Samsung Galaxy Book S: Laptop anyar merek

Buku Galaxy S

Bebarengan karo telpon mewah anyar, Samsung menehi kabar luwih akeh babagan acara presentasi kasebut. Merek Korea nyedhiyakake laptop anyar yaiku Galaxy Book S. Laptop iki ditampilake paling apik sing ditinggalake perusahaan nganti saiki, nggabungake laptop paling apik lan telpon, kaya sing diklaim. Kanggo apa janjine lan akeh.

Iki minangka laptop sing mbukak macem-macem katalog komputer. Ing kasus iki, Samsung fokus utamane ing bidang mobilitas lan konektivitas karo Galaxy Book S iki. Dheweke ngupayakake supaya kita nggawa sing beda tinimbang sing kita deleng karo laptop liyane ing pasar.

Desain notebook pancen apik banget lancip, entheng lan layar nganggo bezel sing tipis. Komitmen kasebut kanggo estetika sing luwih modern, sing mesthi bakal narik kawigaten para konsumen. Kajaba iku, ing level teknis, kita nemokake laptop sing kuat kanthi kinerja sing apik.

Spesifikasi Galaxy Book S

 

Samsung gabung karo Microsoft lan Qualcomm ing nggawe notebook iki. Asilé jelas, salah sawijining laptop paling apik sing wis ditinggalake merek Korea nganti saiki. Kinerja sing apik, desain modern, lan spesifikasi sing apik banget, mula bakal dadi laptop sing dikarepake ing pasar. Iki minangka spesifikasi lengkap Galaxy Book S:

  • Layar: Layar sentuh FHD TFT 13,3 inci (16: 9) lan resolusi 1.920 x 1.080
  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 8cx 7nm 64-bit Octa-core maksimal 2.84 GHz + 1.8GHz
  • RAM: 8 GB
  • Panyimpenan internal: 256/512 GB SSD (bisa ditambah karo slot MicroSD nganti 1 TB)
  • Batere: Biaya kanggo 42Wh lan otonomi nganti 23 jam puter maneh video
  • Konektivitas: Nano SIM, Bluetooth 5.0, USB-C, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou, Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac (2.4 / 5GHz), VHT80 MU-MIMO
  • Sistem operasi: Windows 10 Home lan / utawa Pro
  • Liyane: Sensor bekas driji nganggo Windows Hello
  • Ukuran: 305,2 x 203,2 x 6,2-11,8 mm
  • Bobot: 0,96 kg

Salah sawijining aspek utama Galaxy Book S yaiku nggunakake prosesor Snapdragon 8cx. Iki minangka chip sing penting banget ing pasar, sing digunakake merek laptop liyane. Matur suwun, mobilitas lan konektivitas telpon seluler lan kekuwatan komputer bisa dipikolehi ing laptop. Kombinasi sing nggawe kapentingan sing gedhe tenan, supaya bisa entuk manfaat paling apik. Kasedhiya RAM 8 GB lan rong kombinasi panyimpenan, sing bisa kita tambah kapan wae.

 

Layar laptop tutul, sing bakal ngidini kita sesambungan karo macem-macem cara. Rincian minat ing Galaxy Book S iki yaiku ora ana penggemar, amarga ora dadi panas kaya laptop normal. Iki uga ndadekake kita duwe otonomi sing apik, kaya sing diandharake perusahaan. Konektivitas bisa digunakake ing kasus iki kanthi 4G, mula kita ora prelu disambungake menyang WiFi ing kasus iki. Sanajan nganggep manawa ana rencana data supaya bisa digunakake. Nduwe slot kanggo nano SIM, sing ngidini digunakake ing gati.

Sistem operasi ing kasus iki yaiku Windows 10, ing versi Ngarep lan Pro, sing kasedhiya. Perusahaan negesake uga anane sensor bekas driji, supaya bisa diakses nganggo Windows Hello. Langkah keamanan tambahan ing laptop, sing ngalangi wong liya ngakses tanpa idin, kayata.

Rega lan peluncuran

Buku Galaxy S

Galaxy Book S bakal didol musim gugur iki, amarga Samsung wis negesake kanthi resmi. Sanajan bakal ditindakake ing pasar sing dipilih, saengga saiki kita durung ngerti manawa perusahaan Korea arep ngluncurake ing Spanyol. Kita kudu ngenteni sawetara minggu kanggo duwe data luwih akeh babagan iki.

Iki dirilis kanthi rong warna: abu-abu lan emas. Ing Amerika Serikat, rega wiwitan yaiku $ 999, kaya sing wis dikonfirmasi karo merek Korea. Nanging kita ora ngerti apa regane sing bakal diluncurake ing Eropa. Dadi, kita ngarep-arep bakal duwe informasi luwih lengkap babagan iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.