Blackberry DTEK50 saiki resmi lan katon kaya salinan Alcatel Idol 4 sing sampurna

Wis sawetara dina, kita ngerti manawa BlackBerry ngrampungake persiyapan kanggo saiki nampilake rong piranti seluler anyar, kanthi sistem operasi Android lan desain lan fitur sing wis akeh bocor gambar lan informasi akeh. Sanajan ora ana sing ngenteni diluncurake salah siji saka rong terminal kasebut, sawetara jam kepungkur perusahaan Kanada resmi menehi sing anyar BlackBerry DTEK50 utawa BlackBerry Neon kaya sing wis dingerteni nganti saiki.

Kanggo smartphone Android nomer loro iki, BlackBerry wis nduwe pitulung lan dhukungan saka Alcatel, sing nggawe salinan Alcatel Idol 4 sing meh pas, sanajan wong Kanada duwe tanggung jawab nyedhiyakake keamanan maksimal, salah sawijining pratandha identitas identitas perusahaan sing dikelola Jhon Chen, aplikasi eksklusif utawa lapisan personalisasi dhewe.

Kajaba iku, lan sanajan bakal dibahas mengko, regane luwih apik tinimbang BlackBerry Priv lan tegese bisa dadi piranti seluler sing bisa digayuh pangguna apa wae.

Kaping pisanan, kita bakal mriksa fitur utama lan spesifikasi BlackBerry DTEK50 iki;

  • Ukuran: 47 x 72.5 x 7.4 mm
  • Bobot: 135 gram
  • Layar 5,2 inci kanthi resolusi Full HD
  • Prosesor Qualcomm Snapdragon 617 64-bit 8-core
  • Memori 3 GB RAM
  • 16 GB panyimpenan internal bisa diupgrade liwat kertu microSD nganti 2 TB
  • Konektivitas: 4G, WiFi, Bluetooth 4.2 lan NFC
  • Kamera mburi 13 megapiksel kanthi aperture f / 2.0 lan rekaman Full HD ing 30 fps
  • Kamera ngarep 8 megapiksel kanthi aperture lan rekaman f / 2.2 ing Full HD lan 30 fps
  • Batere 2.610 mAh
  • Android OS: 6.0 Marshmallow

Nalika ndeleng spesifikasi kasebut ora ana sangsi manawa BlackBerry lan Alcatel wis bisa nggawe piranti seluler sing luwih menarik, sanajan bisa maneh kita ujar manawa BlackBerry ora duwe langkah kanggo ujar manawa nggawe piranti sing luar biasa lan kabeh wong pengin menehi tangan. Iku ora mung desain, nanging prosesor sing wis ketinggalan jaman, batere sing bisa uga langka lan versi Android sing paling anyar ora kasedhiya ing pasar, yaiku sawetara aspek sing ora bisa menehi optimisme lan mesthine ora bakal rampung gawe uwong yakin sing bisa tuku.

BlackBerry

Desain sing wis katon sadurunge, nanging piranti lunak sing apik

Nalika BlackBerry mutusake kanggo kerja sama karo Alcatel kanggo nggawe piranti seluler Android sing anyar, kita kabeh nganggep bakal weruh terminal sing meh padha karo seri Idol, sing wis sukses banget lan nampa akeh komentar apik saka pangritik. Sing meh ora ana sing ngarepake yaiku dhewekeBlackBerry anyar, nomer loro karo sistem operasi Android, minangka salinan Alcatel Idol 4 sing pas.

Ing endi wae sampeyan ndeleng, BlackBerry anyar iki ngelingake sampeyan babagan terminal Alcatel sing sukses, sanajan ya, yen sampeyan nguripake owah-owahan lan ngelingake manawa kita ndeleng piranti saka perusahaan Kanada. Lan manawa perusahaan sing dikelola Jhon Chen wis nggunakake versi Android kanthi lapisan personalisasi sing ora dimuat lan katon padha karo stok.

Kita uga bisa ketemu BlackBerry Hub utawa BlackBerry Messenger wis diinstal kanthi asli, uga aplikasi BlackBerry eksklusif liyane. Uga ora ana kekurangan langkah-langkah keamanan, salah sawijining ciri khas perusahaan Kanada, lan ing antarane kita bisa nyorot perlindungan kanggo data pribadi, langkah-langkah nglawan instalasi malware, komitmen kanggo ngluncurake macem-macem pembaruan keamanan lan uga nglindhungi ROOT sing mesthine gagal ngyakinake pangguna banget.

Rega lan kasedhiyan

BlackBerry Priv, piranti seluler Kanada pisanan sing duwe Android sawise gagal BlackBerry 10, nambahake pangarepan sing gedhe banget ing pasar, nanging regane nyebabake penjualan bisa mudhun banget. BlackBerry DTEK50 iki bisa uga duwe rega luwih saka cukup lan yaiku Saiki kasedhiya kanggo dipesan ing pirang-pirang negara kanthi rega 339 euro, kanthi hadiah kasebut plus baterai eksternal 12.600mAh.

Mesthi wae, amarga kita wis ngerti, sapa wae pangguna sing mbukak dina iki kanggo cadangan BlackBerry anyar iki (sampeyan bisa nindakake liwat link sing bakal ditemokake ing pungkasan kaca iki), ora bakal nampa ing omah nganti tanggal 8 Agustus sabanjure.

Apa sampeyan mikir babagan BlackBerry DTEK50 anyar, terminal Android nomer loro kanggo wong Kanada?. Marang sampeyan pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki utawa liwat jaringan sosial sing saiki. Kita uga pengin ngerti manawa piranti seluler iki minangka bagean saka rencana sampeyan kanggo ngganti terminal sampeyan saiki.

Cadangan BlackBerry DTEK50 sampeyan Kene


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Sckubba ngandika

    Elinga manawa Alcatel OneTouch wis dudu merek Prancis independen ing abad kaping XNUMX.
    Saiki merek Alcatel duweke perusahaan China TCL China Corporation. Amarga alasan iki, TCL Pop 3, Idol 3 lan Idol 4 anyar, Idol 4S ing Eropa didol minangka seri OneTouch.

    Amarga alasan kasebut, Blackberry bisa uga luwih seneng nuduhake manawa smartphone anyar sing diproduksi dening Alcatel, nanging kasunyatane yaiku pabrikan sing tanggung jawab karo TCL China Corporation, sing dadi siji-sijine pabrikan ing merek Alcatel.

    Aku ngira manawa kanggo Blackberry luwih gampang adol produke yen manufaktur digawe dening merek kaya Alcatel, kanthi posisi mental sing dimiliki merek ing Eropa, tinimbang yen ngumumake manawa manufaktur duwe tanggung jawab kanggo TCL Corporation, wiwit isih nduweni konotasi smartphone Tionghoa sing ana gandheng cenenge karo produk sing murah lan ora berkualitas nalika kasunyatane beda banget.

bool (bener)