerakan, klasifikasi lan ramalan biaya, tips tabungan ... Aku ora mbuwang-mbuwang akun nggambar menit liyane lan angka kasebut mesthi ditambah. Sing paling apik yaiku kanthi kontrol lan organisasi sing akeh, aku ora mbuwang dhuwit sepeser lan entuk anggaran kanggo apa sing paling dakkarepake. Dianjurake 100%.

bool (bener)