Asus Zenbook 14 - Review botol cilik kanthi wangi sing apik

Asus minangka merek sing mantep ing pasar laptop, mula kita kepengin menehi analisis jinis hardware kasebut saka wektu ke wektu, dadi sampeyan bisa mutusake endi sing paling cocog karo kabutuhan lan selera sampeyan. Ing kasus iki, kita duwe asus zenbook 14, laptop kanggo kabeh selera, kanthi akeh kepribadian lan layar gedhe.

Tetep bareng karo kita lan temokake analisis Asus Zenbook 14 (UX433FN) kanthi lampu lan bayangane, review kanthi luwih rinci sing bakal ditemokake nganti saiki. Yen sampeyan pengin entuk laptop, lenggah, amarga kita kudu ngomong babagan piranti iki.

Kaya biasane, te Kita eling yen sampeyan bisa langsung menyang bagean sing paling sampeyan minat, uga lembar teknis, Yen sampeyan wis jelas, kita ngajak sampeyan mampir ing kene kanggo tuku langsung kanthi rega paling apik ing Amazon. Apa wae pitakonan sing bakal muncul, aja dipikirake lan lebokake ing kothak komentar utawa ing Jaringan Sosial.

Lembar Data Asus Zenbook 14 (UX433FN)

Spesifikasi teknis Asus Zenbook 14
Brand Asus
Model Zenbook 14
Sistem operasi Windows 10 Ngarep
Layar LCD IPS FullHD 14 inci (35.6 cm)
Prosesor Intel i5-8265U - i3-8145U - i7-8565U
GPU UHD Graphics 620 utawa NVIDIA GeForce MX150
Ram 16GB DDR4 SDRAM
Panyimpenan internal 256 / 512GB PCIe x2 SSD
Juru bicara Stereo 2.0
Sambungan 1x USB-C 3.1 - 1x USB-A 3.1 - 1X USBA 2.0 - 1x HDMI - SD Tray - 3.5mm Jack
Conectividad WiFi IEEE 802.11a / b / g / n / ac - Bluetooth 5.0
Fitur liyane Sensor bekas driji
Baterei   47 watt / jam
Dimensi 323.5 x 211.85 x 15.9
Bobot 1.45 Kg

Carane sampeyan bisa ndeleng, Ing Asus Zenbook 4 iki, kita duwe hardware sing cukup ganti rugi, luwih saka kesepakatan sing kondhang ing antarane prosesor wiwit Intel nganti kisaran i3, diiringi NVIDIA kanggo nambah kinerja grafis. SSD nganti 7 GB tanpa mangu-mangu aspek sing menehi vitalitas luwih akeh, ora kanggo iki, yen ora kanggo kabeh laptop. Nanging, ing endi Asus Zenbook 512 iki bisa nyorot kanthi visual yaiku ing aspek liyane.

Konektivitas lan multi-media: Layar amba

Mripat sampeyan "pindhah" mesthi menyang panel ngarep, lan kita duwe bingkai ndhuwur 6,1mm, diiringi 2,9mm ing sisih lan 3,3mm ing sisih ngisor, iki nyebabake ora kurang saka 92% panel ngarep kanggo layar LCD kanthi teknologi IPS (100% sRGB lan sesanti 178º) lan nawakake resolusi FullHD standar. Yen sampeyan ora mangu-mangu, Asus Zenbook 14 iki tetep kahanan sing paling ala lan duwe panel sing nyaman banget sanajan 14 inci ora umum. Panel kasebut luar biasa, sanajan kualitas kalibrasi bisa dadi luwih apik, ana sing kudu diatur kanthi manual karo selera konsumen.

1 x USB 3.1 Gen 2 Tipe C ™ (nganti 10 Gbps)
1 x USB 3.1 Tipe A (nganti 10 Gbps)
1 x USB 2.0 Tipe A
1 x HDMI
1 x Pamaca kertu MicroSD

Kanggo swara kita temokake sawetara speaker stereo sepisan maneh disetel dening harman / kardon, perusahaan audio bergengsi. Dheweke keprungu banter, keprungu apik lan luwih saka cukup kanggo dienggo saben dinane, sanajan kanthi pribadi aku mesthi milih speaker eksternal ing kabeh jinis komputer.

Desain lan bahan: Elegan lan wicaksana

Jinis-jinis laptop iki dirancang kanggo ngiringi kita meh ing endi wae, mula Asus mutusake taruhan maneh a warna biru lan tembaga ing edisi sing wis dites. Minangka judhul, laptop sing elegan lan wicaksana sing uga ditawakake ing salaka. Kabeh digawe saka plastik, kita uga duwe keyboard backlit lan lelungan utama mung 1,4mm sing ndadekake dheweke kepenak bisa ngetik akeh.

Uga nyorot engsel penasaran sing diarani ErgoLift, iku laptop sing bisa dipasang ing panel nganti 145º sing ngangkat keyboard rada amba kanthi sudut 3º, Aku seneng banget amarga aku minangka salah sawijining wong sing nggunakake keyboard saka ngendi aku kerja kaya ngono. Secara teoritis, iki nambah reproduksi swara lan pendinginan swara. Kanggo nindakake iki, nalika melu layar, sisih ngisor digosok ing permukaan, kita ora ngerti kepiye cara kanggo nolak wektu. Saka panemune aku dadi ide sing apik.

Otonomi lan pengalaman panganggo

Aspek sing paling apik yaiku panel numerik "mbusak lan pasang" sing diaktifake kanthi mencet area tutul tartamtu. Secara pribadi, touchpad katon ora sopan lan cilik, nanging dadi masalah endemik ing sebagian besar piranti kasebut. Saliyane, luwih becik nambahake kemungkinan iki supaya ora nyerah ukuran kompak utawa kenyamanan sing ditawakake keypad numerik. Kasunyatane beda, suwe-suwe nggunakake touchpad minangka keyboard wis ora apik maneh lan pungkasane ngetik nomer kaya biasane ing keyboard tradisional, ing sisih ndhuwur, amarga sampeyan ora duwe "umpan balik" saka tombol. Ing level kinerja kita nemokake laptop sing gampang mbela awake dhewe saka tugas kantor lan saben dinane, sing jelas nggawe game sing luwih nuntut nanging ngidini kita njupuk sawetara game menyang Cities Skylines, kayata.

Ing level otonomi, Asus ujar manawa bisa nggunakake 13 jam panggunaan, pengalaman kita wis beda banget, udakara enem jam panggunaan cukup «sopan»Apa sing bisa dakbebasake, ora bisa dipungkiri manawa kita wiwit nambah padhange layar, nyunting foto utawa video lan nyambungake liwat USB-C, drop otonomi.

Pendapat editor

Asus Zenbook 14 - Review botol cilik kanthi wangi sing apik
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
1057 a 1250
  • 80%

  • Asus Zenbook 14 - Review botol cilik kanthi wangi sing apik
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Layar
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 75%
  • Ergonomis
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 70%

Pros

  • Panel ngarep sing migunani banget lan desain apik
  • Nyaman banget digunakake nanging ora entheng
  • Inovasi nganggo touchpad angka lan posisi ngetik

Contra

  • Touchpad bisa luwih jembar
  • Gawe Windows Home wis diinstal
  • Regane regane larang

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.