Bitcoin ngluwihi lan tetep luwih saka $ 5000

regane sepira bitcoin

Sajrone wulan-wulan pungkasan, Bitcoin cryptocurrency wis ana ing lambene kabeh wong, sing ora diwenehake, utamane kanggo Wall Street, sing sanajan ditolak ora bisa nggawe mata uang minoritas, wiwit saben nomer perusahaan sing totoan iku luwih.

Asale, mata uang iki ana gandhengane karo reputasi reputasi sing ora diragukan, nanging sawise ditutup pasar web peteng utama sing ana gandhengane, panggunaane wis berkembang menyang sektor liyane. Minangka asil saka kasuksesan iki, cryptocurrency saiki wis sukses ngluwihi $ 5.000.

Ing pirang-pirang wulan pungkasan, kita wis ngerti kepiye sawetara negara wiwit nglarang ICO, sawijining gerakan sing ditrapake kanggo ngrusak panggunaan mata uang iki, sawijining prekara sing durung kedadeyan sanajan mangaruhi sawetara wulan kepungkur, mula mata uang kasebut diwiwiti nyuda regane sing wis tekan $ 3.000. Nanging ing sawetara dina kepungkur, Bitcoin wis bali ing trek lan wis ngluwihi 5.000, tekan angka maksimal $ 5.652, nalika nulis artikel iki

Kaya biasane, kita ora ngerti apa sebab utama sing nyebabake rega cryptocurrency iki, nanging bisa uga gegandhengan garpu anyar sing diarani SegWit2X. Munculé Bitcoin Cash lan mata uang anyar liyane sing diarani Bitcoin Gold, cryptocurrency anyar nanging ora kaya bitcoin uga bisa ditambang nganggo GPU, kaya kita karo Ethereum, uga bakal disalahake.

Ngelingi yen mata uang iki ora diatur dening badan apa wae, nanging kanthi operasi sing ditindakake saben dina lan warta sing gegandhengan, ora ana cara kanggo ngerti manawa regane bakal terus mundhak kanthi cara iki lan yen bisa uga wis nggayuh nilai maksimal.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.