BioShock kompatibel karo retro ing Xbox One lan luwih akeh warta gratis

Xbox One Slim

Warta kasebut teka ing Xbox One, lan nalika musim Natal, perusahaan game video lan pabrikan video game pengin panganggo luwih seneng tinimbang sadurunge. Dadi, kita menehi rong warta sing cukup menarik ing level Xbox One, lan yaiku Star Wars: Battlefront wis dadi gratis kanggo pangguna Xbox One kanthi Akses EA, lan seri BioShock kompatibel karo mundur. Kabeh nuduhake manawa pangguna Xbox One bakal nggunakake Natal sing apik kanggo muter konsol favorit nalika ana kemungkinan tawaran Natal.

Kita miwiti karo tema Star Wars: Battlefront, lan kaya sing wis daktuduhake, dadi gratis kanggo pangguna sing duwe Akses EA (Electronic Arts pass taunan karo DLC, hadiah lan game), sanajan mung kanggo pangguna Xbox One. Star Wars: Battlefront DLC kanggo Rogue One tekan tanggal 6 DesemberNanging, anyar iki bakal entuk akeh ing Battlefield sing wis dimodifikasi iki sing pungkasane dadi Star Wars lan komunitas panganggo sing kuwat kepepet. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, Akses EA regane 5 euro saben wulan utawa 30 euro saben taun.

Mangkene uga karo saga BioShock, saiki wis kompatibel karo Xbox One, saéngga pangguna sing sadurunge wis tuku versi BioShock ing platform Xbox Live, main game hebat kasebut tanpa prelu entuk versi Xbox One sing diarani BioShock Remastered Collection, sing bakal ngirit sawetara euro lan isih bisa nikmati. Kompatibilitas mundur saiki wis tekan luwih saka telung atus judhul, game Xbox 360 sing bisa dinikmati ing Xbox One, kayane dina pisanan, ya, tanpa ana peningkatan grafis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.