Bisa ditebak, Apple bakal nang USB-C ing iPhone generasi sabanjure

Apple

Akeh desas desus sing nyritakake babagan warta babagan generasi sabanjure iPhone lan iPad sing bisa ditindakake. Kaya ngono, luwih becik njupuk kasebut, mung desas-desus sing pungkasane bisa uga ora kayektenan sanajan, uga bener banget, ing sawetara kesempatan, dheweke bisa uga duwe dhasar luwih akeh lan utamane kapercayan yen kita njupuk sumber saka kabeh desas-desus kasebut.

Ing kesempatan iki, kita kudu ngomong babagan sing gampang banget kaya pangowahan kanggo generasi sabanjure iPhone lan iPad sing ora kalah karo konektor Lightning, jinis sambungan sing saiki digunakake mung dening Apple, sawise pirang-pirang generasi karo kita, bakal diganti dening konektor USB-C, pangowahan sing bakal nggawe terminal apel sing gigitan luwih kompatibel, mula entuk manfaat, utamane konsumen.

jinis usb c

Apple pungkasane bisa nyingkirake konektor Lightning kanthi totohan ing USB-C

Minangka pangeling, critakake yen konektor iki digawe dening Apple kanggo produke resmi tekan pasar bareng karo iPhone 5. Antarane fitur sing paling apik sing ditawakake karo jinis koneksi iki, sampeyan ngandhani manawa, salah sawijining sing paling penting, kita nemokake paling ndhuwur kanthi kacepetan transfer sing bisa digayuh kanthi kauntungan nganti 80% luwih cilik tinimbang sadurunge.

Titik liyane sing milih konektor jinis iki, kita ngomong babagan Kilat, yaiku sejatine identik ing loro-lorone sing pungkasane dadi platform sing bisa dibalekake maneh. Amarga kualitas iki lan sing paling penting, panggunaan pungkasane nawakake pangguna, para desainer lan insinyur Apple mutusake, amarga iPhone 7 teka ing pasar, malah headphone bakal miwiti nggunakake konektor jinis iki.

earpodslightning

Ngganti konektor Lightning kanggo USB Type C nyebabake modifikasi utama ing level hardware

Tanpa mangu-mangu, pamindhahan saka konektor kaya Lightning menyang USB-C minangka sing ora umum kanggo Apple. Ing wektu iki, kita kudu eling yen Apple mesthi misuwur nggunakake konektor dhewe ing kabeh smartphone lan tablet. Salah sawijining cathetan sing nuduhake pangowahan iki, kaya sing wis ditulis ing macem-macem media, bisa uga adopsi ing MacBook konektor USB-C, sing pungkasane bisa nggayuh iPhone lan iPad sing bakal diluncurake ing taun ngarep.

Kaya biasane ing gerakan kaya ing meh kabeh perusahaan, panggunaan USB-C kanggo Lightning Wis akeh kaluwihan nanging uga kekurangan liyane amarga bisa uga kasunyatan manawa aksesoris sadurunge utawa langsung pangisi daya ora bakal kompatibel, mula maneh, kabeh pangguna kudu nggunakake adaptor.

Babagan kaluwihan saka pangowahan konektor kasebut, kudu dielingi, kayata, USB-C nawakake bandwidth sing luwih akeh dibandhingake karo Lightning uga kasunyatan sing gampang banget, kanggo kabeh pangguna miturut panemuku, yaiku Apple pungkasane bakal ngidini kompatibilitas ing antarane ponsel lan sing wis ana ing pasar.

kilat

IPhone lan iPad sing dilengkapi konektor USB-C ora bakal tekan pasar, paling ora nganti taun 2019

Sawise ngerti iki, kita bakal nemoni pitakon sing wajib ... Kapan terminal lan tablet Apple pisanan sing dilengkapi jinis konektor anyar iki tekan pasar? Ing wayahe lan miturut sumber tartamtu, kita ngomong babagan desain ulang hardware lengkap, dadi iPhone utawa iPad sing bakal diluncurake ing taun sing padha 2018 bakal terus duwe konektor Lightning amarga isih sethithik wektu kanggo diluncurake. Iki nuduhake manawa ora bakal nganti terminal 2019 ndeleng cahya nalika dilengkapi USB-C.

Iki dudu pisanan nalika ana diskusi babagan pungkasane Apple bisa nindakake tanpa konektor Lightning ing piranti seluler, sanajan amarga ana owah-owahan sing tegese kita kudu ngenteni paling ora setaun setengah taun kanggo pangowahan iki pungkasane kayektenan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.