Apple pengin mungkasi format iTunes iTunes ing taun 2019

Logo LP iTunes

Format LP iTunes minangka sesuatu sing mesthi ora dingerteni para pangguna. Lair wiwit taun 2009 kanthi tujuan nyedhiyakake album digital ing iTunes kanthi konten interaktif tambahan. Kanthi iki Apple pengin pangguna duwe insentif luwih kanggo tuku disk kanthi digital lan ora lunga menyang toko. Nanging, kayane format iki cacahe pirang-pirang dina.

Wiwit meh sangang taun sawise diluncurake, perusahaan Cupertino wis arep mungkasi format iki. Kasunyatane, dheweke malah ora pengin ngenteni taun iki bakal dadi kasunyatan. Kanggo apa kita Sadurunge dina terakhir format iTunes LP.

Sampeyan kudu ujar manawa durung sukses ing meh 9 taun iki. Wiwit ing kabeh wektu iki mung 400 album wis nggunakake format iki. Dadi, durung mesthi nembus antara artis lan perusahaan rekaman kapan wae. Ditambah maneh, dina-dina iki, kenaikan streaming malah ora ana artine.

iTunes LP

Kajaba iku, ana sawetara alasan liyane sing uga ora menehi kontribusi akeh. Wiwit, sanajan swarane cukup aneh, iTunes LP durung tau dioptimalake kanggo piranti iOS. Keputusan sing rada aneh ing perusahaan kasebut. Amarga jinis piranti kasebut sabenere piranti sing saiki sukses. Nanging uga wis mbantu manawa ora sukses sing dikarepake.

Sanajan perusahaan wis njupuk sawetara ciri lan wis ngleksanakake ing Apple Music. Contone, kita duwe fungsi maca lirik saben lagu. Dadi paling ora, dheweke wis bisa entuk sing positif saka proyek iki.

 

Apple bakal mandheg ndhukung konten ing format LP iTunes wiwit 1 April. Sajrone suwene taun, perusahaan bakal mateni saka album sing nggunakake. Dadi proses iki bakal suwe. Kanggo pangguna sing isih langganan format iki, bisa didownload liwat iTunes Match.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)