Aplikasi miDGT saiki wis kasedhiya kanthi resmi

Aku bubar ngobrol karo sampeyans aplikasi miDGT anyar. Sajrone wektu sing cendhak, Direktorat Jenderal Lalu Lintas ing Spanyol mutusake pindhah menyang dokumentasi virtual lan ngluncurake aplikasi ing tahap "beta" sing ngidini kita nggawa lisensi nyopir, dokumentasi asuransi lan liya-liyane ing mung siji layar tutul. Iki entuk manfaat ora mung kanggo pangguna, nanging uga kanggo layanan keamanan, sing bisa ngidentifikasi kita ing meh kabeh kahanan. Saiki aplikasi miDGT wis diluncurake kanthi resmi lan sampeyan bisa ndownload kanggo terminal iPhone lan Android.

Langkah-langkahe gampang banget, lan sing pertama sampeyan kudu ndownload aplikasi kanggo Android lan iOS. Ya tenan, Kanggo ngenali dhewe, sampeyan kudu nggunakake sistem sertifikasi digital sing divalidasi ing Spanyol, sistem Cla @ ve uga sertifikat digital, Mangkene sawetara pandhuan supaya sampeyan bisa nggunakake paling kemampuan kasebut. Kangge, yen sampeyan duwe "lisensi nyopir" ing ponsel sampeyan, sampeyan bakal bisa nggawe kode QR unik sing ngidini sampeyan menehi kabeh informasi iki menyang pejabat berwenang nalika njaluk identifikasi.

Nanging, Kita pengin eling yen sampeyan kudu terus nggawa dokumentasi utawa kendaraan sampeyan kanthi format fisik nganti DGT nyetujoni peraturan kasebut Sing ngidini sampeyan mung nggawa App lan ora lali nulis. Iki minangka langkah pertama sing narik kawigaten sing bisa nuduhake cara maju kanggo nglirwakake dokumentasi kanthi format fisik, amarga ponsel minangka prekara sing bakal ditindakake lan bakal nggawe kita luwih gampang lan uga panguwasa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)