Surfy Browser minangka browser web sing anyar, lengkap lan gratis

Browser sing aman

Saben kita ndeleng browser web anyar sing luwih sithik ing Play Store lan amarga Chrome, Dolphin lan Firefox kasebut terus mbedakake karakteristik saka wong-wong sing nyoba ngluncurake sawetara proposal sing menarik. Sampeyan angel nyoba ngluncurake aplikasi anyar kanthi ide liyane, nanging uga yakin manawa ora ana sing bakal bisa nantangEntuk wong sing wani menyang Play Store.

Sing wani yaiku Surfy Browser sing, ora cekak utawa kesed, wis duwe papan ing Play Store minangka browser web seluler sing duwe sawetara fitur sing apik banget saengga dadi alternatif sing bisa ditrapake yen dibandhingake kanggo wong liya. Antarane kaluwihan yaiku kemampuan kanggo ketik sandhi, waca kaca teks-menyang-pidhato utawa simpen sesi nganggo trabasan khusus.

Babagan antarmuka, Surfy Browser misuwur kanthi desain kanthi panel pandhu arah sisih lan kemampuan ngetrapake tema kanggo menehi font kanthi warna lan liya-liyane.

Browser sing aman

Iki kabeh fitur saka Surfy Browser:

  • Privado- Kunci browser nganggo sandhi utawa bekas driji, utawa simpen sesi menyang kothak
  • Wong: ganti warna utawa wenehi foto favorit dadi latar mburi
  • Rungokake kaca fitur teks-kanggo-wicara
  • Tab sing bisa diijolake
  • Optimisasi data seluler sing bisa nyuda panggunaan data nganti 20%
  • Wiwitan pindai pribadi
  • Simpen sesi menyang trabasan dikunci
  • Eksplorasi pribadi
  • Antarmuka sing bisa disesuaikan karo panorama kanthi gambar latar mburi
  • Mesin telusuran sing beda-beda: Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo! lan Baidu
  • Sejarah Nggoleki
  • Mbusak cookie lan cache riwayat
  • Sijine mode maca utawa desktop menyang tab individu
  • Nuduhake kaca liwat email, SMS, Facebook, Twitter utawa LinkedIn
  • Mode wengi
  • Tab lan garis sing bisa disesuaikan
  • Tandhani favorit ing alas peluncuran awal

Aku mung menehi saran supaya sampeyan nyoba, mula wis kasedhiya gratis saka Google Play Store.

Browser sing aman
Browser sing aman
Pangembang: Outcoder
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)