ASUS Ngenalake ZenBook Anyar 13-, 14- lan 15 Inci Anyar

Asus ZenBook angka

 

ASUS minangka salah sawijining perusahaan sing ana ing pasar saiki kanthi pirang-pirang produk lan ing kasus iki, perusahaan kasebut saiki wis nampilake ZenBook anyar 13,14, 15 lan XNUMX inci kanthi layar NanoEdge sing, berkat papat pigura sing ultra tipis padha njupuk kauntungan saka 95% permukaan.

Notebook anyar iki duwe desain luwih ramping, nambah fungsi NumberPad ing touchpad sing bisa nambah produktivitas lan nambah kamera IR 3D kanggo lingkungan sing kurang cahya. ZenBooks anyar nawakake desain sing ati-ati lan pengalaman visual sing luar biasa amarga layar saka NanoEdge generasi anyar sing njupuk kauntungan saka 92% permukaan ngarep lan nyuda ukuran notebook.

Tampilan Asus ZenBook

 

Dadi layar iki nawakake pengalaman visual sing nyengsemake wiwit saka sudhut nganti tekan pinggiran lan nambah rasa kecemplung nalika ana ing ngarep peralatan. Kasedhiya nganti resolusi 4K UHD, panel anyar cocog kanggo nggawe lan ngrasakake kabeh jinis konten. NumebrPad kanggo wong sing ora ngerti alat revolusioner sing ningkatake produktivitas kanthi ngidini ketik angka angka liwat keypad angka sing dibangun ing touchpad dhewe sing mesthi nambah produktivitas nalika makarya. Saliyane, penting kanggo dicathet yen ZenBook anyar dilengkapi pilihan komponen sing kalebu prosesor Intel Core i7 Gen ke-8 lan inti kotak, nganti grafis NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q, RAM 16 GB, PCIe SSD drive lan Wi-Fi kanthi kacepetan Gigabit.

Sampeyan uga penting kanggo nyathet manawa peralatan anyar nambah sawetara batre kapasitas dhuwur sing ora bakal nguciwani kanggo pangguna, ora preduli suwene lan nuntut dina kerja, ing kasus ZenBook 13 nawakake otonomi nganti 14 jam, ZenBook 14 nganti 13 jam lan ZenBook 15 nganti 17 jam miturut pabrike. . Kajaba iku, seri ZenBook anyar nggabungake port USB Type C (USB-C) kanthi spesifikasi USB 3.1 Gen. 2 sing ngirim data kanthi kecepatan nganti 10 Gbps. Model anyar uga kalebu port USB Type A (nganti 5 utawa 10 Gbps) lan / utawa USB 2.0, uga pembaca kertu HDMI lan mikro-SD utawa SD kanggo nyambungake periferal kita.

Asus ZenBook Kab

Iki tabel kanthi spesifikasi utama ASUS anyar iki:

KHUSUS

ASUS ZenBook 13 (UX333FN)

Prosesor Intel® inti i7-8565U

Intel® inti i5-8265U

Layar 13,3 ″, FHD (1920 x 1080) NanoEdge

178 ° sudut ndeleng

72% NTSC

Papat bezel ultra tipis, nganti 95% rasio layar-ke-sasis

Sistem operasi Windows 10 Ngarep
Grafis NVIDIA® GeForce® MX150, 2GB GDDR5 VRAM

Intel® UHD 620

Memori 8GB 2133MHz LPDDR3
Panyimpenan PCIe SSD® 3.0 x4 1TB utawa 2 PCIe SSD® 3.0 512GB / 256GB
Conectividad Wi-Fi: Kelas dual-band 802.11ac gigabit-kelas

Bluetooth® 5.0

Kamera IRHD 3D
Antarmuka USB 3.1 Gen 2 Tipe-C

USB jinis A (nganti 10 Gbps)

USB 2.0

HDMI

SD mikro

Audio gabungan

Touchpad Desain NumberPad Unik
Audio Harman Kardon Sertifikasi ASUS SonicMaster Stereo Sound System

Mikrofon array kanthi dhukungan Cortana lan Alexa10

Baterei Polimer lithium 50 Wh, 3 sèl

Nganti otonomi 14 jam

Adaptor

saiki

65 W, konektor: ø4 (mm)

(Output: 19 V DC, 65 W)

(Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)

Dimensi 30,2 cm x 18,9 cm x 1,69 cm
Bobot Layar anti-sorotan: 1,09 kg

Tampilan standar: 1,19 kg

 

ASUS ZenBook 14 (UX433FN)
Prosesor Intel® inti i7-8565U

Intel® inti i5-8265U

Layar 14 ″ FHD (1920 x 1080) NanoEdge

178 ° sudut ndeleng

72% NTSC

Papat bezel ultra tipis, nganti 92% rasio layar-ke-sasis

Sistem operasi Windows 10 Ngarep
Grafis NVIDIA® GeForce® MX150, 2GB GDDR5 VRAM

Intel® UHD 620

Memori 8GB / 16GB 2133MHz LPDDR3
Panyimpenan PCIe SSD® 3.0 x4 1TB utawa 2 PCIe SSD® 3.0 512GB / 256GB
Conectividad Wi-Fi: Kelas dual-band 802.11ac gigabit-kelas

Bluetooth® 5.0

Kamera IRHD 3D
Antarmuka USB 3.1 Gen 2 Tipe-C

USB jinis A (nganti 10 Gbps)

USB 2.0

HDMI

SD mikro

Audio gabungan

Touchpad Desain NumberPad Unik
Audio Harman Kardon Sertifikasi ASUS SonicMaster Stereo Sound System

Mikrofon array kanthi dhukungan Cortana lan Alexa10

Baterei 50 Wh 3-sel, polimer lithium

Nganti otonomi 13 jam

Adaptor

saiki

65 W, konektor: ø4 (mm)

(Output: 19 V DC, 65 W)

(Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)

Dimensi 31,9 cm x 19,9 cm x 1,59 cm
Bobot Layar anti-sorotan: 1,09 kg

Tampilan standar: 1,19 kg

 

ASUS ZenBook 15 (UX533FD)
Prosesor Intel® inti i7-8565U
Layar 15.6 ″, 4K UHD (3820 x 2160) NanoEdge

15.6 ", FHD (1920 x 1080) NanoEdge

178 ° sudut ndeleng

72% NTSC

Papat bezel ultra tipis, nganti 92% rasio layar-ke-sasis

Sistem operasi Windows 10 Ngarep
Grafis NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Max-Q, 2GB / 4GB GDDR5 VRAM

Intel® UHD 620

Memori 16GB 2400MHz DDR4
Panyimpenan PCIe SSD® 3.0 x4 1TB utawa 2 PCIe SSD® 3.0 x2 512GB / 256GB
Conectividad Wi-Fi: Kelas dual-band 802.11ac gigabit-kelas

Bluetooth® 5.0

Kamera IRHD 3D
Antarmuka USB 3.1 Gen 2 Tipe-C (ndhukung layar)

USB jinis A (Nganti 10 Gbps)

USB jinis A (Nganti 5 Gbps)

HDMI

Maca kertu SD

Audio gabungan

Audio Harman Kardon Sertifikasi ASUS SonicMaster Stereo Sound System

Mikrofon array kanthi dhukungan Cortana lan Alexa10

Baterei 73 Wh 4-sel, polimer lithium

Nganti otonomi 17 jam

Adaptor

saiki

90 W, konektor: ø4 (mm)

(Output: 19 V DC, 65 W)

(Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal)

Dimensi 35,4 cm x 22 cm x 1,79 cm
Bobot Layar anti-sorotan: 1,59 kg

Tampilan standar: 1,69 kg

Dadi rega lan kasedhiyan model anyar iki:

  • ZenBook 13 (UX333): Wiwit saka 1.199 euro kanthi kasedhiyan langsung
  • ZenBook 14 (UX433): Wiwit saka 1.349 euro kanthi kasedhiyan langsung
  • ZenBook 15 (UX533): Wiwit saka 1.449 euro kanthi kasedhiyan langsung

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.