Cara murup logo Apple ing iPhone 6

logo-apel-iPhone-1-768x369

Saiki, nalika isih ana limang wulan kanggo Apple ngluncurake generasi sabanjure iPhone, sing bakal nggawa 7 minangka bendera, ing Actualidad Gadget kita wis nuduhake akeh konsep babagan para desainer sing pengin dadi perusahaan utama sabanjure. Konsep kasebut minangka umum lan gawan kanggo iPhone. Ing pirang-pirang wulan sadurunge diluncurake iPhone 6 lan 6 Plus, macem-macem desas-desus nuduhake manawa Apple nambah cahya menyang apel sing ana ing sisih mburi piranti sajrone layar kasebut urip, kaya sing kedadeyan ing MacBook sanajan model pungkasan sing diluncurake Apple, yaiku 12 inci, apel wis ora murup maneh.

Kemungkinan cahya saka apel ing iPhone, mesthi seneng karo akeh pangguna, ing antarane aku dudu. Ing pasar, kita bisa nemokake macem-macem piranti sing cocog karo LED sing bisa diselehake ing saindenging layar kanthi nggambar bentuk apel nanging ora menehi asil sing padha karo pilihan sing bakal ditampilake ing ngisor iki.

Kit instalasi cilik saiki wis dirilis sing ngidini kita duwe katrampilan sethithik lan sabar banget, nambahake cahya menyang apel ing sisih mburi iPhone kita. Rega kit ora ngluwihi 17 dolar, lan rega sing murah, kita bisa nggunakake iPhone pribadi kanthi maksimal.

Kesalahan 53 sing dideteksi sawetara minggu kepungkur, nggawe risiko bisa ngrusak piranti kita lan tetep ing mode kelas kertas iku dhuwur banget, mula kajaba sampeyan pancen ora ngerti apa sing sampeyan lakoni, ora disaranake nggayuh iPhoneamarga garansi bakal dibatalake kabeh. Yen sampeyan isih pengin ngatur iPhone, sampeyan bisa nemokake kit ing Amazon.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.