Nyaring foto pisanan PlayStation 4 Slim

Ps4-langsing

Gosip babagan konsol mbesuk sing bakal diluncurake Sony ing pasar cukup suwe. Tansah, wiwit diluncurake PlayStation, kita nemokake yen sajrone sawetara taun, revisi sistem kanthi julukan "Slim" wis diluncurake, kajaba ing edhisi pisanan, sing diarani PlayStation One. Singkatnya, Foto sing bisa dideleng ing header iki mesthine kalebu ing PlayStation 4 Slim manawa perusahaan Jepang gelem ngluncurake wulan September utawa pertengahan Oktober mbesuk, kanggo njupuk keuntungan saka pungkasan PlayStation 4 sadurunge ngluncurake PlayStation 4 Neo kanthi kapabilitas puter maneh video 4K.

Ayo goleki PlayStation 4 Slim anyar iki kanthi nyuda sisih ndhuwur, babagan sisih ngisor, kita duwe edhisi sing padha karo edhisi sadurunge. Nanging, yen katon ing pojok ndhuwur (kita eling yen PlayStation 4 dipérang dadi rong blok) luwih tipis ing foto-foto kasebut, nganti cukup papan kanggo nyithak layar SONY lan PS4. Iki, iki bakal nggawe konsol udakara 25% luwih tipis tinimbang wektu liyane.

Ing sisih ngarep, kita lali tombol tutul edhisi pisanan PlayStation 4, rong tombol fisik, siji babak lan oval liyane, sing pertama mbukak game lan sing nomer loro kanggo mateni console (utawa turu) ). Kaya sing kita ngarep-arep, umume Sony mbusak tombol tutul ing penerbitan konsol, rincian kasebut mung kasedhiya kanggo konsol pertama sing diluncurake ing pasar, kaya kedadeyan ing PlaySation 3.

Ing versi asli, kaya sing sampeyan ngerti, USB ngarep ana ing jejere, ing kesempatan iki, kita nganggep amarga ana alesan sing adhem, siji USB dununge ing jejere output CD, dene liyane ana ing pojok console liyane, kita nganggep yen kanthi cara iki bisa entuk pendinginan sing luwih stabil, luwih-luwih nalika ngisi daya siji utawa loro-lorone DualShock 4 sekaligus.

Sisih mburi lan ngisor PS4 Slim

ps4-langsing-mburi

Kita bali menyang sisih mburi, ing ngendi kita bisa nemokake panel sambungan sing padha karo ing PlayStation 4 edisi sadurunge, sanajan kita ora duwe komponen. Sony mesthi mutusake mbusak sambungan audio optik ing PlayStation 4, matesi swara mung menyang sambungan HDMI sing kasedhiya. Ing salah sawijining sisih, sambungan pangopènan lan kabel Ethernet, nalika ing salah sawijining pojok, sambungan listrik saiki wis klasik. Nomer seri wektu iki dununge ana ing sangisore port sambungan daya, bakal angel diwaca yen konsol mlaku, sanajan kita bisa kanthi gampang nindakake saka menu setelan.

Aspek liyane sing wis narik kawigaten lan akeh yaiku rincian dhasar konsol. Ing sisih ngisor, kita nemokake wolung stud, yaiku kanggo console cilik sing ngidini pendinginan luwih apik, lan para pria saka Sony wis rinci, wiwit wolung blok nuduhake papat tombol ing kontrol DualShock 4, kaping pindho saben tombol. Ing tengah, logo PlayStation katon, sanajan basis lan dhasar ora ana sing kudu ndeleng. Kasunyatane yaiku detail babagan kancing karet cukup penasaran.

Isi kothak lan panyimpenan

isi ps4-langsing

Kayane kaya ngono isi kothak bakal padha persis Saka acara sadurunge, PlayStation 4 Slim bakal nganggo kabel listrik, headset, kabel HDMI, kabel pengisian daya microUSB, kontroler DualShock 4 lan buku petunjuk.

kothak ps4-langsing

Panyimpenan sing narik perhatian, Sony ngilangi konsol 500GB saka katalog kurang saka enem wulan kepungkur, nanging PlayStation 4 Slim sing saiki wis kita deleng uga wis nyorot kapasitas 500GB ing kothak kasebut. Nanging, kita eling yen bocor iki isih kudu dikepung karo pinset, amarga kita durung ngerti manawa PS4 Slim sing kita tingali bakal diluncurake taun iki utawa desain Neo.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.