Bot paling apik kanggo Telegram

bot telegram paling apik

Sadurunge tekan Telegram lan bot-bot kasebut, minangka aturan umum tembung iki mesthi kaya iki saben proses otomatis sing utamane ngarahake kegiyatan sing ana gandhengane karo praktik ala, sanajan ora mesthi, mesthi wae. Nanging tekane bot nggawe platform olahpesen dadi aplikasi multifungsi sing bisa nindakake kabeh jinis tugas, tugas sing nglengkapi aplikasi liyane sing kasedhiya ing macem-macem toko aplikasi, yaiku Apple Store utawa Google Play. Ing artikel iki, kita bakal nuduhake sampeyan bot paling apik sing kasedhiya kanggo Telegram.

Kanthi ora ngirim filter saka toko aplikasi, gampang banget golek bot-bot sing bisa ditemokake ing ekosistem, kayata iOS, sing ora bisa nemokake aplikasi resmi sing ngidini kita mung download audio saka video YouTube, tugas sing bisa ditindakake kanthi cepet liwat bot Telegram.

Lumrahe, Telegram nawakake sawetara bot sing wis diinstal kanthi asli ing kabeh obrolan sing ditemokake telusuran video ing YouTube, telusuran GIF ing Ghipy lan format teks Markdown supaya bisa nggunakake huruf tebal utawa miring ing obrolan. Kanggo ngakses, kita mung kudu nulis @ lan telu iki katon, supaya kita bisa milih sing digoleki ing wektu kasebut utawa bisa digunakake kaya ing ngisor iki: "@vid video name", "@gif gif name" lan "@Bold text a sing arep ditampilake kanthi huruf tebal utawa miring".

Jinis bot kanggo Telegram

Jinis bot Telegram

Ing bot kasebut, kita bisa nemokake rong kategori. Sing diarani Inline yaiku sing bisa ditemokake ing aplikasi kasebut lan bisa nggunakake kanthi ngetik @ tindakake lan tanpa misahake jeneng bot: @gif truf bakal ngasilake gif presiden Amerika Serikat saiki . Umume bot inline wis diinstal ing aplikasi kanthi asli kita ora prelu nindakake apa-apa kanggo nginstal.

Banjur kita nemokake bot independen sing bisa digunakake kaya saluran obrolan. Bot jenis iki kudu digoleki liwat mesin telegram banjur gabung, mengko bisa dikonfigurasi miturut preferensi lan bukak kapan wae dibutuhake. Bot jenis iki nawakake informasi sing dipersonalisasi utawa nindakake macem-macem tugas sing ora bisa ditindakake langsung karo bot sing dipasang ing pacelathon.

Apa sing diarani bot?

Apa sing diarani bot

Bot kasebut duwe operasi otomatis mula ora nggumunake manawa tembung bot asale saka Robot. Bot minangka aplikasi sing wis diprogram cilik sing nuladhani tumindake manungsa, supaya kita sesambungan lan menehi asil beda miturut kabutuhan, kanthi cara iki kita bisa nemokake bot sing ngidini kita nindakake tugas, nanging bisa uga katon aneh. Yen sampeyan ora bisa nemokake aplikasi sing nindakake fungsi tartamtu, bisa uga ana bot kanggo dheweke.

Cara nginstal bot ing Telegram

cara nginstal bot ing Telegram

Kanggo nginstal bot sing ditampilake ing artikel iki, sampeyan mung kudu ngeklik link sing dakkirim, utawa menyang kothak telusuran sing ana ing sisih ndhuwur obrolan, kita kudu gesek obrolan mudhun supaya katon.

Sabanjure kita kudu nulis jeneng bot ing kothak telusuran, kayata @gamee supaya saluran game Telegram mbukak jendela obrolan anyar ing endi kita bisa milih saka pirang-pirang game. Salah siji saka rong cara kasebut valid lan ngidini kita ngakses bot Telegram.

Bot Telegram paling apik

Wikipedia

Aku mikir bot iki ora butuh panjelasan, amarga kita mung kudu ngetik istilah telusuran supaya bot ngasilake asil sing beda-beda sing disimpen ing basis data raksasa. Temenan yen kita pengin entuk asil liyane, kita kudu ngenalake istilah kasebut ing basa Inggris.

https://telegram.me/wikipedia_voice_bot

Gawe poling

nindakake survey ing Telegram

Ya, sampeyan uga bisa nggawe survey ing saluran Telegram liwat bot @pollbot, bot sing ngidini kita nggawe macem-macem pitakon kanthi jawaban sing wis ditemtokake, uga menehi asil rinci karo jumlah tanggepan lan persentase.

Yandex Penerjemah

Penerjemah Yandex bakal ngidini kita nerjemahake menyang basa apa wae lan ing basa apa wae teks sing kita lebokake ing obrolan sing khusus kanggo bot iki. Nanging minangka tambahan, iki uga ngidini kita nggawe basa gawan kanggo nindakake terjemahan mula dadi luwih cepet entuk asil terjemahan.

https://telegram.me/ytranslatebot

dinghy inflatable

Thanks kanggo bot iki, saben dina bakal nampa horoskop kita Ing aplikasi olahpesen Telegram, sadurunge kudu ngonfigurasi tandha zodiak.

https://telegram.me/zodiac_bot

Informasi film

Informasi babagan film ing Telegram

Film Tracker Bot nawakake informasi babagan film sing dikarepake. Kabeh informasi diekstrak saka layanan Amazon IMDB, salah sawijining basis data paling gedhe ing kabeh sing ana gandhengane karo film lan televisi. Kanggo nambah Botol Pelacak Film, kita mung kudu ngetik kothak telusuran @ filmS4Bot. Mesthine, yen ngetik jeneng film sing ana sawetara versi, kabeh bakal katon ing obrolan, sing dadi masalah cilik kanggo mriksa film sing sejatine digoleki.

Ngonversi teks dadi audio

Bot @pronuncibot ngidini kita ngowahi teks dadi audio ing antarane 84 basa sing beda, bot sing bisa digunakake kanthi individu utawa kalebu ing klompok kanggo nggampangake komunikasi antarane pangguna sing ana ing jero.

Tarif Exchange

Bot iki bakal menehi informasi babagan pangowahan saiki ing antarane mata uang sing digunakake ing saindenging jagad. Kita mung kudu ketik jumlah lan mata uang sing pengin dikonversi kanggo mata uang kita, mata uang lokal sing sadurunge kudu ngonfigurasi kaping pisanan nalika mbukak bot kasebut.

https://telegram.me/exchangeratesbot

Tukang cuaca

Informasi cuaca ing Telegram

Bot iki minangka cuaca kanggo saluran Telegram. Ora mung ngandhani cuaca sing bakal dadi dina sing ana, nanging uga bakal menehi ramalan cuaca sajrone 5 dina sabanjure. @pamungkas_

Apa sing anyar ing Netflix

Layanan video streaming terkemuka ing dunya ora bakal ditinggalake saka jinis bot iki lan thanks kanggo @netflixnewsbot kita bisa entuk informasi babagan saben perdana anyar sing tekan katalog Netflix ing 38 negara, kalebu Spanyol.

Seneng game Telegram

Seneng game ing Telegram

Botoh kasebut @gamee Iki menehi akses menyang pirang-pirang game sing dirancang ing html5 sing ngidini kita duwe wektu sing apik uga bisa nuduhake asil karo kanca-kanca. Kita bisa navigasi ing antarane game sing paling populer, miturut kategori, game sing paling populer, sing tren uga bisa main karo kanca-kanca. Antarane game sing ditawakake platform iki ayo nyorot loro:

Nguber Trivial

Bot @Trivializa ngidini kita nikmati Trivial Pursuit klasik, ing basa Inggris, sing paling ora ngidini kita nambah level Inggris kanthi sithik. Iki minangka salah sawijining game sing akeh dolanan yen ditindakake ing ngarep umum.

Hangman

Klasik liyane yaiku Hangman, game sing kudu nyoba nylametake karakter saka tali kanthi ngramal tembung sing didhelikake. Ing kesempatan iki lan ora kaya Pursuit Trivual, @HangBot nawakake kamungkinan kanggo muter ing basa Spanyol.

Download audio video YouTube ing mp3

Download audio video YouTube nganggo Telegram

Botoh kasebut @ dwnmp3Bot Ngidini kita bisa ndownload audio video YouTube, cocog banget yen kita nggawa musik favorit tanpa kudu download online. Kajaba iku, iki uga ngidini kita nggawe kualitas kanggo ndownload video kasebut. Sawise didownload, menehi pilihan kanggo mbukak karo aplikasi apa wae, bareng ...

Tambahake saringan menyang foto sampeyan

Ana kabeh bot lan siji sing ngidini nambah filter ora bisa ilang ing Telegram. Kita ngomong babagan bot @ icon8bot, sing bakal bisa digunakake nambah saringan beda Ketik dhaptar dawa gambar sing ditambahake ing bot.

Wallpaper

@AllWallpaperBot ngidini kita nelusuri wallpaper kanthi macem-macem tema kanggo digunakake minangka latar mburi piranti. Cocog kanggo kabeh wong sing seneng nggawe pribadi piranti.

Sinau basa Inggris

Sinau basa Inggris nganggo Telegram

Botoh kasebut @AndyRobot Iki bakal ngidini kita ningkatake level basa Inggris amarga Profesor Andy, sing ngidini kita ngobrol karo dheweke, lan kanthi sethithik, kita bakal bisa ngerteni babagan ilmu basa Inggris. Mesthi wae, sampeyan kudu terus-terusan supaya level basa Inggris kita luwih apik. Ora ana sing nggawe mukjijat, lan uga bot.

Ketemu pangguna liyane

Yen sampeyan pengin nyoba pengalaman anyar lan ketemu wong anyar, bot @strangerbot bakal nyelehake kita kontak karo pangguna liyane kanthi anonim lan saka negara ing jagad iki.

Toko bot ora resmi yaiku Telegram

Ing artikel iki, aku wis nyoba ngringkes bot sing paling penting lan migunani sing bisa ditemokake kanggo Telegram, nanging sejatine dheweke ora kabeh. Yen sampeyan pengin ngakses toko bot Telegram ora resmi lan nelusuri miturut kategori, sampeyan mung kudu nggunakake bot kasebut @wicaksono

Cara nggawe bot

Yen sampeyan wis tekan artikel iki, mesthine sampeyan bakal miwiti ndeleng manawa bot minangka salah sawijining fungsi sing paling migunani sing ditawakake Telegram. Yen sampeyan wis gigitan bug lan pengin miwiti nggawe bot dhewe, sampeyan bisa mbukak pandhuan iki kanggo nggawe bot @PaqueBot, pandhuan sing Bakal mbantu sampeyan langkah demi langkah kanggo nggawe bot tanpa kudu nulis baris kode.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.