Bethesda ngumumake edhisi Game Fallout 4

Saben taun udakara iki, pangembang Bethesda ngumumake Game of the Year, game sing lengkap karo kabeh DLC sing kasedhiya nalika semana. Taun iki game sing dipilih yaiku Fallout 4, game sing Bakal tekan tanggal 26 September ing edhisi iki kanggo PC, Xbox One lan PS4.

Kabeh game kalebu ing kategori iki kalebu kabeh DLC sing kasedhiya ing wektu iki. Yen ngomong babagan Fallout 4, konten ekstra sing bakal kasedhiya ing paket fisik iki, sing dudu digital, yaiku: Automatron, Workshop ara-ara samun, adoh Langkawi, Workshop contraptions, Lokakarya Vault-Teclan Nuka-World.

Fallout 4 mlebu pasar rong taun kepungkur, lan wiwit saiki dheweke menang sawetara penghargaan sing ana gandhengane karo video game, saliyane BAFTA. Saiki, kita ora ngerti rega sing bakal dituju, nanging yen adhedhasar rega game sing kalebu ing kategori iki, wis pirang-pirang taun kepungkur, GOTY Bethesda bakal udakara 60 euro. Nanging yen sampeyan seneng karo game iki, sampeyan bisa cadangan edisi khusus, edisi sing bakal kalebu kothak lan Pipboy, regane udakara 100 euro, edhisi sing wiwitane mung bakal kasedhiya ing Amerika Serikat.

Fallout 4 nuduhake kita jaman pasca-apokaliptik ing kutha Komanwel ing Amerika ing taun 2287, 210 taun sawise perang nuklir sing ngilangi kabeh planet iki. Protagonis game kasebut manggon ing bunker lemah sing diarani Vault. Nalika nindakake misi, kita bakal entuk poin pengalaman sing ngidini kita nambah level lan nambah katrampilan. Fallout nawakake rong jinis mode game; wong pisanan lan nomer telu sing ngidini kita njelajah jagad njaba lan gabung karo pemain liyane ing pertempuran utawa mung tugas-tugas nglumpukake obyek kanggo Vault.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.