Serep FileFort, gawe serep kabeh dokumen, foto lan folder musik ing server FTP

Serep FileFort minangka sarana serep data sing sederhana, nanging kuat sing ngidini sampeyan nggawe serep data lan folder kritis menyang macem-macem lokasi kayata: panyimpenan internal, drive CD / DVD / Blu-ray, drive USB flash lan server FTP remot.

Aplikasi nawakake solusi cepet kanggo nggawe serep kabeh email, dokumen, foto, musik lan jinis file liyane. Minangka aplikasi sing entheng, ora butuh akeh sumber daya sistem nalika nglakokake operasi cadangan.

Wisaya tuntunan sing gampang kanggo ngatur pilihan lan setelan serep kanthi cepet. Kabeh proyek cadangan sing lagi aktif lan dijadwalake bisa diatur saka siji panel. Sampeyan bisa milih mbukak tugas cadangan sing wis dijadwalake utawa ngowahi tugas lan jadwal tanggal sing dijadwalake miturut kabutuhan.

Sajrone instalasi, priksa manawa mateni instalasi kabeh piranti lunak sing ora dikepengini lan pangowahan sistem, cukup mateni kabeh opsi banjur klik rampung.

Kaya keperluan serep liyane, aplikasi iki uga nggawe tugas cadangan. Sampeyan bisa nggawe akeh proyek kaya sing dipengini banjur mbukak kanthi manual utawa gawe jadwal.

Kanggo nggawe serep anyar, klik Anyar ing toolbar kanggo miwiti tuntunan cadangan. Tugas penyihir kalebu papat langkah (File, Cadangan Sing, Jinis Serep lan Dhaptar), saben langkah kalebu nggawe tugas gawe serep.

Ing langkah pisanan, sampeyan kudu milih file lan folder sing pengin disalin. Sampeyan bisa milih file lan folder kanthi manual, utawa sampeyan bisa ngeklik sawetara variabel standar, kayata Dokumen Kula, Video Kula, lsp. Kanggo milih kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa ngetik ekstensi file bebarengan karo watesan ukuran file sing pengin sampeyan lebokake utawa ora kalebu sajrone proses backup.

Langkah sabanjure ngidini sampeyan nemtokake tujuan output. Ing kene, sampeyan bisa milih panyimpenan USB / eksternal, panyimpenan lokal utawa jaringan, serep menyang drive optik kayata CD / DVD / Blu-ray lan serep menyang pilihan server FTP.

Yen sampeyan milih opsi server FTP, sampeyan kudu nambah akun FTP kanthi nemtokake rincian sing dibutuhake, kalebu server FTP, jeneng host, jeneng pangguna lan sandhi, lsp.

Elinga yen sampeyan bisa bali menyang langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur, klik tombol masing-masing ing toolbar. Utilitas ngasilake file serep ing. BKZ lan sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi milih tugas gawe serep, banjur nggunakake opsi Pulihake saka toolbar. Program kasebut digunakake ing Windows XP, Windows Vista, Windows 7 lan Windows 8.

Sumber - AddictiveTips

Informasi luwih lengkap - (

Gawe, pitakon lan busak kanthi cepet ing versi Windows kanthi Z-VSSCopy

saka? l pth ???? Penting banget kanggo sawetara macem-macem lokasi kayata: panyimpenan internal, drive CD / DVD / Blu-ray, USB flash drive, lan server FTP remot.

 

Aplikasi nawakake solusi cepet kanggo nggawe serep kabeh email, dokumen, foto, musik lan jinis file liyane. Minangka aplikasi sing entheng, ora butuh akeh sumber daya sistem nalika nglakokake operasi cadangan.

Wisaya tuntunan sing gampang kanggo ngatur pilihan lan setelan serep kanthi cepet. Kabeh proyek cadangan sing lagi aktif lan dijadwalake bisa diatur saka siji panel. Sampeyan bisa milih mbukak tugas cadangan sing wis dijadwalake utawa ngowahi tugas lan jadwal tanggal sing dijadwalake miturut kabutuhan.

Sajrone instalasi, priksa manawa mateni instalasi kabeh piranti lunak sing ora dikepengini lan pangowahan sistem, cukup mateni kabeh opsi banjur klik rampung.

Kaya keperluan serep liyane, aplikasi iki uga nggawe tugas cadangan. Sampeyan bisa nggawe akeh proyek kaya sing dipengini banjur mbukak kanthi manual utawa gawe jadwal.

Kanggo nggawe serep anyar, klik Anyar ing toolbar kanggo miwiti tuntunan cadangan. Tugas penyihir kalebu papat langkah (File, Cadangan Sing, Jinis Serep lan Dhaptar), saben langkah kalebu nggawe tugas gawe serep.

Ing langkah pisanan, sampeyan kudu milih file lan folder sing pengin disalin. Sampeyan bisa milih file lan folder kanthi manual, utawa sampeyan bisa ngeklik sawetara variabel standar, kayata Dokumen Kula, Video Kula, lsp. Kanggo milih kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa ngetik ekstensi file bebarengan karo watesan ukuran file sing pengin sampeyan lebokake utawa ora kalebu sajrone proses backup.

Langkah sabanjure ngidini sampeyan nemtokake tujuan output. Ing kene, sampeyan bisa milih panyimpenan USB / eksternal, panyimpenan lokal utawa jaringan, serep menyang drive optik kayata CD / DVD / Blu-ray lan serep menyang pilihan server FTP.

Yen sampeyan milih opsi server FTP, sampeyan kudu nambah akun FTP kanthi nemtokake rincian sing dibutuhake, kalebu server FTP, jeneng host, jeneng pangguna lan sandhi, lsp.

Elinga yen sampeyan bisa bali menyang langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur, klik tombol masing-masing ing toolbar. Utilitas ngasilake file serep ing. BKZ lan sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi milih tugas gawe serep, banjur nggunakake opsi Pulihake saka toolbar. Program kasebut digunakake ing Windows XP, Windows Vista, Windows 7 lan Windows 8.

Sumber - Tips Add adiktif

Informasi luwih lengkap - (

Gawe, pitakon lan busak kanthi cepet ing versi Windows kanthi Z-VSSCopy

saka? l pth ???? Penting banget kanggo sawetara macem-macem lokasi kayata: panyimpenan internal, drive CD / DVD / Blu-ray, USB flash drive, lan server FTP remot.

 

Aplikasi nawakake solusi cepet kanggo nggawe serep kabeh email, dokumen, foto, musik lan jinis file liyane. Minangka aplikasi sing entheng, ora butuh akeh sumber daya sistem nalika nglakokake operasi cadangan.

Wisaya tuntunan sing gampang kanggo ngatur pilihan lan setelan serep kanthi cepet. Kabeh proyek cadangan sing lagi aktif lan dijadwalake bisa diatur saka siji panel. Sampeyan bisa milih mbukak tugas cadangan sing wis dijadwalake utawa ngowahi tugas lan jadwal tanggal sing dijadwalake miturut kabutuhan.

Sajrone instalasi, priksa manawa mateni instalasi kabeh piranti lunak sing ora dikepengini lan pangowahan sistem, cukup mateni kabeh opsi banjur klik rampung.

Kaya keperluan serep liyane, aplikasi iki uga nggawe tugas cadangan. Sampeyan bisa nggawe akeh proyek kaya sing dipengini banjur mbukak kanthi manual utawa gawe jadwal.

Kanggo nggawe serep anyar, klik Anyar ing toolbar kanggo miwiti tuntunan cadangan. Tugas penyihir kalebu papat langkah (File, Cadangan Sing, Jinis Serep lan Dhaptar), saben langkah kalebu nggawe tugas gawe serep.

Ing langkah pisanan, sampeyan kudu milih file lan folder sing pengin disalin. Sampeyan bisa milih file lan folder kanthi manual, utawa sampeyan bisa ngeklik sawetara variabel standar, kayata Dokumen Kula, Video Kula, lsp. Kanggo milih kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa ngetik ekstensi file bebarengan karo watesan ukuran file sing pengin sampeyan lebokake utawa ora kalebu sajrone proses backup.

Langkah sabanjure ngidini sampeyan nemtokake tujuan output. Ing kene, sampeyan bisa milih panyimpenan USB / eksternal, panyimpenan lokal utawa jaringan, serep menyang drive optik kayata CD / DVD / Blu-ray lan serep menyang pilihan server FTP.

Yen sampeyan milih opsi server FTP, sampeyan kudu nambah akun FTP kanthi nemtokake rincian sing dibutuhake, kalebu server FTP, jeneng host, jeneng pangguna lan sandhi, lsp.

Elinga yen sampeyan bisa bali menyang langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur, klik tombol masing-masing ing toolbar. Utilitas ngasilake file serep ing. BKZ lan sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi milih tugas gawe serep, banjur nggunakake opsi Pulihake saka toolbar. Program kasebut digunakake ing Windows XP, Windows Vista, Windows 7 lan Windows 8.

Sumber - Tips Add adiktif

Informasi luwih lengkap - (

Gawe, pitakon lan busak kanthi cepet ing versi Windows kanthi Z-VSSCopy

saka? l pth ???? Penting banget kanggo sawetara macem-macem lokasi kayata: panyimpenan internal, drive CD / DVD / Blu-ray, USB flash drive, lan server FTP remot.

 

Aplikasi nawakake solusi cepet kanggo nggawe serep kabeh email, dokumen, foto, musik lan jinis file liyane. Minangka aplikasi sing entheng, ora butuh akeh sumber daya sistem nalika nglakokake operasi cadangan.

Wisaya tuntunan sing gampang kanggo ngatur pilihan lan setelan serep kanthi cepet. Kabeh proyek cadangan sing lagi aktif lan dijadwalake bisa diatur saka siji panel. Sampeyan bisa milih mbukak tugas cadangan sing wis dijadwalake utawa ngowahi tugas lan jadwal tanggal sing dijadwalake miturut kabutuhan.

Sajrone instalasi, priksa manawa mateni instalasi kabeh piranti lunak sing ora dikepengini lan pangowahan sistem, cukup mateni kabeh opsi banjur klik rampung.

Kaya keperluan serep liyane, aplikasi iki uga nggawe tugas cadangan. Sampeyan bisa nggawe akeh proyek kaya sing dipengini banjur mbukak kanthi manual utawa gawe jadwal.

Kanggo nggawe serep anyar, klik Anyar ing toolbar kanggo miwiti tuntunan cadangan. Tugas penyihir kalebu papat langkah (File, Cadangan Sing, Jinis Serep lan Dhaptar), saben langkah kalebu nggawe tugas gawe serep.

Ing langkah pisanan, sampeyan kudu milih file lan folder sing pengin disalin. Sampeyan bisa milih file lan folder kanthi manual, utawa sampeyan bisa ngeklik sawetara variabel standar, kayata Dokumen Kula, Video Kula, lsp. Kanggo milih kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa ngetik ekstensi file bebarengan karo watesan ukuran file sing pengin sampeyan lebokake utawa ora kalebu sajrone proses backup.

Langkah sabanjure ngidini sampeyan nemtokake tujuan output. Ing kene, sampeyan bisa milih panyimpenan USB / eksternal, panyimpenan lokal utawa jaringan, serep menyang drive optik kayata CD / DVD / Blu-ray lan serep menyang pilihan server FTP.

Yen sampeyan milih opsi server FTP, sampeyan kudu nambah akun FTP kanthi nemtokake rincian sing dibutuhake, kalebu server FTP, jeneng host, jeneng pangguna lan sandhi, lsp.

Elinga yen sampeyan bisa bali menyang langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur, klik tombol masing-masing ing toolbar. Utilitas ngasilake file serep ing. BKZ lan sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi milih tugas gawe serep, banjur nggunakake opsi Pulihake saka toolbar. Program kasebut digunakake ing Windows XP, Windows Vista, Windows 7 lan Windows 8.

Sumber - Tips Add adiktif

Informasi luwih lengkap - (

Gawe, pitakon lan busak kanthi cepet ing versi Windows kanthi Z-VSSCopy

saka? l pth ???? Penting banget kanggo sawetara macem-macem lokasi kayata: panyimpenan internal, drive CD / DVD / Blu-ray, USB flash drive, lan server FTP remot.

 

Aplikasi nawakake solusi cepet kanggo nggawe serep kabeh email, dokumen, foto, musik lan jinis file liyane. Minangka aplikasi sing entheng, ora butuh akeh sumber daya sistem nalika nglakokake operasi cadangan.

Wisaya tuntunan sing gampang kanggo ngatur pilihan lan setelan serep kanthi cepet. Kabeh proyek cadangan sing lagi aktif lan dijadwalake bisa diatur saka siji panel. Sampeyan bisa milih mbukak tugas cadangan sing wis dijadwalake utawa ngowahi tugas lan jadwal tanggal sing dijadwalake miturut kabutuhan.

Sajrone instalasi, priksa manawa mateni instalasi kabeh piranti lunak sing ora dikepengini lan pangowahan sistem, cukup mateni kabeh opsi banjur klik rampung.

Kaya keperluan serep liyane, aplikasi iki uga nggawe tugas cadangan. Sampeyan bisa nggawe akeh proyek kaya sing dipengini banjur mbukak kanthi manual utawa gawe jadwal.

Kanggo nggawe serep anyar, klik Anyar ing toolbar kanggo miwiti tuntunan cadangan. Tugas penyihir kalebu papat langkah (File, Cadangan Sing, Jinis Serep lan Dhaptar), saben langkah kalebu nggawe tugas gawe serep.

Ing langkah pisanan, sampeyan kudu milih file lan folder sing pengin disalin. Sampeyan bisa milih file lan folder kanthi manual, utawa sampeyan bisa ngeklik sawetara variabel standar, kayata Dokumen Kula, Video Kula, lsp. Kanggo milih kanthi cepet.

Sampeyan uga bisa ngetik ekstensi file bebarengan karo watesan ukuran file sing pengin sampeyan lebokake utawa ora kalebu sajrone proses backup.

Langkah sabanjure ngidini sampeyan nemtokake tujuan output. Ing kene, sampeyan bisa milih panyimpenan USB / eksternal, panyimpenan lokal utawa jaringan, serep menyang drive optik kayata CD / DVD / Blu-ray lan serep menyang pilihan server FTP.

Yen sampeyan milih opsi server FTP, sampeyan kudu nambah akun FTP kanthi nemtokake rincian sing dibutuhake, kalebu server FTP, jeneng host, jeneng pangguna lan sandhi, lsp.

Elinga yen sampeyan bisa bali menyang langkah-langkah sing kasebut ing ndhuwur, klik tombol masing-masing ing toolbar. Utilitas ngasilake file serep ing. BKZ lan sampeyan bisa mulihake kapan wae kanthi milih tugas gawe serep, banjur nggunakake opsi Pulihake saka toolbar. Program kasebut digunakake ing Windows XP, Windows Vista, Windows 7 lan Windows 8.

Sumber - AddictiveTips

Informasi luwih lengkap - (Gawe, pitakon lan busak kanthi cepet ing versi Windows kanthi Z-VSSCopy)

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)