Nyaring sawetara gambar liyane saka Samsung Galaxy S8

Nuwun sewu, Samsung ora nyedhiyakake piranti anyar ing framework MWC taun iki lan amarga foto sing dideleng ing jaringan kasebut, piranti sabanjure wis rampung rampung lan siyap kanggo presentasi nanging ora bakal tekan tanggal 26 Februari iki.

Kasunyatane, model anyar Korea Selatan iki wis suwe ditampilake ing jaringan kasebut, nanging sejatine gambar paling anyar wis nuduhake kapal penggedhe sabanjure rampung lan siap ditampilake menyang masarakat umum. Ing kasus apa wae galeri foto sing bocor pancen hebat Wis pirang-pirang wulan lan dina-dina iki saya akeh.

Iki sing anyar foto bocor Galaxy S8 Ing jaring:

Kita bisa ndeleng kanthi jelas ing sisih ngarep duwe sawetara sensor, ing antarane sensor jarak, kamera ngarep kanggo selfie lan saliyane, warna ireng, sensor retina utawa scanner katon meneng. Kita kaget amarga ana akeh sensor ing ngarep lan aku ora ngira iki minangka pungkasane, amarga biasane nyamar maneh, nanging pungkasane kita bakal ngadhepi unit tes utawa tes lan mulane aku ngerti sensor iki.

Sing jelas yaiku kanthi MWC ing ndhuwur lan kanthi warta sing wis dikonfirmasi kita ora bakal duwe # merek sing wis dikemas merek, sisane perusahaan kasebut cepet-cepet nggegirisi media lan pangguna nganggo piranti kasebut lan entuk pangsa pasar saka Samsung sing pancen wis warta suwene sawetara wulan, nanging ora bisa disingkirake amarga yakin bisa nemokake maneh papan sing ilang awal


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.