BluffTitler: Gawe Intros kanggo Video Kanthi Gampang

BluffTitle

Apa sampeyan wis ndeleng video pambuka sing digunakake dening media televisi? Iki umume bisa ditampilake sadurunge ngumumake warta utawa nalika program kanggo para pamirsa bakal diwiwiti, sing bisa ditindakake ing alat animasi 3D bebarengan karo piranti lunak editing non-linear; nglakoni salah sawijining pegawean kasebut makili kudu mbayar dhuwit kanthi akeh utawa paling ora duwe ilmu dhasar kanggo nindakake.

Yen sampeyan ora duwe ilmu utawa sumber daya finansial supaya bisa duwe salah siji video pambuka kasebut, disaranake nggunakake «BluffTitler» sing bakal luwih gampang kanggo kabeh pangguna, amarga animasi praktis rumit lan ing ngendi kita mung kudu nulis teks utawa nyelehake logo.

Animasi sing wis digawe ing BluffTitler

Kaya sing disaranake pangembang alat iki, nggawe video pambuka kanthi proposal sampeyan minangka salah sawijining tugas sing paling gampang lan paling gampang. Kita mung kudu ndownload versi demo (kanthi watesan wektu panggunaan) lan mengko, navigasi liwat macem-macem animasi sing kasedhiya ing antarmuka sampeyan. Amarga sampeyan bakal ndownload versi demo, mung sawetara sing bakal teka, sing bakal ditambah nalika sampeyan mbayar lisensi kasebut. Pangguna mung kudu nulis teks utawa pesen sing pengin ditampilake ing animasi kasebut, sanajan logo uga bisa digunakake yen wis ana ing tangan.

«BluffTitle»Apa solusi sing cocog kanggo sampeyan sing nggarap macem-macem proyek audiovisual kayata acara syuting, tutorial video lan kanggo presentasi perusahaan lan layanan sampeyan. Yen sampeyan nganggep manawa salah sawijining video ing pasar bisa uga duwe rega sing ngluwihi 300 euro, mbayar lisensi panggunaan bisa uga cocog amarga nuduhake 10% saka nilai kasebut.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)