Sampeyan saiki bisa Book Doogee S98 anyar ing rega paling

Doogee S98 Kab

Kaya sing diumumake sawetara dina kepungkur, terminal anyar saka pabrikan Doogee, S98, saiki kasedhiya kanggo reservasi, terminal sing ana ing kisaran terminal atos, uga dikenal minangka telpon kasar.

Kanggo ngrameke Bukak saka terminal anyar iki, yen kita tuku antarane dina lan sesuk terminal iki ing Aliexpress, kita bakal njupuk kauntungan saka a diskon 100 dolar ing rega biasanipun, yaiku 339 dolar.

Spesifikasi Doogee S98

Doogee S98 Kab
Prosesor MediaTek Helio G96 kompatibel karo jaringan 4G
Memori RAM 8GB LPDDRX4X
Ruang panyimpenan 256 GB USF 2.2 lan expandable karo microSD nganti 512 GB
Layar 6.3 inci - Résolusi FullHD +
Resolusi kamera ngarep 16 MP
Kamera mburi 64 MP utama
20 MP wengi sesanti
8 sudhut sudhut MP
Baterei 6.000 mAh kompatibel karo pangisi daya cepet 33W lan pangisi daya nirkabel 15W
wong NFC - Android 12 - Nganyari 3 taun - Sensor bekas driji ing sisih

Apa Doogee S98 nawakake kita

Fitur sing paling nggumunake saka terminal anyar iki yaiku layar dual. S98 kalebu layar mburi 1-inci tambahan (ngeling-eling Huawei P50), layar sing bisa kita lakoni. ngatur kanggo nuduhake wektu, kabar, kontrol puter maneh musik...

Layar utama 6,3-inch wis rSolusi Full HD+ lan kalebu pangayoman Corning Gorilla Glass.

Doogee S98 dikelola dening prosesor Helio G96 dening MediaTek, prosesor 8-inti diiringi dening 8 GB RAM LPDDR4X lan panyimpenan 512 GB UFS 2.2.

Yen kita ngomong babagan kamera, kita kudu ngomong babagan kamera Lensa utama 64 MP, kamera diiringi a Kamera night vision 20 MP karo kang kita bisa njupuk gambar ing peteng lan amba saka 8 MP. Kamera ngarep kanthi resolusi 16 MP.

Ing njero, kita nemokake raksasa Batere 6.000 mAh, baterei, baterei ndhukung daya cepet nganti 33W. Kajaba iku, uga ndhukung pangisi daya nirkabel nganti 15W.

Kalebu a Chip NFC, didhukung dening Android 12 lan kalebu nganyari keamanan lan piranti lunak 3 taun, ngetutake dalan sing padha karo umume pabrikan Android.

Doogee S98 kalebu sertifikasi militer MIL-STD-810G, sertifikat sing njamin kita resistance tambahan kanggo bledug, banyu lan kejut sing piranti biasane nampa.

Manfaatake tawaran pambuka

Yen sampeyan njupuk kauntungan saka tawaran pambuka Doogee S98, sampeyan nyimpen 100 dolar ing rega biasanipun, yaiku $339. Yen sampeyan wis sawetara wektu mikir babagan nganyari piranti, sampeyan ora kudu kantun kesempatan iki lan entuk Doogee S98 mung $239.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.