BLUETTI AC500: generasi anyar stasiun daya portabel lan modular

bluetti a500 kab

BLUETTI bakal ngumumake stasiun listrik portabel lan modular generasi kapindho AC500 kanggo nanggepi panjaluk kamardikan energi sing saya tambah akeh lan kanggo ngatasi pemadaman, sing kerep banget ing sawetara wilayah deso lan ngancam kabeh Eropa amarga ketegangan perang lan krisis energi.

mulane teka generator solar paling kuat tenan kang BLUETTI, AC500, bebarengan karo baterei pelengkap B300S, sing ngidini sampeyan duwe daya kapan wae sampeyan butuh ing omah utawa ing kegiatan ruangan.

Ora perlu kuwatir yen kedadeyan mati

BLUETTI

Kadhangkala sampeyan lagi nggarap sawetara proyek lan dumadakan sampeyan ngalami mati mendadak. Kabeh karya sampeyan ilang amarga ora disimpen, utawa file sing sampeyan gunakake rusak amarga listrik mati. Iki mumetake banget, nanging sampeyan bisa nyingkiri kanthi duwe sistem UPS (Uninterruptible Power Supply) sing ngidini sampeyan duwe daya 24/7.

Kajaba iku, AC500 duwe wektu wiwitan sing cendhak banget. Sawise gagal daya, mung njupuk 20 ms kanggo miwiti lan nyediakake peralatan ICT, uga peralatan rumah tangga saka ngarep (kulkas, mesin ngumbah, gelombang mikro, dadi panas, ...) diwenehi daya.

A monster modular energi

AC500BS300

El Desain modular AC500 ngidini sampeyan nggedhekake kabisan yen perlu, sampeyan mung kudu nyambungake baterei eksternal B300S utawa B300 nganti tekan toleransi maksimum 18432 Wh. Sing nggawe nyuda bobot total lan volume, supaya sampeyan bisa njupuk ing ngendi sampeyan butuh.

Kajaba iku, ing kombo anyar AC500 + B300S Ora mung sampeyan bisa ngisi baterei saka stopkontak ing omah, iku uga bisa rampung saka port korek rokok utawa stopkontak 12V ing kendaraan. Uga amdite 24V stopkontak, lan malah bakal kebak liwat solar panel karo suryo srengenge ing tengah alam. Ing sisih liya, mung fungsi pungkasan iki sing ngidini sampeyan ngirit tagihan listrik kanthi nggunakake sinar srengenge kanggo entuk energi ing omah uga.

Sustainability lan energi ijo

BLUETTI mbangun piranti kanggo masa depan sing luwih ijo lan luwih lestari. Bukti iki ana stasiun daya portabel modular pisanan sawijining, ing AC300, sing diwenehake perusahaan lan menang ing debut. Saiki iku generasi kapindho, AC500, kang wis rampung dianyari, karo a Inverter sinus murni 5000W (10000W mundhak) lan karo panyambungan kanggo kontrol lan ngawasi saka app kanggo piranti seluler.

Kabeh iki tanpa nggunakake bahan bakar fosil kayata bensin utawa solar saka generator konvensional sing ngasilake asap beracun lan polusi kanggo lingkungan. kabeh karo renewable energies kaya srengenge

Iku merek BLUETTI, merek sing wis duwe liwat dasawarsa pengalaman ing sektor, lan karo ngarsane ing luwih saka 70 negara ngendi ngirim dateng kanggo mayuta-yuta pelanggan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

<--seedtag -->