Black Friday: Penawaran paling apik ing otomatisasi omah lan swara

El Black Friday Saiki wis cedhak, lan sanajan iki katon luwih suwe, wektu iki kita pengin maju kanthi kompilasi sing menarik. Kaya saben taun, kita katon maneh lan golek tawaran babagan produk sing wis dicoba lan bisa menehi rekomendasi kanthi ikhlas lan iki wis dadi asile.

Iki minangka tawaran Black Friday paling apik babagan otomatisasi lan swara omah, nyiyapake omah sing cerdas lan mesthi seneng musik sing paling apik. Aja kantun wong-wong mau, amarga wektune wis teka kanggo nyimpen dhuwit sethithik kanthi tuku apa sing dikarepake.

Amazon Echo Show 5 - Deleng pisanan ing Alexa

Amazon Echo Show minangka salah sawijining alternatif sing paling menarik ing antarane sing nggabungake otomatisasi swara lan omah ing produk sing padha. Ing kasus iki, kita duwe hardware swara saka Amazon Echo Dot sing diiringi layar cilik limang inci, nggawe contone supaya bisa ngatur piranti IoT kita, ngatur YouTube utawa liwat Spotify kanthi cara sing lincah lan prasaja, soko sing muter banget ing sih saka piranti iki.

Amazon Echo Show 5 (2021) duwe rega biasanipun ing ndhuwur 89 euro lan saiki Iku mung 44,99 euro, kang diskon pinunjul kanggo salah siji saka piranti paling menarik lan karo nilai paling apik kanggo dhuwit sing Amazon wis ing katalog sawijining.Deleng review kita amarga sampeyan bisa uga duwe siji.

Roborock S7 - The Ultimate Robot Vacuum Cleaner

Roborock S7 anyar minangka taruhan paling aspirational saka merek sing wis bisa entuk ceruk penting ing pasar dadi jenuh karo pembersih vakum robot. Kita wis nguji model iki lan ngresiki kanthi apik, ora ana masalah kinerja lan otonomi ora edan. Kabeh iki diiringi akeh nganyari piranti lunak lan malah stasiun mbucal sawijining misuwur Otomatis sing bakal seneng sembarang reresik puguh.

Saiki duwe diskon 150 euro, dadi Sampeyan bisa tuku kanggo 499,00 euro, diskon pinunjul sing saka sudut pandangku, iki minangka pembersih vakum robot paling apik ing taun 2021. Aja kantun analisis kita, amarga ing kono sampeyan bisa ngerteni manawa pancen pantes.

Jabra Elite 85t - Produk bunder

Aku ora bisa menehi rating kanthi cara liya, headphone Jabra Elite 85t gumunggung fitur sing munggah ana karo kisaran paling dhuwur. Jabra wis sinonim karo kualitas lan iki, salah sawijining produk paling apik ing kabeh katalog, ora bisa kurang. Kita duwe pembatalan gangguan aktif, baterei sing tahan suwe lan kabeh iki diiringi salah sawijining aplikasi sing paling lengkap ing pasar kanggo tujuan iki.

Kualitas swara apik banget lan sanajan desaine rada beboyo, mula beda-beda sing penting, kabeh sing ana gandhengane karo audio. Padha duwe rega biasanipun 228,99 euro, nanging Kanthi diskon 35% sampeyan bisa tuku mung 149,99 sajrone minggu Black Friday iki ing Amazon.

Macem-macem produk Sonos

Yen sampeyan are looking for sing paling apik ing kualitas, rega lan panyambungan, iku temtu Sonos. Ing kene kita wis nganalisa macem-macem produk, nanging wektu iki kita bakal fokus marang sing duwe diskon akeh, plus 20% saka aksesoris Sonos wis dibukak kanggo kabeh pangguna sing arep tuku liwat website lan sawetara diskon owahan ing Kita Roam.

Ing sisih liya, favoritku taun iki yaiku Sonos Beam generasi kapindho, bar swara kuat, lengkap lan diiringi Dolby Atmos lan asisten virtual utama kayata Google Assistant lan Amazon Alexa, tanpa dilalekake kompatibilitas karo Apple HomeKit. Sampeyan duwe diskon luwih saka 30% ing Amazon supaya sampeyan bisa tuku mung 369 euro.

Huawei WiFi AX3 - Kanthi WiFi 6 kanggo game lan otomatisasi omah

Ing produk iki kita bisa seneng standar WiFi 6 con 802.11ax / ac / n / a 2x2 lan 802.11ax / n / b / g 2x2 lan MU-MIMO,ora luwih lan ora kurang. Prosesor sing drive kabeh iki yaiku GigaHome Quad-Core 1,4 GHz sing bakal tanggung jawab kanggo nyebarake sinyal kanthi cerdas, uga ngidini kita nikmati fitur aplikasi AI Life Huawei sing bakal dibahas mengko. Siji-sijine sing bakal dikatutake, sanajan kita wis mbahas babagan iki, yaiku supaya NFC duwe dhasar.

Diskon ing Huawei Store sing ngidini sampeyan tuku mung 39,90 euro kanthi pangiriman langsung ing toko sampeyan, utawa yen luwih seneng dikirim menyang omah. diskon 60% ing Amazon ngendi sampeyan uga bisa tuku kanggo 39,99 euro. Jujur, yen sampeyan isih duwe router perusahaan, sampeyan butuh wektu kanggo pindhah menyang versi paling anyar sing kasedhiya karo WiFi 6.

FreeBuds saka kabeh jinis lan werna

Headphone TWS, kanthi pembatalan swara, ing kuping, tradisional ... Sampeyan duwe macem-macem tanpa wates ing jajaran FreeBuds, headphone Huawei lan kita wis nyoba meh kabeh lan saiki menehi rekomendasi ing ngisor iki miturut selera lan kabutuhan:

  • Gratis Buds Pro: Kualitas swara sing ora ana tandhingane, pembatalan swara paling maju ing pasar lan kanthi rega paling apik, sampeyan bisa tuku ngisor 99 ing versi werna abu-abu lan ing versi putih. Pilihan kanggo paling gourmets.
  • Buds Gratis 4: Headphone semi ing-kuping kanthi pembatalan swara aktif nanging ora pasif, sistem mikropon sing apik lan sistem pemerataan sing cerdas kanggo sing paling nyaman sing luwih seneng nyambut gawe sedina muput, mung 109 euro.
  • FreeBuds 4i: Tuku sing cerdas, kanthi pembatalan swara, otonomi sing apik, kepenak lan kabeh serba guna kanthi rega sing cukup, mung 49 euro.

Penawaran apik liyane sing ora bakal kantun

  • Dreame T20: Pembersih vakum sing kuat lan serbaguna kanthi akeh aksesoris, kapasitas nyedhot sing apik diiringi kabeh alat sing dibutuhake kanggo reresik saben dina sing paling jero, tanpa mangu-mangu kanggo alternatif Dyson, mung 254 euro ing Amazon.
  • Amazon Fire TV Stick Max: Yen kita sinau kanggo tuku TV Stick normal amarga kita ora mbutuhake luwih saka konten Full HD, bedane pancen luar biasa. Saiki karo WiFi 6 lan kompatibilitas Dolby Atmos karo kabeh daya lan refinement tansah, rega ngguyu mung 38,99 euro (40% diskon).
  • Amazon Echo Generasi kaping papat: Amazon Echo minangka pilihan pertama sing kasedhiya Amazon yen sampeyan pengin miwiti omah sing nyambung liwat Zigbee tanpa ngorbanake kualitas swara sing ngidini sampeyan ngrungokake musik. Sanajan sejatine menehi rega larang, nanging saya akeh dibandhingake karo model sadurunge, kita duwe Amazon Echo Dot generasi kaping papat saka € 59,99 (Tuku).

Kanthi cara sing padha, sampeyan bisa lulus dening bagean reviews kita ing ngendi sampeyan bakal nemokake produk sing wis dianalisa ing saindhenging taun lan tanpa mangu-mangu bisa uga katon minangka alternatif sing menarik banget amarga rega wis suda kanggo Black Friday.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.