Aukey LC-C1, Qi dikenani biaya cepet kanggo kabeh pamirsa [Giveaway]

Ngisi daya nirkabel nganggo mode sing ketat, iku ora mung kalebu paling premium ing pasar, saiki kabeh wong bisa ngakses smartphone sing bisa ngisi daya telpon tanpa nyambungake karo jaringan, lan ing meja sisih amben kita, mejo utawa papan (sanajan ing mobil) iku mupangate bisa mbukak tanpa akeh ikatan.

Aukey ngerti tenan apa kabutuhane para pangguna, mula kasedhiya macem-macem pangisi daya nirkabel kanggo kabeh wong. Ing wektu iki kita bakal nganalisa Aukey LC-C1, pangisi daya nirkabel Qi kanthi daya sing cepet lan ora bakal dingerteni sapa wae. Tetep karo kita ing review dina iki kanggo sinau luwih lengkap babagan iki.

Spesifikasi teknis pangisi daya lan isi kothak

Penting, kudu dipikirake jinis karakteristik kasebut supaya ora duwe masalah kompatibilitas, luwih dhisik amarga kompatibilitas bisa uga ora lengkap, ing prekara iki ditemokake pangisi daya karo standar Qi, yaiku, bakal bisa digunakake karo akeh piranti sing ndhukung ngisi daya nirkabel.

  • Ukuran: 14 x 9 x 4,5 cm
  • Bobot: 281g
  • Output: 5V 1A
  • Input: 5V 2A

Kasus pangisi daya nirkabel iki Kalebu 3 gulungan sing sampeyan bisa ngisi daya piranti kanthi nyelehake horisontal utawa vertikal, nanging kita paling seneng, sanajan posisi sing disedhiyakake dening desain paling sukses lan nyaman, njaga piranti kanthi aman tanpa kejutan utama.

  • Pangisi daya nirkabel Qi Aukey LC-C1
  • Kurung mburi aluminium
  • USB Tipe A menyang kabel microUSB
  • Manual persiyapan cepet

Kajaba iku, kita duwe lampu LED sing kanthi cerdas nuduhake operasi piranti ing kabeh wektu, yaiku, kita bakal ngerti manawa ngisi daya utawa kasedhiya kanggo ngisi daya. Mesthi wae, kita pengin eling yen entuk tenaga sing cepet, kita kudu nggunakake pangisi daya 2A, amarga ora kalebu sing padha, sing umum ing piranti sing padha karo rega kasebut, mula kita bisa nglirwakake detail iki. Sembarang jinis pangisi daya dhasar liwat USB bakal kompatibel, amarga kabel MicroUSB sing kompatibel uga kalebu ing paket kasebut.

Bahan lan desain pangisi daya nirkabel

Ing bagean sing ngisi daya piranti, kita mung bisa nemokake karet ireng, ora apik banget uga ora apik, duwe desain lan materi sing cukup fungsional, ing salah sawijining sisih kita bakal nemokake mung port sing diisi, yaiku input microUSB liwat endi kekuwatan sing dibutuhake bakal ngisi daya ponsel kanthi nirkabel. LKarakteristik utama yaiku kanthi duwe telung kumparan, kita bakal bisa ngisi daya telpon kanthi ukuran apa waeYa, pangkalane ora sethithik, cukup kanggo omah saka telpon papat inci (sanajan rada konyol) menyang telpon gedhe, kasunyatane ing aspek iki Aukey wis bisa nggarap tugas sing cukup fungsional.

Saliyane, kita duwe dhukungan, bahan logam (katon kaya aluminium) sing bakal ngidini kita menehi sentuhan premium sing luwih premium, Aukey wis bisa ngeksploitasi masalah nambah bahan logam menyang produke kanthi apik, sing ngidini ngakses teknologi canggih sing wis mutusake nyimpen sawetara dhuwit kanggo aksesoris tartamtu. Ora bakal dikandhakake maneh, bisa ditrapake lan dikarepake bisa uga mantepSampeyan ora kudu menehi kuciwane amarga rega kasebut.

Pendapat editor

Aukey LC-C1, Qi ngisi daya cepet kanggo kabeh pamirsa
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
26,99 a 19,99
  • 80%

  • Aukey LC-C1, Qi ngisi daya cepet kanggo kabeh pamirsa
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 80%
  • Kinerja
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 75%

Iki minangka salah sawijining pangisi daya nirkabel paling murah sing nduweni ciri khas lan bahan ing pasar, uga yen ngelingi manawa Aukey, sanajan minangka perusahaan Tionghoa sing diakoni, umume nindakake proyek sing apik. Cekakipun, € 19,99 sing regane saiki Ora ditemokake produk Kita ora bisa entuk akeh kekurangan saka Amazon. Yen sampeyan pengin eksprimen karo ngisi daya nirkabel, iku pilihan sing apik, sanajan ana telu, koil kasebut bisa uga dadi panas banget telpon.

Pros

  • Bahan
  • Desain
  • Rega

Contra

  • Cukup anget
  • Ora kalebu pangisi daya

Melu raffle


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)