Aplikasi olahpesen paling apik, alternatif kanggo iMessage, kanggo pangguna iOS

iMessage-alternatif-iOS

BackBerry Messenger (BBM) minangka salah sawijining sebab kenapa masarakat isih tetep piranti BlackBerry. Apple ndeleng tren iki sawetara wektu kepungkur, lan ngluncurake iMessage minangka bagean saka iOS 5 ing taun 2011. Meh padha persis karo BBM, eksklusif kanggo iOS lan OS X. Apik banget yen sampeyan duwe akeh kanca sing duwe iPhone, iPad utawa iPod, nanging winates banget. Ing ngisor iki, kita bakal ngrembug sawetara platform iMessage alternatif sing paling kuat lan populer kanggo pangguna iOS supaya bisa komunikasi karo kanca Android, Windows Phone, Symbian, lan BlackBerry kanthi gratis.

Tampilan

WhatsApp digawe kanggo olahpesen gratis, teks adhedhasar internet, digawe dening Skype VoIP. Kanthi siji perkiraan, WhatsApp lan layanan olahpesen teks gratis liyane nyebabake luwih saka $ 17 milyar ing bathi kanggo operator nirkabel ing saindenging jagad.

Kasedhiya karo akeh fitur sing diarepake saka aplikasi olahpesen sing kuat: sampeyan bisa ngirim / nampa teks standar tanpa wates, lokasi geografis, foto, video, klip audio menyang siji wong utawa klompok sing luwih gedhe.

WhatsApp kasedhiya kanthi resmi ing iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian, lan Series 40, kanthi port ora resmi kasedhiya kanggo platform sing dilalekake kaya MeeGo lan Maemo. Regane $ 0,99 ing wiwitan iOS, nanging pangguna platform liyane bisa entuk gratis ing taun kapisan, sawise iku kudu mbayar $ 0.99 saben taun kanggo nggunakake layanan kasebut.

Elinga yen WhatsApp kanggo iOS pancen bebas saben-saben, dadi sanajan saiki ora, sampeyan bisa uga ngawasi (utamane nalika preinan).

Download WhatsApp kanggo iOS

Viber

Viber gampang kalebu ing antarane 3 aplikasi VoIP paling dhuwur kanggo platform seluler kanthi luwih saka 140 yuta pangguna aktif. Kasedhiya karo kabeh fitur WhatsApp: olahpesen, obrolan klompok, ngirim / nampa foto tanpa wates, lokasi, plus ngidini telpon Viber gratis kanggo Viber. Bisa digunakake ing iOS, Android, Windows Phone, kanthi sawetara fitur olahpesen mung kasedhiya ing platform liyane kayata BlackBerry OS, Symbian lan Bada OS.

Gratis, cepet, lan, kanggo sing seneng nelpon, kualitas swara luar biasa sanajan sambungan sing luwih alon. Disaranake banget!

Download Viber kanggo iOS

Samsung ChatON

Dheweke ngluncurake ChatON awal taun iki kanthi sawetara fitur olahpesen tambahan, layanan sing ora kasedhiya ing layanan liyane kayata bisa ngirim / nampa pesen, animasi, informasi kontak, entri tanggalan, lan kemampuan kanggo ngelasake wong ing dhaptar adhedhasar rutin sampeyan sesambungan karo dheweke, lan malah nulis ing profil wong liya kanthi nggunakake "Budhi Ngomong." Fitur penting lan penting banget sing mbedakake ChatON karo aplikasi olahpesen liyane yaiku kemampuan nggunakake layanan saka browser, dadi intine ndhukung kabeh platform desktop lan seluler kanthi browser sing bisa.

Sanajan akeh dhukungan platform, pancen adoh saka WhatsApp lan Viber babagan pangguna pangguna lan pangguna sing aktif. Nanging sampeyan kudu mriksa manawa bisa digunakake kanthi apik. Mungkin kanca sampeyan nggunakake ChatON.

Download ChatON kanggo iOS

Facebook Messenger

Babagan layanan sms sing kasebut ing ndhuwur, kita asring nemoni kahanan sing ana wong pengin kontak ora duwe smartphone utawa dheweke durung ndhaptar layanan tartamtu.

Iki ora kaya Facebook. Jarang banget yen aku ketemu wong sing ora duwe akun Facebook saiki. Gabungke 1 milyar pangguna Facebook liyane kanthi aplikasi asli sing kuat ing iOS, Android, Windows Phone lan sampeyan entuk platform olahpesen paling populer ing donya.

Facebook duwe aplikasi "Messenger" kanggo iOS, Android, BlackBerry lan Windows sing fokus kanggo ngirim lan nampa pesen pribadi. Sampeyan bisa ngobrol, ngirim / nampa foto lan informasi lokasi karo siji wong sekaligus utawa ing grup sing akeh banget, yen sampeyan pengin.

Ing pembaruan sing mentas diluncurake, Messenger ngilangi kewajiban kudu mlebu menyang akun Facebook kanggo nggunakake layanan kasebut. Saiki sampeyan bisa ndhaptar nggunakake nomer telpon seluler, kaya Viber lan WhatsApp.

Yen Messenger ora kasedhiya ing platform sampeyan, sampeyan bisa ngirim utawa nampa pesen liwat aplikasi Facebook asli utawa liwat situs web seluler.

Download Facebook Messenger kanggo iOS

KIK Utusan

KIK minangka aplikasi teks gratis populer liyane sing bisa digunakake ing iOS, Android, Windows Phone, Symbian, lan BlackBerry OS. Maneh, sampeyan duwe obrolan saka foto menyang grup, foto, lan klip swara bareng karo fitur khusus sing diarani kertu Kik. Kertu kasebut kasedhiya kanggo macem-macem layanan kayata YouTube, Bing Image Search sing ngidini sampeyan nggunakake layanan kasebut kanggo nuduhake konten kanthi cepet tanpa kudu ninggalake aplikasi kasebut.

Ora kaya layanan liyane, sampeyan kudu ndhaptar kanthi cara tradisional, meksa sampeyan nggunakake jeneng panganggo tinimbang nomer telpon.

Sing dak senengi KIK yaiku rupane sing apik lan gampang digunakake dibandhingake karo wong liya. Saiki, duwe luwih saka 30 yuta pangguna pangguna.

Download KIK Messenger kanggo iOS


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Anon1 ngandika

    Sampeyan wis kliwat LINE! Alternatif kanthi popularitas gedhe ing taun kepungkur.

bool (bener)