tawaran Bukak: Blackview BV8800 mung 225 euro

Blackview BV8800

Blackview nampilake taruhan anyar kanggo 2021 ing pungkasan 2022. Kita ngomong babagan Blackview BV8800, terminal sing tekan pasar kanthi sawetara luwih saka kinerja atraktif lan nilai dhuwit. Kanggo ngrameke Bukak, kita bisa njaluk piranti iki kanggo mung 225 euro liwat AliExpress.

Yen sampeyan are looking for a mobile karo a prosesor kuat, cukup memori lan panyimpenan Lan sing uga nawakake kita pesawat menarik saka kamera lan baterei Fantastic, sampeyan kudu njupuk dipikir ing kabeh sing piranti nawakake kita lan kita rinci ing ngisor iki.

Mentas ngenalaken Blackview BV8800 kalebu nomer akeh dandan dibandhingake karo versi sadurungé saka pabrikan iki lan wis kabeh arep kanggo dadi telpon sampeyan are looking for, preduli saka carane nggunakake.

Yen seneng outings ruangan, sampeyan kudu ngerti sing Blackview BV8800 kalebu Sertifikasi MIL-STD-810H, pesawat saka 4 kamera, kalebu kamera wengi sesanti lan baterei luwih saka 8.000 mAh karo sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab ngisi daya terus-terusan.

Spesifikasi Blackview 8800

Model BV8800
Sistem operasi Doke OS 3.0 adhedhasar Android 11
Layar 6.58 inci - IPS - 90 Hz refresh - 85% rasio layar
Resolusi layar 2408 × 1080 Full HD +
Prosesor MediaTek Helio G96
Memori RAM 8 GB
Panyimpenan 128 GB
Baterei 8380 mAh - Ndhukung pangisi daya cepet 33W
Kamera mburi 50 MP + 20 MP + 8 MP + 2 MP
Kamera ngarep 16 MP
Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
Versi Bluetooth 5.2
Navigasi GPS - GLONASS - Beidou - Galileo
Jaringan GSM 850/900/1800/1900
WCDMA B1 / 2/4/5/6/8/9 karo RXD
CDMA BC0 / BC1 / BC10 karo RXD
FDD B1 / 2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/25/26 / 28A / 28B / 30/66
TDD B34 / 38/39/40/41
Certificaciones IP68 / IP69K / MIL-STD-810H
Werna Navy green / Mecha Orange / Conquest Black
Dimensi 176.2 × 83.5 × 17.7mm
Bobot 365 gram
wong Dual Nano SIM - NFC - Sensor bekas driji - Pangenalan rai - SOS - OTG - Google Play

Kamera kanggo kabutuhan apa wae

Blackview BV8800

Ora kaya akeh manufaktur high-end, sing wis macet ing 12 MP, Blackview nawakake kita sensor utama 50 MP, résolusi sing bakal ngidini kita nggedhekake kabeh panangkepan lan nikmati kabeh unsur sing ditampilake ing kono.

Kajaba iku, nalika nyetak, kita ora duwe watesan ukuran padha sing kita temokake mung 12 MP. Kajaba iku, uga duwe sensor 20 MP, sensor night vision sing ngidini kita njupuk foto lan video ing kondisi cahya apa wae.

Bebarengan karo loro sensor, kita uga nemokake a sensor ultra sudhut amba, sensor sing menehi kita amba 117-degree saka tampilan lan sensor 8 MP sing tanggung jawab kanggo burem latar mburi gambar sing dijupuk nganggo mode mujur.

Kabeh kamera nggunakake Artificial Intelligence sak Processing, supaya nambah, ora mung kualitas dijupuk, nanging uga kanggo ngilangke imperfections cilik.

Ing ngarep, Kita temokake kamera 16 MP, kamera sing uga kalebu saringan kaendahan kanggo nambah selfies kita, ngurangi garis expression, imperfections lan liyane sing, salajengipun, kita tansah dipeksa kanggo ngilangke.

Daya kanggo rasa seneng maksimum

Blackview BV8800

Apa seneng game sing paling nuntut utawa terus ngrekam video utawa njupuk foto, nganggo prosesor MediaTek Helio G96 kita ora bakal duwe masalah kinerja.

Bebarengan karo pangolahan iki, sing ngluwihi 300.000 poin ing pathokan AnTuTu, kita nemokake 8 GB jinis memori RAM LPDDR4x lan 128 GB jinis panyimpenan internal UFS 2.1.

Memori LPDDR4X lan panyimpenan UFS 2.1 nawakake kita kecepatan data lan manajemen aplikasi bakal supaya telat obnoxious, lags lan liyane sing kita ana ing terminal luwih andhap asor.

Batere pirang-pirang dina

Blackview BV8800

La baterei lan kamera iku suci. Kabeh pangguna sing pengin gawe anyar terminal lawas karo anyar kudu tansah njupuk menyang akun loro bagean iki. Kita wis ngomong babagan bagean kamera ing ndhuwur.

Yen ngomong babagan batere, kita kudu ngomong babagan 8.340 mAh sing ditawakake Blackview BV8800. Kanthi baterei sing gedhe banget iki, sing bisa tahan nganti 30 dina kanthi siyaga, kita bisa lelungan menyang njobo kanthi tentrem atine tanpa wedi terdampar.

Blackview BV8800 punika 33W pangisian daya cepet kompatibel, sing ngidini kita ngisi daya mung 1,5 jam. Yen kita nggunakake pangisi daya sing luwih murah, wektu ngisi daya bakal luwih suwe.

Uga kalebu dhukungan kanggo pangisian daya mbalikke, sing ngidini kita ngisi daya piranti liyane nganggo baterei piranti iki liwat kabel USB-C.

Shock lan tahan gulung

Blackview BV8800

Kaya akeh piranti saka pabrikan iki, BV8800 nawakake kita sertifikasi militèrSertifikasi militer dianyari menyang standar anyar, dadi cocog kanggo pangguna sing seneng lelungan menyang njobo.

Uga, matur nuwun kanggo kamera sesanti wengi, kita bisa gampang mriksa lan tanpa nggunakake senter, yen watara kita ana kewan utawa, golek anggota grup sing kita wis ilang.

Tampilan 90 Hz

Blackview BV8800

Layar Blackview BV8800, tekan 6,58 inci, kanthi resolusi FullHD + lan rasio layar 85%. Nanging, daya tarik utamane ditemokake ing tingkat penyegaran, tingkat refresh sing tekan 90 Hz.

Thanks kanggo tingkat refresh sing dhuwur iki, kabeh konten, game lan aplikasi browsing lan kaca web, bakal katon luwih adi tinimbang tampilan 60Hz tradisional, amarga 90 pigura per detik bakal ditampilake saben detik tinimbang 60.

Kompatibel karo Google Play

Blackview BV8800

Ing Blackview BV8800, kita nemokake lapisan kustomisasi Doke OS 3.0, adhedhasar Android 11 lan kompatibel karo Play Store, sing bakal ngidini kita nginstal aplikasi apa wae sing kasedhiya ing toko Google resmi.

Doke OS 3.0 punika a review ageng dibandhingake Doke OS 2.0. Iki kalebu sadurunge nyeret navigasi sing luwih intuisi, desain sing luwih gampang digunakake, preloading aplikasi cerdas, notepad sing dianyari sing ndhukung tulisan tangan lan rekaman memo swara ...

Fitur keamanan

Blackview BV8800

Minangka terminal apik worth uyah, Blackview BV8800, kalebu loro sensor bekas driji klebu ing tombol wiwitan lan sistem saka pangenalan rai. Kajaba iku, uga kalebu tombol sing bisa ngatur operasi saka 7 macem-macem fungsi.

Chip NFC ora bisa ilang ing piranti iki. Thanks kanggo chip iki, kita bisa mbayar bisnis apa wae nganggo kertu kredit tanpa kudu nggawa dompet lan transportasi umum.

Seneng tawaran kasebut

La promosi ngluncurake sing ngidini kita njaluk Blackview BV8800 kanggo mung 225 euro PPN lan kapal klebu, diwatesi ing 500 unit pisanan. Yen sampeyan seneng kabeh sing ditawakake terminal Blackview anyar iki, aja mikir kaping pindho.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.