Belkin ngluncurake 3,5mm + adaptor daya kanggo iPhone

Belkin ngluncurake 3,5mm + adaptor daya kanggo iPhone

Taun kepungkur, nalika tekane iPhone 7 lan iPhone 7 Plus, Apple njupuk langkah ngilangi konektor jack 3,5 mm klasik. kanggo headphone kanthi ide saka kasurung panggunaan headphone nirkabel, kaya AirPods sing, kanthi strategis, nampilake dina sing padha. Pilihan liyane yaiku nggunakake adaptor Lightning to Jack (kanggo nggunakake model headphone), golek sepasang headphone kanthi konektor Lightning. Saiki kita duwe opsi liyane.

Perusahaan aksesoris terkenal Belkin ngluncurake Adaptor audio 3,5mm + ngisi daya Rockstar, aksesoris cilik sing ngidini sampeyan ngisi daya iPhone lan nggunakake headphone kanthi konektor klasik kanthi bebarengan. Sing paling penasaran, saliyane rega sing regane, yaiku Apple uga wis wiwit adol ing toko.

Rungokake musik lan ngisi daya iPhone sekaligus nganggo adaptor Belkin RockStar

Ora ana sangsi babagan migunani aksesoris anyar iki sing wis digawa Belkin menyang pasar kanggo mod kasebut? rega saka Euros 34,99 Nanging, ironis yen, kanthi alesan ngilangi kabel saka urip kita, Apple adol aksesoris iki ing toko. Ayo, meksa kita ngganti kabel sing sadurunge gratis kanggo aksesoris sing saiki regane € 34,99. Ya, aku ngerti manawa pabrike dudu Apple, nanging perusahaan Cupertino nyambut gawe nganggo segel MFi lan kanthi adol langsung.

Belkin Rockstar Adaptor

Anyar Rockstar Belkin katon kaya pabrik kabel Apple dhewe. Ing a Rampung putih murni, wis ing pungkasane a konektor Lightning lanang sing nyambung menyang iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus utawa X. ing mburi nawakake konektor Lightning wadon lan colokan jack 3,55 mm. Kanthi cara iki sampeyan bisa nyambung batere eksternal utawa nyambung menyang arus listrik, nalika ngrungokake musik favorit liwat headphone utawa speaker.

Apa sampeyan mikir babagan ide kasebut? Apa sampeyan pengin njaluk adaptor iki?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.