Asisten Google wis ngerti basa Spanyol, nanging mung ditulis

Nalika maca jinis warta iki, kita bakal seneng Lan sanajan sejatine Spanyol ora bisa ujar manawa iki minangka basa sing paling wiyar ing planet iki (sing ora bisa digunakake), kita pengin perusahaan supaya luwih terlibat ing pangertene iki lan ngetrapake basa Spanyol kanthi luwih cepet ing para pamiarsa.

Kasus paling anyar sing ana karo Bixby, asisten Samsung ora bisa basa Spanyol lan kita ora yakin bakal bisa nuli. Nanging ayo nyisihake Bixby lan fokus menyang Google Assistant, sing sawise diumumake ing Google I / O ing Mei 2016, kita isih kanthi resmi ngenteni basa Spanyol sanajan wis duwe langkah pertama sadurunge. Google nembe ngumumake manawa wis ngerti basa Spanyol, nanging mung nganggo teks.

Google nerangake manawa ekspansi basa kasebut rumit lan sampeyan kudu ngati-ati, mula sauntara iki, sampeyan mbukak opsi kanggo sesambungan karo Asisten Google liwat teks. Ing kasus iki, kita uga bakal ngomong babagan gampang banget takon asisten babagan asil olahraga, kanggo nggawe terjemahan, menehi guyon utawa mung nggawe pangeling. Mesthi wae sing ditindakake asisten saiki, nanging pungkasane nganggo basa Spanyol.

Ing sawetara ponsel cerdas saiki, kita bisa nemokake asisten iki, LG G6 utawa Samsung Galaxy S8 sing mentas diluncurake, mula sing duwe bakal bisa gunakake teks nganggo basa Spanyol kanggo mbukak Asisten Google. Sing menarik yaiku iki minangka langkah pertama supaya pungkasane langsung ngomong karo piranti lan iki asisten sejatine kanthi dhukungan kanggo swara, soko sing ora dingerteni kapan pungkasane bakal teka, nanging kita ngarep-arep ora suwe banget. Saiki dadi topik sinau lan luwih becik yen Asisten Google ora kakehan pilihan kanggo ngomong nganggo basa Spanyol saliyane ngakoni teks kanggo nindakake tugas.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)