Browser paling apik kanggo Windows

Sawetara dina kepungkur, kita nerbitake kompilasi sing bisa nemokake browser sing paling apik saiki sing kasedhiya ing pasar kanggo Mac. Dina iki kita bakal ngomong babagan browser paling apik sing kasedhiya kanggo ekosistem Microsoft, khusus browser paling apik kanggo Windows 10, versi paling anyar Windows kasedhiya ing pasar. Kaya macOS, browser sing paling apik sing bisa ditemokake ing Windows, kanthi integrasi, yaiku Microsoft Edge, browser anyar sing diluncurake bebarengan karo Windows 10. Saiki ing pasar, kita bisa nemokake akeh browser sing kompatibel karo Windows, nanging ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan sing nawakake kinerja lan pilihan sing paling apik.

Microsoft Edge

Browser anyar Microsoft, sing pengin nggawe Internet Explorer lali, ora nggepok sikil ing sikil tengen. Kanggo miwiti, teka tanpa kamungkinan nggunakake ekstensi, pilihan sing teka setaun mengko sawise diluncurake Pembaruan Anniversary Windows 10 utama sing utama. Saiki jumlah ekstensi sing kasedhiya winates banget nanging kabutuhan dhasar pangguna bisa dipenuhi kanthi sampurna.

Yen ngomong babagan konsumsi daya lan memori, Microsoft Edge bakal misuwur, utamane yen ngomong babagan Chrome, browser sing paling akeh digunakake pangguna, nanging kinerja ing tab kasebut ora apik. Microsoft rutin nerbitake macem-macem perbandingan karo browser liyane kanggo nuduhake saiki Edge minangka browser sing nawakake konsumsi lan kinerja batere paling apik.

Salah sawijining fitur sing mung kasedhiya ing browser iki yaiku pilihan kanggo gawe anotasi ing kaca web sing dikunjungi, pilihan sing cocog kanggo kabeh pangguna sing kepeksa nyorot bagean teks, gambar ... Kita bisa nyimpen cathetan kasebut kanthi langsung ing browser utawa bisa nggunakake OneNote kanggo ngatur mengko.

Microsoft Edge mung kasedhiya kanggo Windows, lan dibangun ing sistem operasi. Download Microsoft Edge.

Vivaldi

Browser iki tekan pasar saiki bubar saka tangane mantan CEO Opera, lan mbaka sethithik wis dadi pilihan kanggo dipikirake, utamane amarga antarmuka sing ditawakake, sing nggawe sawetara klik fungsi sing dibutuhake kayata sejarah, undhuhan, favorit. Iki uga ngidini kita nyegah gambar saka kaca web sing dikunjungi saka loading kanggo nyepetake pemuatan sing padha lan, kanthi sengaja, ngirit tarif data yen sampeyan nyambung nggunakake piranti seluler.

Kajaba iku, uga menehi cara anyar kanggo nuduhake tab sing mbukak, saengga kita bisa milih ing endi ing browser kasebut. Antarmuka grafis nawakake desain minimalis sing diadaptasi karo kabutuhan pangguna apa wae. Kacepetan umume lan konsumsi ing piranti seluler cukup nyenyet, mula minangka pilihan kanggo dipikirake yen sampeyan mikir ngganti browser.

Download Vivaldi kanggo Windows

Firefox

Yayasan Mozilla mesthi misuwur amarga mbela privasi pangguna sing kuwat, ora kaya Chrome, salah sawijining browser sing entuk informasi luwih lengkap saka pangguna. Nduweni macem-macem ekstensi kanggo ngatur operasine nalika browsing. Firefox uga kasedhiya kanggo iOS lan ekosistem seluler Android, sing bisa ditindakake sinkronisasi bookmark lan riwayat uga sandhi saka layanan sing digunakake.

Yen kita nimbang tes kinerja dibandhingake Chrome lan Microsoft Edge, Firefox tetep ing papan nomer telu, minangka pilihan kaping telu kanthi konsumsi lan ngoptimalake sumber daya, nanging sejatine, aku durung ngerti ana owah-owahan substansial ing konsumsi batere laptopku. Kanthi duwe manajer undhuhan mandhiri, kita bisa ngatur undhuhan kanthi mandiri tanpa kudu njlajah browser.

Download Firefox ing Windows

Chrome

Chrome minangka raja ekstensi, ekstensi sing ngidini kita takon karo Gmail tanpa kudu sambungan online, nuduhake desktop saka adoh, ndownload video saka YouTube utawa kaca web liyane, konsultasi program televisi utawa bioskop ... Kacepetan kaca Web mbukak matur nuwun sanget, ing bagean, kanggo mesin JavaScript sing apik lan komunitas wiyar ing mburi proyek iki. Nanging masalah utama sing ditawakake Chrome yaiku nalika miwiti mbukak akeh tab, amarga kacepetan komputer kena pengaruh akeh sumber daya, utamane ing komputer sing luwih cilik.

Saiki Chrome duwe kuota luwih saka 50% ing sistem operasi Windows, bagean sing wis disenengi amarga kelalaian Microsoft nalika ngluncurake Microsoft Edge, pengabaian sing nggawe pasar tekan versi kaping pisanan tanpa ekstensi lan akeh kekurangan sing kasedhiya ing browser sing paling akeh. Nanging ora kabeh kesalahan yaiku Microsoft, amarga Google dadi mesin telusuran sing paling akeh digunakake, mesthine manawa pangguna sing ngakses mesin telusuran mesthi duwe pilihan kanggo ngunduh lan nggunakake. Ayo, njupuk kauntungan saka posisi istimewa kanthi ringkes.

Download Google Chrome kanggo Windows.

Internet Explorer

Nganti Microsoft mandheg kanthi resmi ndhukung Windows 7 lan Windows 8.1, Internet Explorer bakal terus dadi browser sing nganyari, sanajan wiwit Microsoft Edge diluncurake, panggunaan kasebut mudhun banget. Internet Explorer mesthi dianggep minangka salah sawijining browser paling ala ing sejarah, amarga nyoba nyalah gunakake posisi dominan ing pasar, kanthi nginstal karo Windows, lan aja repot kanggo nambah kinerja sampeyan saben taun.

Internet Explorer mung kasedhiya kanggo Windows, kaya Microsoft Edge, watesan sing uga mengaruhi pilihan browser iki ing platform liyane supaya pangsa pasar bisa tuwuh, kaya Chrome. Saiki ana ing versi 11, kanthi tambalan akeh, amarga wis mesthi dadi salah sawijining cara sing paling asring digunakake para peretas kanggo nyoba ngakses komputer sing dikelola dening Windows.

safari

Sakliyane bisa dingerteni manawa Apple pengin menehi pengalaman browsing ing sistem operasi liyane, nanging kudu luwih fokus kanggo ningkatake kinerjane, sawijining kinerja sing kadhangkala luwih elek tinimbang sing bisa ditemokake karo Internet Explorer utawa iTunes. Optimisasi Safari kanggo Windows ing versi apa wae prakteke ora ono, ngonsumsi akeh sumber daya, sanajan jumlah tab sing wis dibukak sithik banget. Yen Apple pengin narik kawigaten pangguna Windows liwat browser iki, kudu akeh sing luwih apik.

Yen ngomong babagan antarmuka, Safari kanggo Windows nawakake praktis lan antarmuka intuisi sing padha sing bisa ditemokake ing Mac. Safari nawakake sawetara ekstensi sing winates banget, kayata kanggo versi macOS. Yen sampeyan seneng karo Safari lan duwe komputer sing cukup kuat, sampeyan bakal bisa nikmati versi iki kanggo Windows. Yen ora kaya ngono, luwih becik adoh saka dheweke.

Download Safari kanggo Windows

Opera

Ing sektor browser, Opera mesthi dadi pesaing kaping papat lan dudu amarga ala, nanging amarga slogane pangembang lawas karo optimasi sing kurang apik. Nanging wiwit dikirim menyang tangan konsorsium Tionghoa, Opera wis nyelehake batere nambah fungsi anyar sing ora kasedhiya ing browser liyane kayata kamungkinan ngatur aplikasi olahpesen cepet Telegram, WhatsApp lan Facebook Messenger ing jendhela gulung saka sisih, tanpa kudu menehi tab eksklusif.

Integrasi karo aplikasi olahpesen iki bakal digandhengake karo versi nomer 46, nanging yen sampeyan pengin nyoba, sampeyan bisa ndownload versi kanggo pangembang lan wiwiti nggunakake tanpa ana masalah. Kaya Firefox lan Chrome, Opera uga kasedhiya ing iOS lan platform seluler Android supaya bisa nyinkronake bookmark, riwayat lan sandhi karo ponsel.

Download Opera kanggo Windows

Browser Torch

Yen sampeyan nggunakake browser kanthi rutin kanggo nggunakake konten multimedia, Torch Browser minangka browser amarga fokus utamane ing puter maneh lan download jinis konten iki. Luwih, nggabungake manajer torrent, supaya kita ora nginstal aplikasi tartamtu kanggo tujuan kasebut. Pamuter terpadu sing apik ngidini kita nikmati video kanthi cepet sing didownload saka internet, preduli saka format sing ditemokake.

Download Browser Torch kanggo Windows

Maxthon

Browser iki ditondoi kanthi menehi kemungkinan, preduli versi sistem operasi sing digunakake, supaya bisa navigasi kanthi mandhiri saka rong kaca web sekaligus. Nggabungake blocker iklan lan pop-up, sing kadang luwih efektif tinimbang ekstensi AdBlock. Ing sisih tengen browser, kahanan sing saya modis, kita nemokake akses langsung menyang favorit, telusuran khusus lan ramalan cuaca.

Download Maxthon kanggo Windows

Tor

Yen sampeyan duwe masalah privasi nalika browsing internet Tor minangka browser sampeyan. Tor nggunakake protokol VPN kanggo nggunakake IP saka negara liya, sing ngidini kita ngliwati kemungkinan blok geografis sing bisa kita alami, kayata karo sawetara video YouTube. Kajaba iku, tanggung jawab ndhelik pandhu arah supaya ora bisa nglacak langkah-langkah. Browser iki saiki siji-sijine gateway yen pengin mlebu Web Gelap, ora bakal bingung karo Deep Web.

Tor adhedhasar Firefox, nanging sanajan iki, operasine biasane luwih alon tinimbang aplikasi liyane, nanging ora amarga kurang dikembangake, nanging amarga kelambatan nalika ngakses kaca web sing pengin dolan, amarga sampeyan kudu mbukak pirang-pirang server supaya bisa ndhelikake tilak riko. Sanajan kita uga bisa nggunakake tanpa masking IP. Ing kasus iki, kacepetan browsing luwih dhuwur amarga informasi ora kudu liwat server.

Download Tor kanggo Windows

Yandex Browser

Raksasa pencarian internet Rusia Yandex uga nawakake browser, browser sing fokus nglindhungi browsing kita sawayah-wayah saka ancaman sing bisa ditemoni ing dalan kaya virus, malware, spyware lan liya-liyane. Kaya Chrome, Firefox lan Opera, raksasa pencarian internet Rusia, uga nawakake versi kanggo piranti seluler, yaiku iOS utawa Android.

Download Yaxdex kanggo Windows


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Fabiàn Castro Rivarola ngandika

    Kanthi Firefox aku duwe masalah luwih saka 1 kali, aku entuk seret popup lan nggawe aku kelangan akeh wektu kanggo ngilangi, mula aku mandheg nggunakake; nanging yen ora amarga iku, browser kasebut apik banget kanggo Windows 10.

<--seedtag -->