Google Assistant saiki ngenali lagu dadi Shazam

Shazam minangka sistem identifikasi musik sing dadi perintisAja takon babagan kepiye carane saiki utawa kepiye sadurunge, nanging mung sawetara detik lagu cukup kanggo ngenali lan menehi kabeh informasi sing dibutuhake supaya bisa ngrungokake kapan lan ing endi wae sing dikarepake . Kasunyatane yaiku fitur sing cukup menarik ing wektu lan manawa akeh sing tetep nggunakake saiki.

Jinis-jinis kapabilitas kasebut bisa dingerteni kanggo asisten virtual kaya Siri. Saiki Asisten Google wis negesake manawa bakal bisa ngenali kanthi cepet lagu kanthi mung ngrungokake. Langkah liyane saka Google kanggo nambah asisten sing nyata ing telpon seluler ing saindenging jagad.

Nganti saiki, fitur eksklusif Google Pixel 2 lan Pixel 2 XL, nanging saiki wis kasedhiya ing kabeh piranti sing ndhukung asisten virtual Google. Wiwit saiki, kita bakal bisa ngidhentifikasi lagu apa wae sing lagi diputer lan mikropon bisa dingerteni, amarga iki kita mung kudu takon marang asisten Lagu apa sing lagi diputer? lan bakal menehi informasi sing dibutuhake, kanggo iki kita bakal nampa jinis kertu informasi kanthi jeneng lagu, tautan menyang YouTube lan artis.

Saiki ana kabar sing ora apik, amarga saiki fungsi iki diwatesi ing Amerika Serikat, kita ora ngerti suwene wektu kanggo ngembangake menyang wilayah liyane sing dianggo Google lan Android umume, kita mbayangake penyebaran iki fungsi anyar bakal homogen lan bertahap, Dadi aja nganti ora ngarep-arep (gampang ilang amarga ngelingi kabijakan nganyari Android) lan wenehi sawetara dina, mengko sampeyan bakal bisa ngenali kabeh musik sing dikarepake liwat Asisten Google lan telpon Android… apa bakal dadi pungkasane Shazam? Kita bakal ngandhani liwat Twitter nalika fungsi aktif, nalika sampeyan bisa ngunjungi AndroidSIS.com kanggo sinau luwih lengkap babagan subjek kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.