Asassin's Creed Origins and Far Cry 5 ing konferensi Ubisoft E3 2017

Kita terus nggawa sampeyan sing paling apik ing E3 2017, mung sadurunge Sony sing menehi warta kanggo PlayStation 4 uga saiki, ayo luwih dhisik. Wengi wingi Ubisoft njupuk kauntungan saka pameran E3 2017 sing gedhe kanggo menehi tampilan dhisik babagan kabeh sing bakal kita tingali ing taun iki lan bagean sabanjure ... Apa sampeyan bisa mbayangake Super Mario karo Rabbids? Campuran khas iki pancen kayektenan.

Pancen, Ubisoft wis njupuk kesempatan kanggo nampilake sawetara game sing durung ngerti Kru II, nalika dheweke wis menehi katrangan lengkap babagan Asal-Usul Syahadat Asassin Far Cry 5. Kita ngringkes kabeh konferensi Ubisoft.

Mario + Rabbids Kingdom Batlle

Campuran aneh ing antarane terwelu sing paling animasi ing lingkungan game video lan karakter khas saga Super Mario. Efektif, Dheweke bakal nggabungake kekuwatan kanggo ngumumake perang mungsuh. Petualangan, platforming lan pemotretan ana ing endi wae jagad iki katon kaya Super Mario 64. Kasedhiya awal Agustus ing kabeh platform.

Asal Usul Assasin

Ing saga Syahadat rojopati ora mandheg, lan kasunyatane sawise rong edisi pungkasan Ubisoft ngerti manawa kudu kerja keras kanggo ngagetne para pemain game paling akeh. Paling ora, manawa dheweke bisa nggayuh trailer pertama iki, sing durung bisa disiyarake kanthi resolusi 4K. Salah sawijining kaping sawetara sing bakal diadhepi, Mesir kuno uga dijupuk saka paseduluran para pembunuh ... apa sampeyan bisa ngatasi tantangan kaya ngono? Kasedhiya 27 Oktober taun iki.

Ing Crew 2

Kinematika lan urutane critane game kanggo The Crew 2. Sanajan saga pisanan luwih apik tinimbang dodolan, dheweke bali menyang lapangan kanthi jagad terbuka lan multiplayer. Katalog kendharaan saiki dikembangake: Kapal, pesawat, motor ... 

Videogame liyane

  • South Park The Fractured But Whole (2017)
  • Transferensi (2018)
  • Tengkorak & Balung (2017)
  • Just Dance 2018
  • Pemusnah Telepon South Park
  • Jalan Menyang Olimpiade
  • Beyond Good lan ala 2

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Randy jose ngandika

    Warta gadget ngowahi gambar? Aku ora weruh xD

    1.    Miguel Hernandez ngandika

      Muga-muga sampeyan seneng gambar umum anyar =)