Audio-Technica ATH-CK3TW, kualitas paling apik? [ULANGAN]

Kampanye Natal wis nyedhak lan longsor tahunan sing dianalisis bakal nyedhak, supaya sampeyan bisa mutusake cara paling apik babagan hadiah sing pengin diwenehake wong liya utawa nggawe sampeyan dhewe. Ing kasus iki, kaping pisanan sampeyan nggawa sampeyan produk saka Technica Audio, merek terkenal ing produk swara.

Kita nyoba headphone Audio-Technica ATH-CK3TW TrueWireless, produk kanthi swara lan kinerja sing paling dhuwur ing paling dhuwur. Temokake kanthi rinci kanthi rinci ATH-CK3TW iki lan yen pancen nawakake swara Hi-Fi sing para pengguna merek bergengsi iki seneng banget.

Kaya biasane, kita pengin ngelingake sampeyan ing sisih ndhuwur, kita wis menehi video saka saluran YouTube sing bisa dingerteni unboxing produk kanggo kabeh konten kothak, uga gambar rinci lan tes lengkap sing padha.

Sampeyan bisa njupuk kesempatan kanggo langganan saluran YouTube lan menehi kaya yen sampeyan seneng analisis video Audio-Technica ATH-CK3TW Dadi, sampeyan bakal mbantu terus maju lan terus nggawa produk paling apik kanggo kabeh jinis ing Aktualidad Gadget, kanthi ulasan sing paling tulus. Apa sampeyan seneng karo dheweke? Tuku kanthi rega paling apik> Ora ditemokake produk

Desain: Setengah Kandel

Headphone iki saka Audio-Technica Dheweke duwe desain sing utamane narik perhatian kita amarga "earpiece" sing dawa, nanging iki duwe sebab, supaya bisa dilebokake kanthi bener ing kuping supaya bisa ngasilake sensasi paling gedhe saka pambatalan swara pasif, lan miturut tes kita, bener lan ngasilake efek sing dikarepake.

Headphone iki digawe saka plastik, kaya sing diarepake, lan mula kepiye cara entuk Sertifikasi anti banyu IPX2 sing bakal ngidini kita olahraga karo dheweke tanpa wedi ngrusak komponene.

  • Kita duwe nganti 8 bantalan kanggo adaptasi headset.

Minangka bagean, kita bakal bisa entuk headphone kasebut kanthi rong nada, putih lan ireng, miturut pilihan pangguna. Ing aspek iki mbebayani, mbentuk bagean sing rata ing endi kontrol tutul sing bakal dibahas mengko bakal ditemokake. 

Wis wayahe ngobrol babagan kothak, kanggo aku titik paling negatif. Sampeyan bisa uga gedhe banget, sanajan kita duwe port USB-C ing sisih siji, nanging ora ana LED sing nuduhake otonomi, mung LED sing ngisi daya. Mengkono uga ukurane, duwe batere gedhe, nanging ukuran total jelas luwih gedhe tinimbang pesainge, kayata AirPods utawa FreeBuds Pro.

Kapabilitas teknis, Hi-Fi per flag

Headphone TrueWireless iki duwe Transduser 5,8mm, saengga nawakake wangsulan ing frekuensi saka 20 nganti 20.000 Hz lan sensitivitas 98 db / MW, rada ndhuwur produk kompetitif liyane. Kita ngubengi produk kanthi 16 Oh, ora sopan, mula kanthi teknis kita lagi nemoni srigala nganggo sandhangan wedhus.

Kita duwe mikrofon earphone jinis SMEM, iki duwe sensitivitas 38 dB (1V / Pa ing 1 kHz), Asil sing bakal dibahas mengko ing tes umum, uga elinga yen ing video kasebut kita duwe tes rinci mikropon kanthi rekaman.

  • Ora ditemokake produk

Kanggo komunikasi karo pemancar swara, kita duwe Bluetooth 5.0 kanthi jarak sekitar 10m. Ing bagean iki, kita wis nemokake produk sing diarepake ing jangkoan Bluetooth lan ora ana kerugian koneksi, yaiku sing mesthi nyambung kanthi otomatis.

Saliyane, kita kudu eling yen earphone kiwa ora bisa digunakake kanthi kapisah, yaiku, dipasangake karo jembatan nirkabel nganggo earphone nengen, diarani "Master" lan sing tanggung jawab nyambungake karo piranti pangirim liwat Bluetooth 5.0, minangka titik sing kudu dipikirake lan teknologi sing kaget yen dheweke terus nggunakake.

Operasi kanthi rinci

Audio-Technica Iki Ora ditemokake produkDheweke duwe perusahaan sing diarani "tenaga otomatis", sing ora liya yaiku sambungan otomatis klasik menyang piranti sing dipasangake Bluetooth 5.0, Iki tegese yen kita nuli kuping, dheweke bakal disinkronake.

Ing kasus iki, perusahaan kasebut wis milih kabeh standar Qualcomm, luwih dhisik nganggo codec aptX dadi populer lan bisa ngasilake swara HiFi kanthi nirkabel, sing wis diverifikasi liwat Tidal lan Huawei P40 Pro. Nanging, piranti kasebut nawakake kualitas dhuwur banget lan angel dibedakake ing iPhone 12 Pro.

Mengkono uga ing Qualcomm True Wireless Stereo Plus kanggo minimalake lag nalika muter video, utawa Qualcomm cVc sing nganalisa lan ngapikake swara saka telpon kanthi nimbang apa sing dijupuk dening mikropon omlidirectional sing wis dibahas sadurunge.

Kualitas swara, otonomi lan pengalaman

Kita miwiti karo kualitas swara sing paling penting:

  • Frekuensi sithik: Dheweke cukup saiki, sanajan akeh ngilangi frekuensi dhuwur lan ing Rock
  • Frekuensi Sedheng: Swara kasebut misuwur banget kanggo selaku, utamane biasane kanggo headphone komersial. Minangka macem-macem lan instrumen bisa uga beda-beda, nanging sampeyan kudu tresna karo jinis produk iki supaya bisa dihargai kanthi apik Raphsody Bohemia, Aku dhewe wis nikmati.
  • Frekuensi dhuwur: Dheweke cukup imbang, swarane dhuwur pancen wis ana, tanpa kedhese.

Aku lagi wae nemokake swara sing rusak utawa reged, yaiku prestasi nyata yen kita ngadhepi headphone TWS liwat Bluetooth.

Intine: Audio-Technica ATH-CK3TW Dheweke menehi katrampilan sing luar biasa ing kabeh volume, tanpa luwih misuwur kanthi volume dhuwur, sabenere amarga kebersihan swarane.

Saiki kita langsung menyang otonomi, merek janji 6 jam otonomi headphone lan 24 jam maneh nganggo kothak pengisian daya, prekara sing wis meh rampung, udakara 26 jam kita wis bisa nggunakake kanthi cara biasa. Biaya kasebut bakal nggawa sampeyan luwih saka sajam total.

Kasus kasebut, Wis kabukten kepenak lan efisien sanajan ukurane, duwe sistem magnet sing cukup kuat, mbantu kita nyelehake headphone tanpa komplikasi, lan kabukten tahan ing tes.

Sampeyan mesthi bisa entuk iki Ora ditemokake produk lan situs web resmi (LINK). 

ATH-CK3TW
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,99
  • 80%

  • ATH-CK3TW
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 65%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Pros

  • Persiyapan gampang
  • Otonomi sing apik
  • Kualitas swara lan kejelasan
  • Rega sing kompeten banget

Contra

  • Sampeyan bisa uga nyelehake
  • Kothak gedhe banget
  • Tanpa desain resiko
 

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.