Renungan babagan multiplayer Pungkasan saka Kita

TheLastofUs_feature

Kurang luwih setahun kepungkur, sawetara minggu sadurunge diluncurake Suwene saka ing Playstation 3, pengarepan judhul anyar saka Dog nakal lan langkah kaping pisanan ing kabeh generasi ing sanjabane waralaba Uncharted yaiku modal. Apa aku bisa slamet ing Galaxy? Apa dheweke bakal ngrasakake petualangan Nathan Drake?

Saiki, pirang-pirang dina sawise diluncurake ing versi judhul sing digawe maneh kanggo Playstation 4 kabeh iki wis luwih saka wangsulan lan kalorone pers lan, sing luwih penting, masarakat, wis negesake manawa Pungkasan Kita minangka salah sawijining game ing generasi kasebut. Lan tanpa nyiptakake sing anyar, nindakake apa sing diusulake kanthi apik (ora tanpa cacat, mripat) lan langkah maju ing babagan kadewasan ing narasi, ngluwihi nada jero lan filosofis sing film anyar Christopher Nolan; Bisa uga Joel lan Ellie minangka protagonis manungsa sing paling bisa dipercaya lan manungsa sing wis ditemokake sajrone sejarah game video kasebut, lan ing sajrone hubungane, sukses karo The Last of Us.

Nanging bali menyang jaman biyen lan, sing luwih khusus, sawetara minggu sadurunge game kasebut rame ing toko, kita ora ngerti apa sing ditawakake game Dog Nakal sisih multiplayer. Amarga rahasia lan data langka banget sing ditemokake ing bagean saka game kasebut, akeh wong mikir manawa iki ora mung minangka bagean saka multipemain sing adhep-adhepan, tanpa ambisi utawa tujuan apa wae sing luwih apik tinimbang nggawe ayu lan bungkus . Nanging ana Nate Wells, salah sawijining wong utama sing ngurus kajian (dudu game, wektu iki) kanggo negesake manawa "multiplayer Pungkasan saka Kita bakal dadi sing paling apik." Secara logis, pangarepan mundhak lan mamang saya akeh ing bagean sing padha.

the-last-of-us-multiplayer_05

Ing wektu kasebut, mesthine aku seneng karo kampanye The Last of Us, nanging, suwalike lan amarga game apik sing isih ana sing isih urip, aku malah ora nyoba mode multiplayer sing diarani Faksi Aku uga mengko ora entuk ekspansi sing fokus ing Ellie lan critane sadurunge TLOU, Ngiwa. Saiki, versi remaster liwat, aku wis bisa nikmati DLC cilik sing fokus ing sejarah lan, Kajaba iku, aku wis kecemplung ing mode Faksi sajrone udakara jam. cukup kanggo ngerti Aku ngadhepi multiplayer sing ngasilake perasaan sing beda lan adhep-adhepan. Nanging, sadurunge ngatasi masalah kasebut, kanggo sing ora sabar: ora, lan uga ora bakal bisa dadi multiplayer sing paling apik.

Nanging, pinuji yaiku upaya paneliten kanggo mbedakake awake dhewe saka mayoritas ing aspek kompetitif. Nanging ing kene, ing endi Nakal Nakal pengin minggat kanggo ngupayakake pambedaan, nalika dheweke mundur.. Konteks sing arep diwenehake kanggo multiplayer klasik (rong tim nglawan tujuan sing beda-beda ing telung mode sing beda) minangka bagean, miturut pendapatku, ora bisa ditrapake. Kanggo miwiti, nalika ana sing miwiti mode kasebut kaping pisanan, dheweke kepeksa milih sisih antarane Pemburu lan Kembang Api; keputusan sing, ngluwihi rincian cethek, ora duwe implikasi ing istilah sing bisa dimainkan mengko.

Sawise nggawe pilihan, kita bakal verifikasi manawa saben game sing kita lakoni padha karo sedina sajrone seminggu, sing mesthi bakal rampung sawise pitung pertandingan. Bakal ana ing saben dina / game kasebut sing kudu fokus kanggo entuk Bagian lan Perlengkapan (50 bagean sing padha karo 1 pasokan), yen game rampung lan preduli kamenangan utawa kekalahan, bakal nambah populasi klan kita lan dheweke bakal ngawula, yen kita ketemu nomer target, ora bakal lara.

Ninggalake konteks sing dimaksudake mode Faksi sing bakal diwenehake fokus ing sing bisa dimainake, ora suwe banjur ngerteni manawa pakaryan Nakal Dog ing babagan iki ora sampurna amarga, kanthi kontrol sing apik banget, pilihan senjata sing seimbang lan dibedakake (sanajan logis, biasane cacat utama ing mode kompetitif) lan luwih santai, tinimbang alon, jangkah, lan pendekatan tinimbang sing paling umum wong-wong mau ngerti carane menehi akeh kepribadian kanggo mode kompetitif TLOU.

Kita kudu main minangka tim, ati-ati kanthi ekstrem lan ngatur sumber daya (sawetara) kanthi apik supaya bisa nggawa jack ing banyu ing saben game ing telung mode kasebut, ora nggawe roda, nanging bisa digunakake kanthi sampurna lan, ya bisa uga langka. Minangka kanggo peta, peta kasebut bisa dieksploitasi kanthi luwih apik kanthi nambah vertikal, nanging level kasebut, umume, luar biasa rinci, lan luwih penting, ing desain lan perencanaan.

Kekuatan liyane saka mode Faksi yaiku kustomisasi lan pilihan saka macem-macem kelas pamuter sing pengin digunakake: kita duwe sawetara prasyarat nanging uga, luwih disaranake, kita bisa nggawe siji miturut kekarepan kita, kanthi wates watesan peralatan sing bisa uga nambah nalika entuk pasokan. Saben gaman utawa kemampuan (kanthi versi sing luwih apik kanggo mbukak kunci) duwe biaya poin sing matesi keputusan, mula, kayata, nggunakake 4 saka 11 sing kasedhiya ing senapan sing dibungkem, mula kita bakal luwih konservatif kanggo wektu kanggo milih katrampilan. Nanging ati-ati yen ana kurva, ora kabeh ora bisa dikunci sajrone dolanan lan koleksi persediaan pirang-pirang jam, nanging sawetara, sing cukup migunani umume, mung bisa diakses yen kita menyang checkout lan mbayar regane ing euro (wiwit saka 0,99 , € 1,99 nganti € XNUMX) lan padha uga kanggo sawetara gaman kayata Flamethrower utawa Spectre.

ihlN6QPlXEISx

Tanpa ragu-ragu, ngisin-isini yen sawise mbuwang € 50 (RRP versi remaster) kanggo edhisi sing ngemot DLC tartamtu babagan aspek multiplayer, akses menyang kaluwihan lan gaman diwatesi, luwih ora stabil tinimbang sing kasedhiya kanthi pambayaran, lan nalika diluncurake ing Playstation 3, dilebokake ing paket peta. Beda banget, kanthi logis, yen ngomong babagan judhul free2 muter Ora ana sing bisa adoh saka kasunyatan. Kanggo € 50 versi Playstation 4 (sing aku baleni, kalebu konten sing bisa didownload kanggo mode online) kudu nambah 15 euro maneh kanggo bisa nikmati kabeh konten sing kalebu ing mode Faksi (tanpa mung dietung ing kene konten estetis kayata topi utawa topeng). Siji prekara sing jelas: iki dudu carane nggawe multiplayer sing seimbang lan kompetitif utawa, mesthine "sing paling apik."

Aku mikir kudu mbayangake babagan iki amarga isih kepengin terus-terusan nemokake warta babagan mlebu micropayment ing game tartamtu, nanging nganti saiki, aku ora ngerti yen aspek multipemain saka Last of Us kalebu. Aku mbaleni: kita ora ngomong babagan pambayaran kanthi mata uang nyata supaya bisa mbukak kunci proses mbukak kunci, nanging luwih becik kita bakal entuk kaluwihan sing mung dibayar karo wong sing mbayar akses rega sing cocog.

Lan isin banget amarga, nalika aku nulis ing ndhuwur, kanthi dimainake kanthi murni, kanthi pendekatan game lan mekanika, mode kompetitif saka Pungkasan Kita ngerti carane gawe uwong yakin para pemain kasebut. Dheweke ngerti kepinterane kanthi cepet supaya bisa ngupayakake strategi sing luwih gedhe, dheweke ngerti carane muter sumber daya sing sithik kanggo menehi emosi, lan kanthi ringkes, dheweke ngerti carane nyedhiyakake mekanika sing tenanan lan apik. Sayang banget dibayangke karo unsur-unsur cethek kayata kemasan sing ora cocog sing ora nambah rega lan sawetara keputusan desain babagan perbaikan lan kemajuan sing, tanpa mangu-mangu, nentang.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Lautaro ngandika

    Pancen setuju karo kabeh sing dicritakake.