Kickass Torrents dilahirake maneh saka domain anyar

Mung nalika kurang saka setengah taun sawise ditutup ing situs populer Kickass Torrents, iku dilahirake maneh saka awu kanthi domain anyar lan bagean saka sing nggawe ing ngarep. Sejatine nganti saiki, kaca utawa salinan Kickass Torrents sing padha wis saya akeh, nanging kembaline situs web raksasa iki kayane bakal ngisi kesenjangan maneh sawise ditutup.

Saiki kita bisa ndeleng manawa desain, panggunaan lan antarmuka situs web meh padha karo sing ana nalika pamrentah AS nutup kaca kasebut. Saiki kabeh pangguna sing kecewa sawise krungu warta resmi penutupan kasebut, duwe sebab supaya seneng.

Web saiki duwe konten sing kurang sithik, nanging mesthine bakal bisa digunakake Katcr.co punapa mawon ing sawijining dina. Yuta pangguna nggunakake tangan kanthi tutup lan saiki kubah sing tanggung jawab kanggo administrator lan mod sing tanggung jawab mbukak web maneh, njamin manawa wis ana database sing luwih aman lan apik tinimbang versi sing digunakake ing situs web lawas.

Bisa uga, sajrone dina iki rada jenuh utawa gagal sawetara amarga nembe wae dibukak lan kayane kunjungan durung mandheg wiwit kondure wis dingerteni. Kewan omo iki bakal ditanggulangi nalika pirang-pirang dina aman lan kanthi kontribusi saka komunitas gedhe sing digawe ing jamane lan saiki bali kanthi aman, mula sampeyan kudu sabar banget.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)