Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22

Warning: Panganggone AFF_LINK konstanta sing ora ditemtokake - dianggep 'AFF_LINK' (iki bakal nggawe kesalahan ing versi PHP sing bakal teka) ing /media/actualidadgadget.com/website/wp-content/plugins/abn-appstore/definitions.php ing baris 22
Campuran graphene lan perak bisa nyegah layar smartphone sampeyan rusak | Warta gadget

Campuran graphene lan perak bisa nyegah layar smartphone sampeyan rusak

layar graphene

Salah sawijining masalah sing paling bola-bali sing saiki dialami minangka pangguna piranti seluler yaiku bisa tiba lan rusak layar. Mesthine ana kedadeyan sing biasane kedadeyan lan biasane kedadeyan tagihan sing cukup dhuwur amarga saya akeh biaya tampilan iki.

Yen dipikirake, mula ora ngagetne gawe layar sing ora bakal rusak utawa ora ngeruk Ing panggunaan saben dina saben dina, bisa uga larang regane luwih larang, kanggo pabrikan lan pangguna pungkasan, sejatine yaiku perusahaan kayata Apple Dheweke nyelidiki kepiye supaya fitur iki menyang terminal lan, sanajan sampeyan bisa ngira, sejatine dheweke luwih bisa ngrampungake tinimbang sing katon.

graphene perak

Tim peneliti saka Universitas Sussex nggawe generasi anyar tampilan kanggo piranti elektronik

Kanggo kerja ing Apple iki, dheweke wis ngandelake tim peneliti saka prestisius kasebut Universitas Sussex yen, sawise suwe nyelidiki karakteristik macem-macem bahan lan produk sing diasilake sawise nyampur sawetara, kayane bisa ngasilake kristal kristal generasi anyar tujuan iki cukup janjeni. Campuran sing becik yaiku asil saka campuran graphene lan perak.

Rawuh kanggo kertas sing wis diterbitake dening peneliti iki, ketoke kanthi nyampur graphene lan perak ing materi sing padha, bisa nggawe jinis kristal sing bisa ditemokake luwih lestari tinimbang layar sing saiki ana ing pasar lan ndhuwur kabeh yaiku kuwat apa sing ndadékaké kita ngomong babagan gelas sing ora bisa dipecat tumrap kacilakan sing paling umum sing umume diduweni minangka pangguna piranti kasebut.

graphene

Ing wayahe isih ana cara sing dawa kanggo nggawe layar jinis iki supaya bisa urip kanthi ekonomi

Bagean negatif saka proyek iki, kaya sing diumumake dening peneliti sing melu, yaiku yen kita lagi nyoba. Sanajan mangkono, kasunyatane asil sing dipikolehi pancen njanjeni amarga nggunakake film sing dilapisi nanowires perak cilik cukup kanggo ngluwihi kinerja konduktivitas film ITO (sistem sing digunakake saiki ing layar piranti seluler apa wae).

Kajaba iku, amarga nggunakake bahan kayata salaka, iki uga ditambah ing macem-macem lapangan kayata konsumsi daya, saiki bakal luwih murah, ing suhu tekan bakal rodok olo lan malah ing istilah kekiatane. Sing paling apik babagan proyek iki yaiku layar generasi anyar iki bakal kompatibel karo piranti sing digunakake saben dina.

aplikasi

Graphene bisa dadi solusi kanggo rega perak sing larang

Kaya sing sampeyan pikirake, sejatine nggunakake perak kanggo layar generasi anyar iki, sanajan ana kaunggulan, dudu barang sing bisa ditindakake ing mangsa ngarep amarga kasunyatan manawa materi iki langka, larang ing level ekonomi, rega sing bisa munggah kanthi cara radikal yen kudu ngasilake ewonan layar anyar kasebut. Saiki, nalika ngupayakake golek layar sing bakal luwih murah kanggo diproduksi, ing endi panggunaan graphene. Amarga nggunakake materi iki, panliti ing Universitas Sussex bisa nggawe salah sawijining tampilan kanthi rega sing luwih murah.

Minangka rincian pungkasan, cukup critakake sampeyan manawa sing paling apik babagan panggunaan graphene yaiku iki uga Bahan konduktif tegese piranti sing nggunakake salah sawijining layar bisa dadi luwih sensitif kanggo tutul banjur gunakake, luwih kurang energi kanggo mbukak, luwih tahan lan malah tekan pasar kanthi rega sing luwih murah tinimbang sing saiki, tanpa mangu-mangu apa wae sing mesthi bakal dihargai kabeh pangguna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.