BlackBerry ngluncurake update kanggo ndandani Quadrooter ing terminal

BlackBerry

Firma Kanada BlackBerry mbutuhake wektu luwih suwe tinimbang kudu bali menyang jagad telephony lan nalika liwat terminal adhedhasar Android, mula angel entuk pangsa pasar, umume amarga rega terminal BlackBerry Priv sing paling dhuwur. Kaya biasane, wong-wong Kanada butuh wektu suwe kanggo nyadari yen ngluncurake mung terminal mewah banget mbatesi pilihan kanggo bali menyang jagad perusahaan lan taun iki dheweke bakal ngluncurake terminal kisaran anyar lan rata-rata sing bisa digunakake pungkasane saingan karo sampeyan karo terminal sing wis ana ing pasar, utamane karo Samsung, vendor produsen paling gedhe ing saindenging jagad.

Tampilan Qualcomm

Nanging sawise ngumumake komitmen kanggo Android, lan pirang-pirang wulan sadurunge ngluncurake terminal pertama, perusahaan kasebut ngumumake bakal janji karo kabeh pangguna terminal kanggo ngluncurake update saben wulan kanggo nyoba ngatasi masalah keamanan sing bisa ditemoni pangguna ing perusahaan kasebut. Amarga setya karo pengumuman iki, perusahaan kasebut ngluncurake update keamanan menyang siji-sijine terminal sing duwe BlackBerry Priv ing pasar, terminal sing mentas nampa update ngatasi masalah keamanan sing dijuluki Quadrooter.

Quadrooter minangka cacat keamanan sing mengaruhi meh luwih saka 1.000 yuta terminal Android sing nggabungake chip perusahaan. Cacat keamanan iki nawakake papat kerentanan sing bisa dadi sneak supaya aplikasi sing duwe niyat ala bisa nginfeksi terminal kita. Ing pembaruan iki, perusahaan wis bisa ngatasi telu saka papat kasebut, lan solusi kasebut dadi kerentanan paling anyar kanggo nganyari September. Sampeyan kudu eling yen sampeyan ora nginstal apk sing ngliwati ponsel sampeyan, sampeyan bisa tenang kanthi kerentanan iki. Yen ora, yen sampeyan pengin nyoba kabeh jinis apk preduli saka asale, kemungkinan besar nganti pabrikan piranti ngatasi masalah kasebut, sampeyan bakal rentan lan terminal sampeyan bisa kena infeksi malware, spyware utawa malah ransomware.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.