Black Friday: Paling apik ing multimedia, gadget lan bisa dipakai

El Black Friday Iku mung watara sudhut, sing uga ngerti, iku ngrayakake sabanjuré ana, 26 November, Nanging, paling saka tawaran wis kasedhiya ing TCTerms dodolan online utama kanthi tujuan kanggo nggampangake blanja Natal kanggo kabeh kedhaftar.

Kita nggawa sampeyan tawaran paling apik babagan gadget, barang sing bisa dipakai lan produk multimedia supaya sampeyan bisa njupuk kauntungan saka Black Friday iki. Temokake karo kita carane sampeyan bisa nyimpen paling, lan carane sampeyan bisa njupuk kauntungan mbok menawa kanggo nggawe tumbas Natal amba tanpa perlu kanggo kertu kredit kanggo mungkasi munggah fuming.

Monitor AOC Gaming U28G2AE / BK

Ing babagan panyambungan, kita duwe rong port HDMI 2.0 lan port DisplayPort 1.2 sing diiringi output headphone hibrida 3,5-milimeter. Kajaba iku, dilengkapi sistem swara stereo 3W sing cukup kanggo saben dina. Sampeyan bisa tuku kanthi diskon 10% ing Amazon saka 323,90 euro, kanthi rega paling apik lan kanthi pangiriman mung sedina. Penawaran menarik kanggo Black Friday sing bakal ngidini sampeyan seneng monitor iki sing mbela awake dhewe ing lingkungan kerja lan ing game.

Huawei MateView - Becik kanggo karya

Huawei MateView minangka monitor sing amarga format, desain lan karakteristik ngidini sampeyan nambah produktivitas kanthi cara sing paling "premium". Dkita duwe 28,2 inci kanthi resolusi 4K + (3.840 x 2.560) sing nggabungake teknologi HDR400, kanggo iki dheweke nggunakake a 500 tips padhange, ing ndhuwur standar pasar kanggo jinis panel iki. Kita duwe tingkat refresh "mung" 60 Hz sing ngelingake manawa kita ngadhepi monitor sing fokus ing produktivitas, lan rasio 1.200: 1 kontras.

Sampeyan bisa nindakake karo karo pinunjul 15% diskon ing Amazon, uga langsung ing Huawei Store.

Ing sisih tengen, kita bakal nemokake «HUB» utama sing bakal ditawakake loro port USB-A state-of-the-art, plabuhan DisplayPort USB-C kompatibel karo ngisi daya nganti 65W lan a jack audio hibrida (ngidini input lan output) 3,5mm. Nanging, ora kabeh sisa ing kene, sisih mburi kanggo port daya USB-C sing nyedhiyakake daya menyang piranti nganti 135W, diiringi klasik Mini DisplayPort lan port HDMI 2.0.

Huawei Watch 3, jam tangan bunder

Pisanan saka wearables punika Huawei Watch 3 punika smartwatch Huawei mlaku kanggo pisanan ing Harmoni OS 2.0 sistem operasi account dhewe sing bisa dethrone wearOS Google amarga kinerja gedhe.

Nduwe sensor utama kayata sensor oksigen, sensor pulsa, sensor suhu lan malah altimeter antara liya, sing ndadekake salah sawijining sing paling lengkap, saiki mung € 279 sing diskon 90 euro.

Alternatif liyane sing menarik lan murah yaiku Huawei Band 6, Kita ora bisa ngarep-arep fungsi ekstra, kita duwe gelang kuantitas sing ngalahake para pesainge ing desain lan layar kanthi rega 34,90 euroJujur, iki ndadekake aku ngilangi kabeh kompetisi.

Amazon Fire HD 10 - Apik, ayu, lan murah

Kita nemokake tablet 10,1 inci, hardware sing ditahan uga rega lan tawaran menarik sing dituju utamane kanggo ngonsumsi konten, saka platform sing ditawakake Amazon dhewe utawa saka panyedhiya eksternal.

We duwe prosesor wolung inti cukup ditahan ing 2,0 GHz lan 3GB RAM, bebarengan karo panyimpenan internal 32 utawa 64 GB gumantung versi sing dipilih. Piranti sing mung kanggo 144,99 euro ing tawaran Black Friday iki Nawakake kita ciri passable lan selaras karo rega.

Anker PowerConf C300 kanggo nambah panggilan video

Mesthi wae dianggep minangka alat definitif kanggo rapat kerja amarga kualitas mikropon lan fleksibilitas sing ditawakake, yen sampeyan mutusake taruhan ing Anker PowerConf C300 tanpa mangu manawa sampeyan ora bakal salah, nganti saiki, sing paling apik sing wis kita coba. Entuk saka 79 euro kanthi diskon 38% ing Amazon.

Kita bakal bisa nyetel telung sudut pandang 78º, 90º lan 115º, uga milih ing antarane telung kualitas panangkepan ing antarane 360P lan 1080P, ngliwati kemungkinan nyetel FPS, ngaktifake lan mateni fokus, ing HDR lan a Fungsi Anti Flicker menarik banget, kabeh liwat kabel USB-C.

Aksesoris game HyperX kanthi rega diskon

Kita miwiti nganggo keyboard Hyper X Alloy Core kanthi 105 tombol lan bobote dhuwur amarga konstruksi logam. Wis USB 2.0 lan kacepetan polling 1.000 Hz. Temenan nduweni sistem anti-ghosting multi-tombol lan uga nduweni tombol khusus kanggo kontrol multimedia, uga "mode game".

Kanggo inti Pulsefire kita duwe sensor Pixart PAW3327 kanthi resolusi 6.200 dpi lan serangkaian prasetel kanthi tombol ndhuwur 800/1600/2400 lan 3200 dpi miturut selera saben pangguna. Kecepatane 220 IPS lan akselerasi maksimal 30G. Ayo njupuk total 7 tombol, sing njamin umur kira-kira 20 yuta klik.

CS3040 M.2 SSD kanggo PS5 lan PC

Este XLR8 CS3040 minangka M.2 NVMe SSD Generasi XNUMX kanthi heatsink kebesaran integral. Ditampa ing telung varian panyimpenan: 500GB, 1TB, lan 2TB. Ing kasus iki, kita nganalisa versi 1 TB lan kudu ujar manawa menehi asil sing apik.

Kabeh mau diwenehake ing kertas nganti 5.600 MB / s babagan kinerja maca, lan nganti 4.300 MB / s ing babagan kinerja nulis. Ing tes, kaya sing sampeyan deleng ing video sing nuwuhake paninjauan iki, kita wis ngluwihi perkiraan kacepetan maca, lan kacepetan nulis bisa ditemokake.

Rega kanthi diskon 36% ing Amazon kanggo versi 500 GB lan tetep mung 96 euro, tawaran sing ora bisa ditolak.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.