Bug ing aplikasi Spotify bisa nyebabake kerugian jutaan layanan kasebut

Spotify

Sanajan masalahe wis ora dingerteni dening akeh wong, kasunyatane, perkara kasebut luwih serius tinimbang sing kita pikirake, paling ora kanggo Spotify. UTAWAn peretas nemokake bug ing mode offline sing ngidini nggunakake layanan premium kaping pindho wektu tanpa kudu mbayar. Iki tegese pangguna sing mbayar nem wulan sampeyan bisa nggunakake sajrone 12 wulan kanthi rega sing padha.

Aplikasi Spotify ngidini sampeyan mbukak offline nanging mung sawetara wektu, udakara 30 dina, sawise nyoba kanggo nyelehake sampeyan ing mode online. Kesalahan sing dienggo ngidini nggawe dinamis kahanan iki lan njupuk keuntungan.Dadi, pangguna bisa nyelehake mode offline, batal saka layanan premium lan bali sawise 30 dina, sing pangguna ing pungkasan taun bakal mbayar nem wulan kanggo panggunaan 12 wulan. Trik kasebut rinci ing utas Reddit, kasedhiya kanggo kabeh wong lan sapa wae sing duwe akun Spotify. Sayang kita ora ngerti manawa kompatibel karo layanan liyane sing nggunakake Spotify API utawa yen cocog karo aplikasi resmi Spotify.

Nglereni pangasilan setengah saka bug iki ing aplikasi Spotify bisa larang banget kanggo layanan kasebut

Bisa uga Spotify wis mbenerake kahanan kasebut amarga yen perusahaan layanan musik streaming populer nyebar, mesthine bakal diadhepi nyuda penghasilan sing drastis, penghasilan sing ora ngidini tumindak bisnis gedhe kaya sing katon akhir-akhir iki ing jinis layanan lan perusahaan.

Akeh sing ngritik kasunyatan nindakake iki saben 30 dina kanthi rega sing murah, sing bisa dingerteni Sejatine manawa akeh wong sing durung bisa ngakses layanan iki amarga kuota sing ora bisa dipikolehi. Mula, trik iki duwe pengaruh lan pengaruh ing web, sanajan saka kene, disaranake milih akun freemium, akun sing ngidini sampeyan ngrungokake musik sing dikepengini nalika wara-wara nanging kanthi cara sing luwih sah.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.