Behringer Xenyx Q802USB, mixer sing cocog kanggo podcast

Behringer-1

Miwiti ing podcasting pancen gampang banget, nanging sawise pirang-pirang minggu sampeyan wis kepengin tumindak kanthi beda, lan nalika semana kabeh dadi rumit. Sampeyan ora nggunakake mung iPhone lan headphone sing ana ing kothak, malah komputer lan mikropon. Sampeyan pengin duwe peserta liyane, nambah tamu kadang-kadang, pasang musik utawa efek khusus, lan pungkasane bisa disiarkan langsung. Ana akeh alternatif, saka sing ora mbutuhake investasi (aplikasi kaya Soundflower) kanggo ngrampungake studio rekaman sing kasedhiya sithik. Kita wis milih pilihan menengah: mixer Behringer Xenyx Q802USB. Rega, ukuran lan kinerja nggawe pilihan paling apik kanggo umume. Kita menehi rincian ing ngisor iki.

Campuran kasedhiya kanggo sapa wae

Gampang ndeleng rega piranti kasebut. Sampeyan mung kudu mriksa Amazon lan sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana produk sing regane murah nanging miturut panganggo sing ora disengaja dening pangguna, kanggo wong liya sing ora bisa digayuh kanggo umume manungsa. Mixer Xenyx Q802USB tiba ing sangisore watesan 100 € Aku mikir bisa nandhani watesan sing bakal ditandhani para pangguna non-profesional nalika nggawe investasi jinis iki. Nanging yen kita maca spesifikasi kasebut malah luwih dhuwur tinimbang piranti liyane sing padha nanging kanthi rega sing luwih dhuwur.

Screenshot 2015-10-18 jam 23.05.07

Temenan sing ora bisa dijaluk rega iki yaiku kualitas gawe kaya tabel profesional. Plastik lan foil aluminium tipis yaiku sing bakal ditemokake ing mixer ikiAyo aja bocah dhewe, mula kita kudu golek tas transportasi sing apik kanggo nglindhungi, yen pengin nggawa saka sak papan menyang papan liya, prekara sing bisa ditindakake amarga ukuran lan bobote, salah sawijining kaluwihan tinimbang model liyane .

Sambungan USB, output AUX lan preamp

Tabel Xenyx Q802USB duwe sawetara elemen sing mbedakake karo tabel liyane kanthi rega sing padha, lan sing nggawe kabeh paling menarik. Pertama, kemungkinan nyambungake menyang USB komputer, sing bakal ngidini sampeyan milih antarmuka kanggo input utawa output swara. Ora kurang penting yaiku output AUX, utawa luwih becik, FX SEND kaya sing disebut ing campuran, cocog kanggo ngirim swara liwat saluran liyane saka sing utama kaya sing bakal dijelasake mengko. Lan pungkasane preamplifier, sing bakal ngidini mikropon sing paling dinamis bisa digunakake tanpa masalah (bakal dibahas babagan jinis mikropon ing artikel liyane). Sampeyan bakal nemokake sawetara tabel kanthi telung ciri kasebut lan sing ana ing sangisore € 100, malah ing ngisor € 200 aku bakal wani ujar.

 

Behringer-2

Sambungan kabeh jinis

Kita duwe nganti 2 sambungan kanggo mikropon XLR (1) kanthi pralampane sing entuk + 60DB bathi, luwih saka cukup kanggo mikropon dinamis sampeyan bisa dirungokake. Lan sing paling apik yaiku bisa nindakake tanpa nambah swara. Temenan swasana sekitar liyane bakal katon, amarga mic bakal njupuk kabeh gangguan ing sekitar sampeyan, nanging bakal dadi masalah kanggo nemokake setelan sing sampurna sing ngidini sampeyan nggawe swara menyang level sing dipengini tanpa njupuk swara saka kabeh sampeyan Duwe rong sambungan iku cocog yen sampeyan bisa ngrekam karo wong ing "studio", mula ora kudu nuduhake mikropon.

Sampeyan uga duwe rong input liyane (2,3) sing bisa nyambung iPhone kanggo nambah musik, iPad kanggo nyambung Skype, utawa sumber swara sing dikarepake. Sampeyan uga bisa nggunakake Stereo Aux Return (4) minangka input swara yen mbutuhake.

Nanging salah sawijining kekuwatan saka mixer iki yaiku FX Send, umume dikenal minangka AUX Out ing konsol liyane. Output audio iki cocog yen sampeyan bisa ngrekam podcast nggunakake Skype, amarga sampeyan bisa milih saluran audio saka konsol kanggo pindhah menyang FX Send iki kanggo ngirim bali menyang Skype lan kanthi independen menyang output audio utama console. Apa sing bisa kita lakoni? Yen sampeyan ngobrol karo Skype, aja kesusu karo swarane dhewe maneh, lan sampeyan uga bisa nambah efek audio lan swara liyane menyang swara lan ngirim uga Skype.

Yen tabel duwe sawetara input, ora bakal ana output sing luwih sithik. Kajaba sambungan USB sing ngidini sampeyan ngirim swara menyang komputer liwat sambungan ikiSampeyan duwe output kanggo headphone (6), liyane kanggo kontrol nganggo rong konektor (7) lan output utama liyane karo rong konektor jack liyane (8). Malah ing sisih ngisor meja sampeyan duwe input RCA liyane (9). Mesthi wae ora bakal kekurangan koneksi.

Behringer-3

Kabeh kontrol ing tangan sampeyan

Konsol Behringer Xenyx Q802USB uga ngidini sampeyan ngontrol level swara kanggo saben sumber. Saliyane menehi sampeyan kemampuan kanggo nambah kompresi swara mikropon sing kasambung (10), ekualiser sing lengkap ngidini sampeyan nyetel level papat input audio utama (11). Kaya sing wis dicritakake sadurunge, console ngidini sampeyan milih saluran sing bakal dikirim menyang output FX Send (12), sanajan level audio sing dikirim. Yen sampeyan pengin saluran ora dikirim liwat output kasebut, sampeyan mung kudu setel dadi nol, kabeh banjur nguripake kiwa. Ora ana kekurangan kontrol PAN kanggo mikropon lan saldo input audio (13).

Saben 4 input audio utama duwe kontrol tingkat output kanggo campuran utama. Dadi yen mikropon sampeyan duwe level sing apik, nanging obrolan sing mlebu saka Skype menyang salah siji input utama tekan level sing luwih murah, sampeyan bisa kanthi gampang menehi ganti rugi karo tombol rotary (14) iki. Sampeyan bisa nindakake perkara sing padha karo output kanggo headphone (15) lan campuran utama sing liwat USB (16).

Cocog kanggo pamula lan ahli

Mesthi yen tugas sampeyan nyunting konsol campuran iki bakal cekak, nanging bisa dadi konsol sing cocog kanggo wong-wong sing miwiti ing jagad iki minangka pratelan. Behringer Xenyx Q802USB minangka mixer sing, amarga kinerja lan kualitas swara, ana ing level akeh konsol profesional liyane sing larang banget.. Cetha yen sampeyan duwe meja «PRO» ing tangane, Behinger katon kaya dolanan, nanging yen sampeyan nggunakake lan ngapresiasi asile, kesan sampeyan bakal saya apik, luwih-luwih nalika ngerti «PRO» biaya meja.

Pendapat editor

Behring Xenyx Q802USB Kab
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
95
  • 80%

  • Desain
    Penerbit: 50%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%
  • Kualitas bahan
    Penerbit: 50%
  • Mupangate
    Penerbit: 90%

Pros

  • Cahya lan kompak
  • Mlebu lan metu saka kabeh jinis
  • Rega sing apik banget
  • Preamp, USB lan Aux metu
  • Ora rame

Contra

  • Ora mateni ngalih
  • Bahan sing cukup kualitas

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cuckoo ngandika

    Hai, aku pengin ngerti carane ngatasi masalah latensi sing diwenehake konsol nalika ngrekam. Wiwitane ora kaya ngono. Aku ora ngerti apa amarga aku wis nambahake plugin lan kertu kasebut ambruk… ..