ASUS ROG Zephyrus Duo 15 SE GX551, game lan premium [Analisis]

Kita ora tansah duwe kesempatan kanggo nganalisa lan mirsani piranti groundbreaking kasebut. Wektu iki bakal ngelingake sampeyan mesthi menyang Asus Zenbook Pro Duo piranti sing uga wis analisa kene Gadget News lan saka kang Zephyrus Duo iki ngombe langsung ing syarat-syarat desain, nanging minangka tansah, dicocogake kanggo umum Republik Gamers.

Kita ndeleng kanthi jero babagan ASUS ROG Zephyrus Duo anyar, laptop game layar dual kanthi hardware skandal, apa sing dijanjekake? Iki persis sing pengin dianalisis ing laptop iki sing ditawakake minangka alternatif unik lan khusus ing pasar.

A desain unik lan unmatched

Wangsulan: Bab ingkang pisanan sing kejiret manungsa waé kita iku desain, sanajan kita wis ketemu resemblance cukup, kita wis kasebut, karo seduluré ing versi konsumen standar Zenbook Duo, wis karakter dhewe. Mesthine dibandhingake karo versi sadurunge ora akeh owah-owahan, nanging tutup mburi duwe perforasi mikro klasik khas produk Republic of Gamers. lan garis agresif sawijining, ing bagean iki construction menehi koyo kaku lan ndhuwur kabeh kualitas, ASUS tansah Produsèn pakar ing aspèk iki lan produk iki ora bakal kurang.

  • Ukuran: X x 360 268 20,9 mm
  • Bobot: 2,48 Kilogram

Iku ora kandel banget yen kita njupuk menyang akun kabeh sing kasusun saka, Nanging, iku omahé tingkat cekap saka panyambungan. Layar "pindho" munggah menyang posisi sing luwih nyaman anggere kita nggunakake piranti kasebut, sing dakanggep penting. Curious uga lokasi digital "trackpad" ing sisih tengen adoh, dipeksa ing kasus iki dening papan suda kanggo keyboard, kang siji wis cukup travel lan RGB LED cahya nganti pangarepan.

Karakteristik teknis

Ing tingkat prosesor iki ASUS ROG Zephyrus Duo Diwiwiti karo prosesor AMD, khususe Ryzen 9 ing versi 5900HX kanthi kinerja game sing luwih kontras, ngorbanake suhu. Iki diiringi 32 GB saka DDR4 RAM ing 3200 Mhz lan pungkasanipun, kanggo panyimpenan ana apa-apa kurang saka loro 0TB NVMe RAID 1 memori solid state, temenan ing piranti iki ora hardware wis spared lan bisa ngandika yen ASUS ROG wis dibuwang. kabeh meat ing muntahake, iku angel golek piranti padha.

GPU ora adoh konco, kita duwe NVIDIA GeForce RTX 3080 130W lan kanthi memori 16GB GDDR6, Salah sawijining kertu grafis paling dhuwur ing pasar, sing diluncurake ing wiwitan taun 2021 ing model khusus kanggo laptop, kita bisa ujar manawa iki minangka salah sawijining alternatif paling apik sing kasedhiya ing pasar. Babagan kacepetan pangolahan data, NVMe SSD kaping pindho ing RAID 0 ngluwihi kecepatan transfer 7 GB / s (rada luwih saka setengah nulis). Ing tingkat teknis, kita ngadhepi salah sawijining laptop sing paling serbaguna lan kuat sing bisa ditemokake ing pasar, lan Wis regane, yen sampeyan mikir tuku sampeyan bisa tuku ing Amazon kanthi tawaran paling apik.

Konektivitas sing akeh

Kita miwiti, kaya biasane, karo port fisik. We duwe port ing mburi kanggo gain comfort HDMI 2.0b yen kita pengin nambah monitor kapindho, uga port LAN RJ45 lan leek USB-A 3.1. Kita uga duwe port ing sisih USB-C 3.1DP+PD, diiringi loro bandar liyane USB-A 3.1, input audio gabungan lan konektor output lan adaptor daya kang ing kasus iki khusus kanggo laptop iki. Mesthine, port USB-C minangka Pangiriman Daya uga bakal menehi energi yen kita pengin.

Ing tingkat konektivitas nirkabel, Zephyrus Duo iki uga wis milih versi paling anyar ing kabeh, kita duwe Wi-Fi 6 Wi-Fi 6 (Gig +) (802.11ax) 2 × 2 RangeBoost lan Bluetooth 5.1, Senajan kita tansah nyaranake muter liwat kabel lan karo DMZ Host kanggo IP komputer, kasunyatan iku kanggo game liyane saka FPS iki WiFi generasi enem njamin latency ngisor 5ms lan stabil 600/600 sambungan miturut tes kita dhewe. Ing aspek iki, kita ora nemokake masalah teknis, nyatane pengalaman kasebut pancen apik banget.

Panel becik lan pengalaman multimedia apik

Kita kudu miwiti karo layar saka 15,6 inci kanthi resolusi 4K sing nggunakake panel LCD IPS uga diatur ing werna, tanpa bocor cahya lan karo lapisan apik supaya bayangan bayangan. Nduwe tingkat refresh 120 Hz sing nggawe seneng kita muter, ya, iku kurang Webcam soko sing angel dingerteni ing laptop kaya iki, kok ASUS?

  • Imput LAG: Maksimum 3ms
  • 132% sRGB
  • 100% Adobe
  • FreeSync
  • Pantone Validated
  • Pemegang stylus

Kanggo bagean kasebut ScreenPad Plus yaiku 14,1 inci lan temenan iku tactile, kita bisa karo, njupuk cathetan utawa nggunakake minangka extension saka desktop. Wis 3840 piksel horisontal lan nduweni sistem ngangkat otomatis kanthi ngunggahake tutup laptop sing nambah ventilasi sacara signifikan.

Kanggo bagean kasebut, duwe rong speaker 4W kanthi Smart Amp lan 2 tweeter 2W, nggawe langsung salah siji saka laptop paling apik nalika nerangake muni, kapindho mung kanggo MacBooks Apple. Nduwe dhukungan kanggo audio Dolby Atmos uga teknologi amplifikasi sing cerdas.

  • Aura Sync kanggo cahya RGB

Babagan otonomi, kita duwe sistem 4-sel Li-ion (90 WHrs, 4S1P) sing senajan bakal cukup kanggo luwih saka telung utawa patang jam automation kantor, tes kita nindakake nalika muter bakal gumantung ing kinerja ing pitakonan. Iku ora worth manggon kakehan ing aspek iki minangka akeh sing dianjurake kanggo muter online.

Pendapat editor

Temenan laptop iki minangka taruhan sing aman lan gampang, nanging sampeyan kudu pindhah liwat kothak, luwih saka 2.900 euro iku biaya ing sale padha worth saben gram laptop iki sing misale jek minangka prasaja minangka njupuk paling apik saben house lan sijine iku bebarengan ing sasis ayu lan efisien.

Zepyrus Duo
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
2899,99
  • 80%

  • Zepyrus Duo
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan: November 2 saka 2021
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • hardware
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Desain spektakuler lan visual
  • Konektivitas fisik lan nirkabel sing apik
  • hardware Top ing kabeh cara

Contra

  • Ora nganggo webcam
  • A modul RAM ora expandable
  • Rega bisa nglarang

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.