Apple mulang sawetara trik video kanggo njupuk foto sing luwih apik karo iPhone

Saluran Apple ing YouTube aktif banget akhir-akhir iki lan saiki wong-wong saka Cupertino wis ngluncurake pirang-pirang video ing endi sampeyan bisa nikmati trik sederhana kanggo njupuk foto sing luwih apik nganggo iPhone 7 lan 7 Plus. Wis sawetara dina mbukak papan ing situs web sing bisa ditemokake sawetara trik kasebut lan pancen menarik kanggo kabeh pangguna. 5 video sing dikirim ing YouTube minangka intine lan banjur diikuti karo sing ana ing bagean web, disaranake sampeyan nonton supaya bisa narik kawigaten.

Cekak, kanthi langkah-langkah lan cetha banget, iki minangka 5 tips anyar kanggo njupuk foto apik sing dituduhake Apple ing saluran YouTube:

Mode potret:

Tutup foto:

Panorama vertikal:

Foto keren tanpa lampu kilat:

Lan goleki mabur kanthi cepet:

Ing situs web Apple dhewe ditemokake bagean tartamtu ing ngendi pangguna bisa ndeleng macem-macem trik ing video. Jumlah video kasebut menarik lan mesthine sawetara video sing sampeyan ora ngerti utawa sampeyan mung bisa nyaring. Temenan fokus ing iPhone 7 lan iPhone 7 Plus anyar, nanging yen ora duwe model iPhone 7 Plus paling anyar, sampeyan ora bakal duwe mode potret ing piranti nanging sampeyan uga bisa nggunakake sawetara tips sing ditampilake kanggo foto panorama utawa foto aksi motret.

Iki minangka menarik banget kanggo pangguna Apple sing asring nemokake fungsi utawa pilihan piranti kanthi lumaku wektu lan mbalek maneh, nalika Apple dhewe sing kudu nyoba luwih akeh lan nuduhake kabeh fungsi piranti lunak lan aplikasi. . Apik kanggo Apple, inisiatif sing apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.