Canon EOS M6, ayo ndeleng apa sing ditawakake kamera anyar iki

Minggu iki, Canon bali menyang momotan sing nampilake model kamera anyar, ing kasus iki kita duwe EOS M6, kamera digital sing kaping pisanan dideleng lan bisa nyenengake para pecinta fotografi. VAyo goleki kamera anyar iki lan fitur-fitur kasebut, bisa digunakake kanthi serbaguna lan gampang digunakake, sing ngidini Canon bisa nyedhaki pangguna sing kurang berpengalaman ing bidang fotografi. Kaya sing wis diandharake, jenenge Canon EOS M6 lan iki kepiye carane bisa narik kawigaten sampeyan.

Kamera duwe sensor 24,2 MP CMOS (APS-C), uga karo prosesor gambar DIGIC7 sing bakal ngidini kita njupuk rentang ISO100-25600. Ing aspek perekaman video, tetep ana ing resolusi Full HD andhap asor sing cukup jelas. Nanging, nduweni kapabilitas motret kanthi cepet ing antarane 9 lan 7 FPS, gumantung manawa kita nggunakake setelan AF Lock utawa ora.

Kamera iki bisa digunakake karo proses Dual Pixel kanthi deteksi fase, sing bakal ngidini kita nggarap macem-macem lensa EF, EF-S lan EF-M, ing sawetara aksesoris pilihan saka EOS System Accessories.

Ing sisih mburi, kita duwe layar LCD 3-inch kanthi fungsi tutul sing uga ngidini kita ndeleng konten sing dijupuk. Kontrol fisik klasik Canon bakal ana, kanthi konsekuensi sing kudu dipikirake, WiFi, NFC lan Bluetooth supaya ora ketinggalan apa-apa.

Kita wiwiti kanthi rega sing angel, regane, sawetara uga antarane 750 lan 1.200 euro gumantung karo jinis lensa sing kita pilih, siyap diluncurake sajrone wulan April taun 2017 iki lan ora bakal nglalekake amatir utawa profesional.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)