IOS 2 beta 11.1 teka kanthi emoji anyar sing nyenengake

Gambar emoji iOS 11 anyar

Apple terus ngupayakake polesan iOS 11, versi anyar saka sistem operasi, lan sing durung diwiwiti ing pasar kanthi sikil apik sing bisa diarep-arep amarga utamane akeh masalah sing dilaporake pangguna sing gegandhengan karo batere.

Nanging, ing Cupertino, dheweke ora mung fokus ing masalah batere, nanging uga nggunakake intensif kanggo nambah warta sing menarik kanggo masarakat umum. Salah sijine bakal nggabungake emoji anyar, khusus 20, saka tangan beta 2 iOS 11.1.

Emoji anyar iki, sing saiki bakal kasedhiya kanthi nginstal versi beta 2 iOS 1.1, uga bakal nggayuh masarakat umum kanthi keamanan total karo versi pungkasan. Dheweke uga bakal mbukak piranti apa wae sing dianyari menyang versi anyar iOS 11, preduli piranti kasebut.

Kepiye cara liya, lan thanks kanggo akeh penggemar emoji, warta sing bakal ditemokake ing wektu sing cendhak. wis kasedhiya ing jaringan jaringan. Saka Alamat iki sampeyan bisa ndownload emoji anyar tanpa kudu ngenteni nganyari piranti lunak anyar kanggo diluncurake.

Siji-sijine sing bisa takon karo Apple saiki yaiku mesin telusuran, mula ora prelu liwat liwat lan golek emoji sing digoleki. Durung suwe iki dudu kerja sing rumit, nanging kanthi jumlah emoji sing kasedhiya, saya angel banget lan nggawe pangguna akeh ora kepenak.

Apa pendapat sampeyan babagan emoji anyar sing kasedhiya ing iOS 11?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)