Bingkai speaker IKEA SYMFONISK, swara luwih apik lan desain luwih akeh [Review]

IKEA, Kaya sing sampeyan ngerteni amarga wis nggawa analisis sawetara jinis piranti ing kene, wis suwe digunakake minangka Sonos, perusahaan Amerika Utara sing spesialisasine babagan swara cerdas lan nirkabel. Kanthi cara iki, Swedia lan Amerika nggawe produk anyar sing nggabungake IKEA sing paling apik lan teknologi sing paling apik. premium de We are.

Kita nganalisa pigura speaker IKEA SYMFONISK ing kolaborasi karo Sonos, lonjakan kualitas swara lan kekuwatan, merek omah. Temokake analisis jero babagan piranti iki sing bisa narik kawigaten.

Minangka meh mesthi, kita ngiringi analisis jero iki kanthi video saka saluran saka YouTube, ing kono sampeyan bakal bisa ngormati luwih dhisik unboxing lengkap uga proses konfigurasi, sing biasane kedadeyan ing piranti Sonos cukup gampang. Luangake kesempatan kanggo langganan lan menehi pendapat lan lengganan, banjur bisa terus nggawa konten sing paling apik menyang Actualidad Gadget.

Bahan lan desain: IKEA Luwih saka Sonos

Deleng pisanan ing kothak kothak lan kita ngerti manawa IKEA wis ngrancang tas meh istimewa kanggo piranti iki, mula ora ana kothak sing gedhe banget. Sanajan wis diarepake, paling ora ing kemasan kasebut nuduhake manawa Sonos wis nindakake apa wae lan pengalaman kasebut kaya produk liyane. Sawise ing njaba, kita wis ana speker ing tangan sing nggawe kita kaget amarga tipis lan ukurane efektif: 41 x 57 x 6 sentimeter. Kabel loman lan diapresiasi, 3,5 meter total saengga kita ora nemoni masalah koneksi, lan uga digawe saka nilon kepang.

Temenan uga rada abot, lan Kothak kanthi macem-macem aksesoris ditambahake supaya bisa diselehake, kanthi sikil silikon, gagang nilon utawa langsung bisa dipasang ing tembok kaya lukisan. Kita bisa tuku nganggo rong versi, siji ing putih / abu-abu lan liyane nganggo ireng / abu-abu, kanthi desain sing padha ing panel ngarep, nanging kanthi warna dibalik. Minangka kanggo nggantungake ing tembok, kita kudu mesthekake stabilitas, amarga daya swara kasebut bisa uga ora duwe rasa ora seneng.

Kita fokus ing panel, lan iki cukup menarik. Liwat sawetara perforasi mburi, kita bisa menet kanggo ngetokake kain lan langsung ngakses speaker SYMFONISK iki. Saiki, IKEA menehi kamungkinan ngakses rolas desain sing beda ing situs web lan liwat toko fisik kanthi rega sing bakal ana antarane 16 euro versi paling murah lan 35 euro sing regane kabeh liyane. Desain kabeh jinis lan kanggo rasa, sampeyan ngerti warna. Ngganti, kaya sing wis sampeyan ngerteni, gampang banget lan minangka salah sawijining poin sing paling apik.

Swara: Luwih Sonos tinimbang IKEA

Yen produk pertama saka kolaborasi Sonos karo IKEA wis tetep ana ing cangkeme, iki bakal ngluwihi pangarepan kita. Nanging, kita durung bisa ngakses karakteristik teknis, nanging amarga kekandelane kurang, kita wedi paling ala. Wedi kita ilang lan Sonos nemokake maneh manawa sihir bisa ditindakake. Piranti kasebut ora kedher nalika swarane sedheng, swarane dinamis, lan volume swara kaget.

Supaya sampeyan bisa entuk ide ing level komparatif, kita entuk asil sing luwih kuat tinimbang Sonos One tradisional. Sanajan susunane, tembok kasebut ora bakal kedher utawa menehi swara rusak. Plus, ndhukung protokol audio cerdas Sonos 'Trueplay.

Konektivitas lan manajemen panggunaan

Sampeyan kudu ndownload aplikasi Sonos, kasedhiya kanggo kalorone iOS minangka kanggo Android rampung gratis. Ing kene sampeyan bakal bisa ngatur kanthi cepet karo piranti:

  1. Sambungake menyang listrik banjur ngenteni LED supaya ijo cepet
  2. Bukak aplikasi Sonos lan tampa panjaluk ijin
  3. Pilih piranti Sonos SYMFONISK lan nampa identifikasi
  4. SYMFONISK bakal bip lan app bakal ngubungake
  5. Saiki sampeyan kudu ngenteni nganyari
  6. Sampeyan saiki bisa nyinkronake layanan audio lan muter kabeh konten

Ing salah sawijining bezel kita duwe akses menyang telung tombol, sing kanggo Puter / Ngaso sing kanthi nutul kaping pindho bakal mbukak lagu kanthi maju lan kanthi tutul kaping telu, banjur mundur, uga tombol kanggo ngatur volume. Kanggo sing kurang WiFi (kita mulang sampeyan supaya bisa ngrampungake kanthi gampang) uga duwe port jaringan Ethernet RJ45.

Ing penyelidikan liyane, kita ngadhepi Sonos kanthi kabeh hukum, kasedhiyan Sambungake Spotify, sistem multiroom lan puluhan layanan audio streaming kanggo dinikmati. Kanthi cara sing padha, bisa diakses liwat protokol AirPlay 2 Apple HomeKit lan mesthine, kanthi sistem sistem omah sing gegandhengan karo IKEA. Kita ora yakin, nganggo mikrofon sing ngidini interaksi karo Alexa, Google Home utawa Siri, soko sing bakal nggawe produk iki bunder.

Pengalaman lan pendapat Editor

SYMFONISK saka IKEA lan Sonos iki sajujure kaget. Sanajan ora murah, udakara 199 euro, nawakake swara sing cocog karo produk Sonos sing padha lan larang regane. Iki tegese manawa diselehake kanthi becik bisa dadi kanca sing ideal ing kantor, kamar lan malah ing ruang tamu, amarga bisa digunakake ing mode "stereo".

Swarane apik banget, luwih saka samesthine kanggo produk IKEA, bisa nambah sawetara yen bisa SYMFONISK menyang titik sing ora dikarepake. Kemungkinan ngganti panel sing beda-beda ngajak kita nggawe gaya dhewe lan adaptasi karo kabutuhan, yen ana wong sing bisa nindakake kaya ngono, yaiku IKEA Swedia. Iki minangka produk sing aku nyaranake luwih dhisik sadurunge menara swara sing mboseni sing ana ing kamar para remaja, integral banget lan nawakake ciri miturut rega. Kita wis menehi kesempatan IKEA SYMFONISK lan kita wis males.

SYMFONISK
  • Rating editor
  • Rating bintang 4.5
199
  • 80%

  • SYMFONISK
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 90%

Pros lan cons

Pros

  • Bahan lan desain sing apik, merek omah
  • Swara sing kaget karo kekuwatan lan dinamisme
  • Rega disetel banget karo jinis piranti

Contra

  • Ora ana mikropon kanggo Alexa
  • Ora nganggo kabel RJ45

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.