Apple bisa nampilake iPad anyar, iPhone 7 kanthi warna abang lan 128GB iPhone SE

Apple

Maret ngarep kita duwe janjian karo Apple, lan miturut media MacOtakara, kita wis ngerti warta manawa saka Cupertino bisa saiki resmi. Media kasebut misuwur amarga bocor, nanging sing penting banget yaiku pirang-pirang hits sing dialami saiki, mula informasi sing diterbitake wingi kudu dipikirake.

Tansah miturut media Maret iki, kita bakal weruh a nganyari maneh iPad, iPhone 7 anyar sing bakal ngeculake warna abang lan SE iPhone sing bakal nyedhiyakake panyimpenan internal 128GB. Yen sampeyan pengin ngerti informasi luwih lengkap babagan kaloro piranti anyar iki, waca terus sing bakal dakkandhani kabeh babagan saiki.

IPad revamp lan ukuran anyar

Apple

Ora ana sing lali yen iPad duwe pembaruan sing cepet banget ing kabeh versi lan Apple uga ngerti kanthi sampurna. Miturut desas desus, kita bisa ndeleng ing iPad anyar 2017 kanthi patang ukuran beda; 7.9 inci, 9.7 inci, 10.5 inci lan 12.9 inci. Saiki kita mung duwe telung ukuran, ngenteni wiwitan iPad 10.5 inci.

Informasi kasebut nuduhake manawa iPad 10.5 inci iki bakal padha ukurane karo iPad 9.7 inci, nyuda sudhut panel ngarep. Kita uga bisa ndeleng kepiye ing iPad iki tombol fisik ing sisih ngarep ilang, ana sing luwih saka sing diumumake kanggo iPhone, ya, kita ora bisa verifikasi asil ngilang iki ing sisih ngarep nganti Mei ngarep, yaiku nalika kedadeyan didol.

Kita uga kudu ngerti apa anane pasar loro iPads, padha karo ukuran, nanging beda karo ukuran layar.

IPhone 7 bakal debut nganggo warna anyar

Apple

Suwe-suwe saiki kita wis ngrungokake lan maca Apple bisa ngluncurake iPhone kanthi warna abang. Kemungkinan iki katon luwih cedhak tinimbang saiki, lan miturut MacOtakara Maret ngarep, wong-wong saka Tim Cook bakal resmi nampilake iPhone 7 kanthi warna abang sing bakal ngrampungake macem-macem warna sing saiki kasedhiya ing pasar.

Nalika ngenteni iPhone 8 lan iPhone 7s, Apple kayane pengin nyengkuyung pasar lan penjualan iPhone 7 Kanthi warna anyar sing wis bisa dipesthekake sampeyan bakal bisa adol banget, amarga bisa sukses karo iPhone 7 Jet Black. Saiki, durung ana sing dikonfirmasi babagan versi anyar iPhone 7, nanging kabeh nuduhake manawa bakal kasedhiya kasedhiya ing pasar, mula sapa wae sing pengin bisa nerbitake iPhone anyar kanthi warna sing kurang aneh lan asli.

IPhone SE 128GB bakal dadi warta paling anyar

Pungkasane kayane Apple bakal nampilake iPhone SE anyar, ing demonstrasi manawa Cupertino durung ninggalake piranti seluler iki, sing ora bakal duwe pangowahan babagan desain lan mung bakal nyedhiyakake panyimpenan internal sing luwih gedhe.

Saiki kita bisa entuk iPhone SE kanthi panyimpenan internal 16 utawa 64. Model anyar kasebut bakal duwe panyimpenan internal 128GB lan bakal cocog kanggo kabeh pangguna sing butuh luwih akeh panyimpenan kanggo nyimpen foto utawa video.

Ora ana pitakonan manawa Apple butuh pangowahan sing cilik, utamane babagan iPad, sing terus dikuwasani pasar, nanging tanpa bisa njaga angka sales durung suwe. Babagan iPhone, inovasi anyar ora prelu, nanging ora ana cukup kanggo nambah versi iPhone 7 ing salah sawijining warna favorit para pangguna lan mesthine bakal entuk penjualan sing kaget nalika ngenteni resmi presentasi iPhone 8 lan iPhone 7s.

Apa sampeyan mikir manawa Apple bakal ngejutake kita babagan sing anyar kanthi piranti?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)