Aplikasi paling apik kanggo adol barang bekas

Nalika arep adol produk kasebut sing wis mandheg digunakake utawa wiwit ngganggu tinimbang nindakake tugas, ing Internet kita bisa nemokake akeh kaca web sing ngidini kita adol kanthi cepet lan gampang. Nanging yen pancene pengin nindakake tanpa kudu nggunakake komputer, kita bisa nggunakake smartphone utawa tablet.

Ing artikel iki, kita bakal nuduhake apa sejatine aplikasi paling apik kanggo adol produk bekas. Nanging ora mung adol, kita uga bisa ngijolake barang liya sing sejatine dibutuhake tanpa kudu nandur modal dhuwit. Nanging sadurunge miwiti adol, kita kudu ngetrapake pirang-pirang syarat supaya adol digawe cepet lan tanpa komplikasi.

Tips sing kudu dielingi nalika adol barang bekas

Wenehi kapercayan lan jaminan

Yen sampeyan pengin adol produk elektronik, luwih-luwih yen smartphone utawa tablet, invoice minangka syarat sing nyedhiyakake keamanan kanggo pembeli. saliyane ngidini sampeyan supaya pesen luwih sithik tinimbang produk liyane sing padha. Akeh pangguna luwih seneng mbayar luwih sithik lan bisa tenang kanthi tuku sing dituku, nanging ora kabeh wong kaya ngono, ana wong sing golek paling murah tanpa prelu preduli.

Ngresiki produk

Sadurunge didol lan kanggo foto produk katon paling apik, disaranake ngresiki, nganti bisa, obyek sing arep didol, kalebu mobil, motor, smartphone, kursi tangan, perabotan ... Penting uga ing foto sing digantung , negara kasebut dhewe, supaya ora mbuwang-mbuwang wektu nerangake apa negara konservasi kasebut.

Rega

Yen kita pengin duwe referensi babagan regane produk, luwih becik lunga menyang eBay, ing ngendi kita bisa nemokake lelang kanggo produk apa wae. Dadi lelang, kita bisa ndeleng manawa akeh wong sing gelem mbayar produk kasebut. Yen adhedhasar rega sing dituduhake dening produk liyane, bisa uga rega kasebut saya gedhe, mula kita bisa nyoba adol barang nganti suwe tanpa ana sing repot takon.

Aplikasi kanggo adol produk bekas

Milanuncios

Adol barang-barang sampeyan karo Milanuncios

Milanuncios.com mesthi dadi referensi ing jagad liya. Yen sampeyan pengin adol, bisa uga mobil, telpon, lampu ... utawa nyewa utawa adol omah karo Milanuncios, sampeyan duwe akses menyang akeh calon klien. Salah sawijining masalah sing aku kurang ngerti kenapa dheweke isih durung ngatasi, yaiku ora nggunakake lokasi pangguna nalika nyepetake pencarian, sing meksa kita nyuda kanthi manual kanthi milih provinsi.

Minangka kanggo opsi telusuran, kabeh iku gumantung saka apa sing pengin digoleki utawa didol. Ing bagean kendaraan, kita duwe akeh pilihan, nanging yen metu saka kono, opsi telusuran dikurangi dadi kisaran rega, yen didol karo wong pribadi utawa profesional lan miturut urutan sing dikarepake asil kanggo ditampilake.

Milanuncios: Kapindho
Milanuncios: Kapindho

Vibbo

Vibbo minangka alternatif kanggo Milanuncios

Sanajan Milanuncios lan Vibbo kalebu perusahaan sing padha, sawise suwe digunakake, aku kudu ngakoni manawa aplikasi lan opsi sing ditawakake Milanuncios luwih unggul tinimbang sing bisa ditemokake ing Vibbo, layanan sing ngowahi jeneng sawetara taun kepungkur. saka bekas tangan. Liwat Vibbo, kita bisa nggoleki apa wae, nyaring asil miturut lokasi, rega, pribadi utawa profesional, nalika iklan wis diterbitake ... Antarmuka pangguna rada mbingungake tinimbang Milanuncios, sanajan kasunyatan manawa desain lan estetika luwih unggul tinimbang saingan / seduluré.

Dompet

Wallapop wis dadi salah sawijining alat sing paling akeh digunakake nalika adol obyek kanthi cepet, nanging entuk reputasi minangka layanan sing pesen pisanan sing sampeyan tampa babagan tawaran. ing produk sing luwih murah tinimbang sing dijalukMula, ing umume pariwara, kita mesthi bisa maca "tawaran konyol utawa khayal ora bakal dijawab" soko sing ora bisa ditemokake ing Vibbo utawa Milanuncios.

Nalika nyaring asil, aplikasi kasebut wis tambah apik ing taun kepungkur, nanging isih akeh ruang sing kudu dandan, luwih-luwih yen kita pengin golek topik, kayata komputer, telephony, peralatan rumah tangga. .. Nduwe bagean sing diarani Koleksi sing kabeh iklan sing ditampilake (sing wis dicenthang supaya entuk posisi prioritas) ditampilake. Sebutake khusus kanggo bagean Majalah, bagean sing dikirim artikel umume ora ana artine lan kabeh sing ditindakake yaiku nuduhake kabar ing aplikasi kasebut kaya-kaya kita duwe pesen saka calon pembeli.

Dompet
Dompet
Pangembang: Dompet
Price: free

eBay

eBay wis suwe saya suwe saya maju dadi alat sing saiki saya umum nemokake para profesional sing adol barang, dudu individu. Tarif adol EBay dhuwur banget lan ora patut digunakake kanggo masang artikel, amarga sanajan artikel kasebut didol, kita bakal kudu mbayar pariwara kasebut. Kajaba iku, yen ana masalah, eBay, kaya PayPal mesthi luwih seneng karo sing tuku, mula kita bakal luwih unggul.

eBay minangka alat sing apik banget yen kita nggoleki barang sing biasane ditemokake kanthi cara sing beda, amarga platform kasebut ngidini kita duwe akses menyang kabeh barang sing kasedhiya ing platform sing bisa dikirim menyang negara liya tanpa ana masalah. Keuntungan liyane sing ditawakake eBay yaiku informasi babagan rega nyata sing bisa diduweni produk ing pasar, utamane babagan lelang, ing ngendi wong sing minat ngerti luwih becik barang kasebut. Loro-lorone Wallapop, Vibbo lan Milanuncios biasane nuduhake rega sing beda banget karo kasunyatan, mula yen ora ngerti babagan iki, eBay minangka referensi sing apik.

eBay: golek tawaran online
eBay: golek tawaran online
Pangembang: eBay Mobile
Price: free

letgo

Letgo, alternatif sing apik kanggo Milanuncios lan Wallapop

Aplikasi liyane sing meh padha karo cara kerja Wallapop. Kita kudu njupuk Wallapop minangka referensi, amarga akeh investasi ing pariwara sing ora bisa dibayar kabeh layanan penjualan produk liya. Thanks kanggo lokasi smartphone, kita bisa nemokake obyek sing cedhak karo omah kita. Ora kaya Wallapop, ing Letgo kita bisa navigasi ing antarane macem-macem kategori lan goleki, minangka titik sing kudu dipikirake nalika milih aplikasi.

letgo: barang bekas
letgo: barang bekas
Pangembang: Letgo
Price: free

Kamar panyimpenanku

Adol kabeh sing isih ana ing Storage

Beda karo aplikasi liyane, Kamar panyimpenan nawakake macem-macem cara kanggo adol barang sing wis ora digunakake maneh utawa sing pengin disingkirake. Kita mung kudu motret lan ngunggah menyang layanan kasebut. Sapa wae sing bisa ngakses lan takon marang kita tawaran kanggo obyek utawa kabeh kamar panyimpenan sing didol. Thanks kanggo lokalisasi, kita bakal luwih dhisik ndeleng produk sing paling cedhak.

Kamar panyimpenanku
Kamar panyimpenanku
Pangembang: SGC-Online SL
Price: free

Yume

Aplikasi iki dirancang kanggo tuku barang sing cedhak karo lokasi kita, sing meh ora menehi pilihan kanggo nyaring asil telusuran. Nggabungake sistem olahpesen supaya bisa ngobrol karo calon pembeli supaya kita ora kudu menehi nomer telpon menyang wong liya. YuMe nawakake sistem skor saengga kita bisa netepake kepiye perawatan sing ditampa dening penjual utawa panuku, sistem sing padha karo sing bisa ditemokake ing eBay.

Allkollection

Kabeh Koleksi, pilihan sing paling apik kanggo adol barang unik

Yen kita nggoleki obyek khusus kanggo ngilangi rasa ngelak kanggo nglumpukake, aplikasi Todocolección iku cocog. Liwat aplikasi iki, kita ora mung bisa nemokake pasar kanggo obyek sing liwat layanan liyane ora nemokake pemilik anyar, nanging uga bisa uga temokake pirang-pirang barang antik, buku kolektor, seni eksklusif ... Liwat Todocolección kita duwe kamungkinan kanggo mbandhingake, adol utawa melu lelang obyek apa wae sing ngluwihi tren biasa layanan sales antarane individu.

todocoleccion - Tuku lan adol
todocoleccion - Tuku lan adol

Pengamatan

Obsso minangka platform sing beda, amarga kita ora bakal entuk dhuwit kapan wae kanggo produk, nanging kasusun saka barter. Kanthi cara iki kita bisa ngganti obyek menyang layanan tanpa kudu ngentekake dhuwit yen pengin entuk, nanging yen golek dhuwit, iku dudu platform sing dirancang kanggo tujuan kasebut.

Ora kasedhiya kanggo iOS

Saka pop

Aplikasi iki ditujokake kanggo wong enom sing golek produk sing murah sing golek sing asli nanging dheweke ora duwe akeh dhuwit kanggo nandur modal. Liwat aplikasi iki, sampeyan bakal nemokake akeh produk sing ora ana gandhengane karo platform penjualan liya.

Aplikasi kanggo adol mobil bekas

autoscout

Adol utawa tuku mobil bekas kanthi AutoScout

Yen sampeyan mung golek mobil, sing paling apik yaiku nggunakake aplikasi sing mung didol kendaraan wae. Autoscout minangka salah sawijining pilihan amarga akeh pilihan sing ditawakake nalika nyaring kepiye kendaraan sing dikepengini. Yen ora bisa nemokake lan ora kesusu, mula bisa simpen telusuran kanggo nggawe maneh sawise sawetara wektu Ayo goleki manawa kita wis bejo lan nemokake mobil impen kasebut.

AutoScout24: Pasar Mobil
AutoScout24: Pasar Mobil
Pangembang: AutoScout24 GmbH
Price: free

Cars.net

Cars.net minangka aplikasi liyane sing ngidini kita nemokake kendaraan sing cocog karo kabutuhan. Thanks kanggo sistem notifikasi, kita bisa dilaporake kapan wae babagan kendaraan anyar sing bakal didol lan cocog karo kriteria telusuran. Kaya Autosout, opsi telusuran meh telas, cocog kanggo nemokake kendaraan tartamtu sing digoleki.

Cars.net - Mobil Bekas
Cars.net - Mobil Bekas

Aplikasi kanggo adol klambi bekas

Sithik

Adol klambi bocah-bocah nylametake karo Pequefy

Bocah-bocah cilik biasane nglumpukake sandhangan akeh banget, kadhang kala ora bisa nganggo utawa mung nyandhang sapisan. Yen sampeyan duwe akeh klambi bocah sing wis tau dienggo banget lan negara konservasi apik, luwih becik nggunakake PequeFy, aplikasi sing bisa digunakake tuku lan adol klambi kanggo bocah cilik saka omah. Kajaba iku, bisa digunakake minangka jinis jaringan sosial sing bisa menehi komentar babagan produk sing bakal didol.

cilik
cilik
Pangembang: chicfy SL
Price: free

Anggun

Saben musim rampung lan sabanjure diwiwiti, lemari klambi kita bakal ditliti kanthi tliti sing bisa ditemokake kaya sing disenengi, sing ora disenengi, terus mlebu utawa kedadeyan mengko amarga selera wis ganti . Aja mbuwang utawa nyumbang sandhangan kasebut, sampeyan bisa nggunakake Chicfy platform kanggo adol klambi bekas ing ngendi sampeyan bisa nambah merek, ukuran, warna lan rega.

chicfy - tuku lan adol fashion.
chicfy - tuku lan adol fashion.
Pangembang: chicfy SL
Price: free

Aplikasi kanggo adol buku bekas

Ekolibros

Buku sekolah bekas ing EcoLibros

Yen duwe bocah umur sekolah, wulan September biasane minangka salah sawijining sing paling angel ing kanthonge, amarga akeh dhuwit sing bakal ditindakake nalika tuku buku. Yen kita begja lan sekolah sing sinau bocah ora ngganti buku saben taun, minangka praktik ala sing ditindakake sawetara sekolah, kita bisa nyoba goleki buku ing antarane kanca utawa sedulur saka pusat sing padha.

Nanging yen ora ngerti sapa-sapa, kita bisa milih supaya bisa dadi wong liya. Aplikasi Ecolibros ngidini kita bisa komunikasi karo wong sing dheweke duwe buku sing dibutuhake, supaya kita bisa tuku lan miturut negara, ngirit dhuwit akeh kanggo kita, saengga buku akademik nambah umur migunani sajrone pirang-pirang taun.

EcoBooks
EcoBooks
Pangembang: Roberto cocog
Price: free

Aku pengin buku

Aplikasi iki bakal mbantu kita ngasilake dhuwit kanthi adol buku sing wis kesel lan ora pengin diwaca maneh. Operasi kasebut gampang banget, amarga kita mung kudu pindai sampul buku kanggo ngumumake. Kaya umume aplikasi kanggo adol produk bekas, amarga lokasi seluler, kita bisa nemokake buku sing narik kawigaten sing meh cedhak karo omah.

Ora kasedhiya kanggo iOS

Aku Pengin Buku: Buku bekas
Aku Pengin Buku: Buku bekas
Pangembang: Lab Piala
Price: free

Omah buku

Adol utawa tuku buku ing Casa del libro

Kita ora duwe utawa meh ora bisa ngomong apa-apa sing dadi House of Book, kajaba uga nawakake aplikasi sing bisa adol buku paling tuwa utawa sing wis pungkasane kesel lan kita ora pengin ndeleng maneh. Operasi kasebut meh padha karo aplikasi I Want Books, sing mung kudu njupuk foto sampul buku kanggo nerbitake pariwara.

Nanging yen kita uga pengin tuku buku, Casa del Libro bakal diwenehake dhaptar lengkap saka buku tangan liyane kasedhiya lan laris ing 30 dina pungkasan. Cara sing apik kanggo nganyari perpustakaan kanthi cepet lan ora kudu nandur modal dhuwit.

House Book - Buku ebook
House Book - Buku ebook
Pangembang: Klompok Planet
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.