"Apple Watch" Xiaomi wis ditampilake, Weloop GPS Sports Watch Hey 3S

Xiaomi wis nampilake Weloop GPS Sports Watch Hey 3S lan ya, piranti iki sing nduweni sawetara fungsi khas sing bisa ditemokake ing arloji cerdas utawa gelang sing ngetang, ngelingake akeh piranti sing ana ing perusahaan Cupertino, Apple Watch Nike +. Weloop iki ukuran 46.2 × 35.66 × 11.15 mm lan bobote mung 38 gramBobot kita negesake amarga iki nuduhake manawa kita jelas-jelas menehi hasil karo produk sing digawe saka plastik lan sanajan katon apik ing babagan desain, tampilan fisik lan liya-liyane, kita ora yakin manawa digawe karo bahan premium.

Foto sing ditemokake ing web nuduhake arloji sing wis rampung sanajan ora ditemtokake bahan apa sing digawe jam tangan, ing sisih liya gelas kasebut njlentrehake manawa kita ngadhepi kaca Corning Gorilla Glass 3 sing nutupi Layar 1.28 inci kanthi resolusi 176 × 176. Spesifikasi liyane yaiku sensor gerakan sumbu 9, kompas, giroskop, GPS / AGPS + GLONASS, sensor sensor detak jantung, bluetooth 4.2 lan anti banyu. Kasunyatan penting liyane yaiku miturut perusahaan kasebut yaiku otonomi piranti iki 30 dina, mula kita kanthi jelas ngadhepi gelang kuantizer kaya jam.

Ing situs web Xiaomi dhewe sing ditemokake Weloop iki lan tanpa mangu-mangu, sing paling apik yaiku regane, yaiku udakara udakara 70 euro kanggo ganti. Rega sing menehi rega produk sing mesthi ora bakal diluncurake ing njaba Tiongkok lan yen pengin tuku, kita kudu nggunakake e-commerce, amarga wis ngerti dhisik piranti iki lan aplikasi sing bisa digunakake data kasebut bakal digunakake ing basa Tionghoa.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.