Fresh'n Rebel Duo Base, desain lan fleksibilitas kanthi ngisi daya nirkabel

La ngisi daya nirkabel Wis dadi fungsionalitas sing cukup umum, saengga mayoritas piranti sing fokus ing lingkungan seluler, kalebu headphone lan speaker, wis kompatibel karo standar pangisian daya nirkabel Qi, mula, pangisi daya iki dadi kabutuhan saben-saben. luwih biasane.

Kita nyoba Fresh'n Rebel Base Duo, basis pengisian daya serbaguna kanthi desain menarik sing bakal ngejutake sampeyan kanthi kapabilitas. Temokake karo basis pangisi daya nirkabel anyar iki sing bakal cocog karo sawetara piranti supaya sampeyan ora bisa baterei maneh.

Bahan lan desain

Apa sing dadi kejutan dhisik sawise dicopot saka kothak kasebut yaiku bagean ndhuwur empuk sing ditutupi kain nilon. Kita bakal bisa milih ing antarane limang warna biasa ing merek: Biru, jambon, putih, ijo, ireng, biru lan abang, kanthi jeneng komersial sing luwih apik. Ukuran dimensi 175 x 87 x 11mm lan bakal nganggo kabel USB-C uga adaptor daya sing bakal padha karo warna sing padha karo produk sing dipilih, sepisan maneh detail sing menarik saka Fresh'n Rebel babagan iki.

Basis kasebut duwe dhasar plastik lan seri bantalan non-slip sing ngidini kita ngindhari tumiba utawa gerakan sing ora dikarepake. Basis cukup gedhe kanggo nyedhiyakake rong piranti seluler ukuran normal, lan akeh, contone, ngisi iPhone kanthi bebarengan uga ngisi headphone. Pangisi daya sing kalebu, duwe ukuran standar lan port USB-A tradisional sing bakal dibahas mengko. Cekakipun, Fresh'n Rebel sapisan maneh milih taruhan desain lan bahan ing omah kasebut.

Karakteristik teknis

Kaping pisanan, kita nyorot kasunyatan manawa sampeyan tuku Duo Pangkalan Pemberontak Fresh'n, kalebu, uga kabel USB-C dawane 1,5 meter, sampeyan uga bakal duwe adaptor daya 30W sing wis disertifikasi kanthi lengkap. Pangisi daya iki bakal ngidini sampeyan ngoptimalake kapabilitas pangisian daya nirkabel ing pangkalan lan ora kelangan daya nalika kita duwe rong piranti kanthi bebarengan ing proses pangisian daya. Kita duwe sertifikasi saka Qi standar V.1.2.4 lan limang gulungan pengisian daya total, entuk tenaga liwat port USB-C.

Nduweni jarak sensing beban kurang saka 10mm, saliyane 2 indikator status muatan LED kanggo saben bagian. Ora nggumunake, basis kasebut dhewe nduweni perlindungan obyek asing (deteksi), proteksi arus over lan arus overload, uga sing paling penting, pangayoman saka panas banget, prekara sing penting banget ing basis pangkalan kapasitas gedhe iki, amarga panas mengaruhi batere kanthi negatif lan bisa nyuda umur dawa lan malah mandheg ngisi keamanan. Saka sudut pandang teknis, kayane kita ora kekurangan apa-apa ing Base Duo iki dening Fresh'n Rebel.

Pengalaman lan pendapat Editor

Mbok sing paling menarik babagan iki Duo Anyar Pemberontak pancen sabenere kasunyatane cNduwe pangisi daya 30W klebu rampung "gratis", lan yen kita ndeleng ing 69,99 euro regane, bakal angel golek produk sing padha ing pasar kanthi rasio karakteristik sing padha. Aku miwiti kanthi nyorot manawa lampu LED cukup surem lan langsung mudhun supaya ora ngganggu pangguna, dadi kanca sing apik ing meja sisih amben sampeyan.

Kasunyatane, kita wis biasa karo prekara-prekara liyane sing nalika aku nemokake pangisi daya ing kothak aku kaget banget. Kaya sisa produk Rebel Segar, nduweni sertifikasi sing cocog, Kasunyatane yaiku nggunakake aksesoris sing apik kanggo piranti supaya penting kinerja lan daya tahane, lan Base Duo iki jelas wis disetujoni.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.