7 aplikasi sing bisa golek gaweyan liwat smartphone

 

Búsqueda de empleo

Kanggo golek kerjaan Pancen, umume, akeh sing dudu perkara sing sederhana lan sanajan kasunyatane kita akeh jam sajrone sedina muput, iki ora ngasilake asil sing diarepake, kanthi wujud kerja. Ora pirang-pirang taun kepungkur, siji-sijine cara kanggo golek pegawean yaiku ndeleng tawaran koran utawa ndeleng kaca ing toko sing dadi papan wara-wara.

Saiki, sampeyan bisa ndeleng sawetara tawaran kerja ing koran lan umume perusahaan nerbitake tawaran kerja liwat portal Internet khusus. Portal kerja iki ing Kadhangkala dheweke nawakake tawaran kasebut liwat situs web utawa aplikasi smartphone, sing ora ilang ing toko platform seluler sing ana.

Liwat artikel iki, lan yen sampeyan golek proyek utawa mung pengin menehi informasi, kita bakal nuduhake sampeyan sawetara saka 7 aplikasi sing paling apik sing bisa digarap. Kita uga bakal nuduhake sawetara aplikasi liyane supaya sampeyan bisa nyiyapake CV lan wawancara kerja.

Siap golek kerja liwat sawetara aplikasi sing bakal ditampilake? Ayo ditrapake.

Manajer Kurikulum. Sinau babagan cara nggawe CV sing sampurna

Duwe vitae kurikulum sing apik lan pengalaman ekstensif umume penting banget yen pengin ngakses proyek ing kategori tartamtu. Nanging, sanajan iki ora dawa banget lan kita ora duwe pengalaman akeh, penting kanggo nampilake kanthi cara sing cocog supaya paling ora bisa narik perhatian wong sing maca kanthi sawetara cara.

Thanks kanggo aplikasi Manajer Kurikulum, kita bakal bisa nggawe CV kanthi cara sing gampang, gampang lan efektif, sanajan wiwit saiki aku kudu ngandhani yen aplikasi iki mung kudu digunakake supaya cepet-cepet lan ora duwe resume permanen.

Kita bakal cukup kanggo ngisi data sing aplikasi njaluk supaya CV siyap ngirim ing format PDF sajrone sawetara detik liwat aplikasi kasebut dhewe.

Manajer Kurikulum
Manajer Kurikulum
Pangembang: Desainer
Price: free

LinkedIn Job Search

LinkedIn Job Search

LinkedIn Sampeyan bisa uga dadi jejaring sosial sing paling misuwur kanggo golek gaweyan lan ing antarane para profesional sing paling mumpuni saka saindenging jagad ketemu. Aplikasi kasebut wis suwe ora kasedhiya kanggo piranti seluler, nanging ing wektu kasebut, wis dadi salah sawijining referensi sing apik kanggo bisa nggoleki lan golek gaweyan.

Sawetara kaluwihan sing ditawakake Panelusuran Pakaryan LinkedIn yaiku nggoleki karya ing komunitas utawa kutha kita, nyaring tembung kunci. Sampeyan uga bisa menehi saran, sing cukup mesthi meh kabeh, gumantung karo kurikulum kita.

LinkedIn Job Search
LinkedIn Job Search
Pangembang: LinkedIn
Price: free

Infojobs

Infojobs

Bisa uga Infojobs Kedadeyan minangka portal paling populer ing Spanyol sing golek lan golek gaweyan. Aplikasi seluler uga kalebu sing paling diunduh ing Google Play utawa App Store. Ing njero kasebut, kita bisa nggawe profil dhewe kanthi data kabeh jinis lan uga kalebu surat panutup sing bisa diwaca sapa wae sing pengin nyewa kita.

Kaya umume aplikasi kasebut, sampeyan ngidini telusuran kerja sing sempit banget, dening komunitas otonom utawa kanthi posisi kerja tartamtu sing bakal luwih gampang kanggo kita.

anyar

anyar

Iki bisa uga dudu salah sawijining aplikasi sing paling populer saka kabeh sing bisa didownload ing toko aplikasi apa wae kanggo golek gaweyan, nanging bisa migunani banget yen pengin golek karya ing negara liya, sanajan beda karo toko sing kita lakoni.

anyar, minangka jeneng aplikasi iki, sing bakal ngidini kita golek gaweyan ing sembarang negara ing jagad iki, kanthi nggunakake piranti seluler. Mesthi wae kita bisa nggoleki proyek tartamtu, liwat tembung kunci, ing pirang-pirang negara.

Siji-sijine cacat ing aplikasi iki yaiku sanajan kita bisa ndeleng babagan tawaran proyek kasebut kita ora bakal bisa ngirim kurikulum, soko sing bisa kita lakoni saka aplikasi liyane saka jinis iki.

Búsqueda de empleo
Búsqueda de empleo
Pangembang: anyar
Price: free

laboris.net

Pakaryan

Bebarengan karo Infojobs, salah sawijining portal pekerjaan sing paling dikenal dening pangguna Pakaryan, sing mesthi uga kasedhiya aplikasi seluler dhewe, sanajan saiki mung ing toko aplikasi Google resmi utawa apa Google Play sing padha. Kaya sing digoleki ing App Store, kita ora bakal nemokake, sanajan luwih becik uga bakal kasedhiya kanggo ndownload.

Iki minangka aplikasi sing bisa digunakake sapa wae, kanthi cara sing intuisi tenan.PPN Liwat, kita bisa nggoleki tawaran kerja kanthi mempertimbangkan lokasi utawa tembung kunci. Kajaba iku, lan yen sampeyan rumangsa kurang, kita bisa nyaring kabeh asil sing dipikolehi lan ngirim kurikulum liwat aplikasi kasebut.

Pakaryan tenaga kerja - makarya
Pakaryan tenaga kerja - makarya
Pangembang: Emagister
Price: free

Pakaryan Trovit

Trovit

Kanggo nutup dhaptar iki, kita ora bisa nglirwakake aplikasi kasebut Pakaryan Trovit, sing kasedhiya ora luwih lan ora kurang saka 38 negara lan 12 basa liyane. Kaya aplikasi liyane, ngidini kita golek proyek gumantung ing lokasi utawa liwat tembung kunci tartamtu.

Salajengipun, salah sawijining kaluwihan Tenaga Kerja Trovit yaiku Kita bisa langganan liwat email menyang macem-macem weker kanggo nggoleki proyek. Thanks kanggo alat iki, kayata, kita ngerti apa tawaran sing mbukak kanggo profesi tartamtu utawa apa sing ditawakake ing kutha-kutha tartamtu utawa kutha-kutha tartamtu.

Golek kerja - Pakaryan Trovit
Golek kerja - Pakaryan Trovit
Pangembang: Trovit
Price: free

Siapke wawancara kerja sampeyan

Yen nganggo kabeh aplikasi sing wis ditampilake sampeyan wis bisa nemokake proyek lan dheweke uga wis ngubungi sampeyan wawancara tradisional, wayahe wis siyap disiapake kanthi tuntas. Kanggo iki, kita arep menehi aplikasi menarik kanggo sampeyan supaya bisa nyiyapake awake dhewe supaya pewawancara takon apa wae utawa ngusulake kahanan apa wae.

Akeh pitakon sing bisa nggawe kita rada bingung nalika wawancara, nanging yen kita wis ngrungokake pitakon kasebut lan wis nate mangsuli, mula bisa uga ora menehi masalah. Aplikasi iki, dibaptisake dadi Wangsulan Pitakon Wawancara, minangka cara sing sampurna kanggo ngrancang lan nyiyapake wawancara kanthi rinci.

Ing artikel kasebut, kita bisa ngakses pitakon lan wangsulan sing beda-beda miturut subyek. Kajaba iku, kita uga bakal bisa nindakake tes psikoteknik lan umume akeh tes supaya bisa lulus wawancara kanthi sukses lan mula bisa nggarap impen utawa wis suwe ngenteni.

Apa sampeyan siyap golek kerja amarga aplikasi iki sing wis ditampilake ing artikel iki?.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)