Apa Bedane ID Wajah Apple Antarane Kembar Kembar? Mungkin ora

ID Wajah sing kalebu Apple ing iPhone X bisa dadi salah sawijining teknologi identifikasi biometrik sing paling akeh Nanging ing taun-taun pungkasan, teknologi sing paling murni isih bisa mikir manawa kita seneng banget karo cara panggunaan pembaca bekas driji lan bisa uga saiki wayahe nggawe rem sawetara jinis inovasi kasebut.

Oalah Apple njanjeni nalika presentasi kita yen ID Wajah pas banget lan yakin manawa bisa mbedakake antarane sedulur kembar nanging ... apa iki bener? Ayo ndeleng kepiye tumindak Face ID nalika mbukak kunci terminal nggunakake rong sadulur kembar.

Sanajan bener manawa kita wis bisa verifikasi manawa Face ID bisa ngerteni sampeyan kanthi aksesoris ing endhas kayata topi, kacamata hitam lan jinis turunan liyane, sing dadi tandha apik saka kerja keras sing wis ditindakake Apple. Ing Reddit, bandhulan informasi akhir-akhir iki, loro kembare wis ngunggah video sing nyoba ID Wajah sing bakal ditinggalake sampeyan INGKAH INGKANG dadi sampeyan bisa ndeleng kanthi mripat sampeyan, lan kayane iPhone X lan Face ID ora akurat kaya sing dijanjekake.

Antarane 46 nganti 57 detik, kita ngerteni kepiye Face ID nolak mbukak kunci nalika sadulur kembar nyopot kacamata, nanging nalika dheweke langsung mbukak, dheweke gampang mbukak kunci ing antarane pangguna, kita mbayangake amarga kaca tingal ing tengah nggunakake titik konfirmasi sing luwih sithik kanggo nemtokake pangguna kasebut. Katon yen ID Wajah ora aman kayane, paling ora ing antarane sedulur kembare ... apa sampeyan bisa percaya karo sedulurmu?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adriatik ngandika

    Sadurunge nerbitake warta, sampeyan kudu menehi informasi babagan awak dhewe kanthi becik. Yen sampeyan maca komentar ing reddit, sampeyan bakal weruh manawa panganggit nerangake kepiye carane ngatur. Iki dudu gagal nalika ngakoni ID Wajah, nanging babagan kepiye Face ID sinau saka perubahan pasuryan sampeyan.
    Aku mikir sampeyan kudu nganyari warta supaya ora ana kebingungan.

  2.   Fernando ngandika

    «Bihometrik» ????? Gusti Allah, ora ana interpola