New Nest Cam (kabel) saka Google, analisis jero

Google terus nyoba nambah macem-macem produk perangkat keras sing bisa ditawakake kanggo pangguna, ing spektrum telephony seluler, lan kanggo nambah utawa nggedhekake asisten virtual, Asisten Google, ing sawetara produk sing kompatibel karo Google Ngarep Kabeh iki nalika Apple karo HomeKit lan Amazon karo Alexa terus unggul ing penjualan.

Dina iki kita fokus karo salah sawijining produk sing paling apik sing ana gandhengane karo kualitas / rega ing babagan kamera Google, Kita mriksa Google Nest Cam kabel anyar, ndeleng alternatif sing apik iki. Temokake karo kabeh kapasitas lan konfigurasi.

Bahan lan desain

Google Nest Cam kabel iki dirancang kanggo njero ruangan lan entuk desain 'tradisional' ing sawetara produk sing diproduksi dening Google kanggo nyedhiyakake pengalaman pangguna omah sing apik. Basis setengah bunder lan kamera uga padha, kanthi kontras karo warna ireng lan putih digawe saka plastik. Wis konstruksi sing apik lan finish sing apik kaya sing wis dideleng, katon stabil lan gampang ditangani. Ndhukung dhukungan kanthi derajat rotasi sing akeh banget saka logam lan bakal ngidini kita nggayuh sudhut sing dikarepake kanggo digunakake.

  • Ukuran: 98.47 * 64.03 * 56.93 mm
  • Bobot: 393 gram

Dhukungan integral iki nduweni tambahan sing bakal ngidini kita nyelehake, yaiku ing meja tradisional utawa rak, nanging uga disiapake supaya bisa diselehake kanthi vertikal, kayata ing tembok, integrasi kanthi rasa kita. Bagean kasebut digawe nganggo plastik daur ulang 45%, saengga njaga komitmen Google marang lingkungan. Ana ing sisih mburi sawetara bolongan kanggo mikropon lan ing sisih ngarep sensor indikator LED status kamera.

Karakteristik teknis

Kita duwe sensor utama yaiku inti hard kamera lan nduwe total 2 MP, kanthi rekaman ing rasio 16: 9 lan spektrum sesanti 135 derajat total. Kajaba iku, dilengkapi zoom digital XNUMXx supaya kita bisa fokus karo rincian tartamtu. Iki bakal ngidini kita ngrekam video ing resolusi 1080p (FHD) nganti 30 FPS, kanthi sesanti wengi liwat infrared lan HDR. Enkoding video kasebut bakal dadi H.264 tradisional.

Ing level nirkabel, kita duwe WiFi 802.11a / b / g / n / ac, mula kompatibel karo jaringan 2,4 GHz lan 5 GHz gumantung karo kabutuhan. Enkripsi sing kompatibel yaiku WEP, WPA, WPA2, WPA3 lan ing level konfigurasi, kita bisa nikmati Bluetoot Low Energy (BLE). Kanggo nyambung karo saiki, kita duwe 3 kabel klebu lan pungkasane duwe port USB-A, Kajaba iku, adaptor sing dibutuhake kalebu ing paket kasebut, ana sing kudu dielingi yen merek wis digunakake supaya ora kalebu adaptor listrik amarga sawetara alesan sing durung dingerteni apik banget.

Ndeleng kemampuan lan setelan

Nyiyapake gampang banget amarga video informatif saka Google ngandhani, yen wis diselehake ing endi wae, kita bakal mbukak aplikasi Google Home lan bakal ditampilake ing bagean produk anyar. Ya tenan, kudu integrasi karo akun Google lan kita ora kompatibilitas karo asisten swara liyane kayata Alexa utawa dhaptar piranti Apple HomeKit. Nanging, minangka produk saka Google dhewe, ora ana sing ngagetne kita utawa sing bisa ngukum, mula kita wis jelas babagan sing bakal entuk.

Kamera bakal ngidini kita ngakses rekaman telung jam pungkasan kanthi gratis, Kita bisa bali lan nyimpen lan nuduhake video sing dikarepake liwat pamuter dhewe. Opo maneh kamera duwe mikropon lan speaker supaya bisa sesambungan karo wong liya lan kewan sing wis ditemokake ing endi kamera uga nggunakake sesanti wengi sing cukup apik lan cocog karo pangarepan, cetha lan gampang disimpen amarga kualitase.

  • Kabar iku cepet lan bisa ngidentifikasi penyusup, wong lan kewan

Nanging, kanthi nyewa Nest Aware saka Google sampeyan bisa nambah riwayat video nganti sepuluh dina kepungkur. Sajrone limang euro saben wulan, kita uga bisa nyakup kabeh piranti Google Nest uga layar lan kamera liyane ing langganan, mula yen nginstal sistem keamanan lengkap "bakal nguntungake".

  • Perlindhungan konten AES 128-bit
  • Lampu LED sing nuduhake status panggunaan lan keamanan
  • Ngaktifake lan mateni kanthi otomatis

Temenan kita bakal bisa ngonfigurasi area kegiatan kanggo nampa kabar babagan wilayah tartamtu lan mula kita mung nampa informasi babagan konten sing pengin diwaspadai.

Gunakake pengalaman

Piranti kasebut duwe sistem pembelajaran mesin, yaiku, jenis Google Intelijen Ponggawa sing ngidini kita ngatur informasi sing ditangani kanthi bener, uga ngenali wong lan kewan supaya bisa ngerti babagan preferensi informasi. Nganyari keamanan kanggo nyegah jinis "hacking" apa wae kanthi otomatis lan enkripsi sing kasebut ing ndhuwur nduweni TLS / SSL. Mesthine, ora kaya piranti sadurunge ing jangkauan Nest Google, kamera iki dirancang khusus kanggo njero ruangan, dadi ora duwe resistensi khusus.

Isine kothak kasebut ing ngisor iki:

  • Kamera kanthi basis terintegrasi
  • Adaptor daya USB
  • Sekrup tembok
  • Dowels utawa jangkar tembok
  • Pandhuan Wiwitan Cepet
  • Dokumentasi Warranty lan Keamanan

Kamera ditawakake saka 99,99 ing toko Google resmi uga ing El Corte Inglés lan FNAC, poin sing biasane didol, uga nyuda rega langsung ing Amazon. Regane rada dhuwur lan luwih dhuwur tinimbang kompetisi, nanging integrasi kanthi bener karo sistem Google Home dadi yen sampeyan pengin nggedhekake piranti utawa nambah aspek iki, sampeyan ora bisa milih apa-apa, kajaba menyang checkout, sanajan kasunyatane saka panemuku ana alternatif sing luwih lengkap kanthi rega sing luwih larang.

Mratelakake panemume Editor

Nest Cam (kabel)
  • Rating editor
  • Rating bintang 4
99,99
  • 80%

  • Nest Cam (kabel)
  • Review saka:
  • Dikirim ing:
  • Modifikasi pungkasan:
  • Desain
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Persiyapan
    Penerbit: 80%
  • Kualitas
    Penerbit: 80%
  • Antarmuka
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / bobot)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas rega
    Penerbit: 80%

Keuntungan lan kontra

Pros

  • Integrasi karo Google Home
  • Desain kualitas lan komponen sing apik
  • 3 jam panyimpenan server

Contra

  • Mung 2MP FHD
  • Tanpa microSD
  • Regane rada dhuwur

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.